HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.
nyerteseink
a téli szavazás legjobbjai
Stella Argent

női karakter & szépség
Vinny Foley

bohóc
matthew evans

őrangyal
Elysian Landre

művész

gratulálunk!

üdv beacon hills kapujában


az írásom hozzád már nem ér el,
akkor tudom, hogy mindennek vége

üdvözlet és születésnap


pár információ közösségünkről

Üdvözöllek Beacon Hills városában, kedves látogató! Új korszak köszönt a városra. Talán az eddigieknél is sötétebb, veszedelmesebb. Akik egykor lovasok voltak, most új életüket próbálják élni, vagy csak a korábbit folytatni a városban. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Hát most hallatnak magukról! Az éjszaka árnyai még elevenebbek, mint valaha. Immár senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Túl sok az ismeretlen. Túl sok a kérdés. Túl sok a talán. Innen vajon hogyan tovább? Te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet esélyed.

2012.jún.17, ez az oldalunk születésnapja, ekkor pattant ki csodálatos főadminunk, adminanyánk fejéből az ötlet, hogy egy Teen Wolf - Farkasbőrben témájú fórumon folytatódó szerepjátékos oldalt hozzon létre. Lassan 5 évesek vagyunk, hamarosan egy fél évtizede leszünk jelen, mint Magyarország legaktívabb, ha nem egyetlen ezen sorozat szálain futó oldala. Mi is kis oldalként kezdtük, és négy esztendő alatt ekkorára nőttük ki magunkat, de ez mind aktív és kitartó közösségünk nélkül nem lehetne. Köszönjük szépen a hűségeteket!
szabad karakterek


várunk benneteket szeretettel


chris argent
a többi szabad karaktert ITT találod meg
kreditünk


akiknek köszönet jár

Oldalunkon lévő összes dologért mi vállalunk felelősséget, hiszen a mi tulajdonunk. Az alapötletért az MTV-nek tartozunk köszönettel, hiszen nélkülük, valamint az oldal megálmodója, ISABELLE nélkül, a Teen Wolf - Farkasbőrben nem létezne, s mi sem. Az oldal külseje ELYSIAN keze munkája, minden kód és kép az ő nevét képviseli. Kérjük, ha tetszik valami, kérdd el, mi szívesen odaadjuk, viszont annak nem örülünk, ha szó nélkül használják fel saját kódjaink. A menüsor kompozícióját LENA inspirálta, a profilban pedig a fenti kép alapötletét RAIDEN csodás munkája, így ezek sem marad jelzés nélkül!Az oldalon szereplő leírásokért ELYSIAN, DANTE és STELLA felel, ez pedig az ő szellemi tulajdonuk, így ezt ilyen formában ne használja fel senki, ha szabad kérnünk! Ha megtetszik valami, privát üzenetben keresd fel Elysian-t, és kérdezd meg, megkaphatsz-e valamit. Biztosan nem fog nemet mondani! Így pedig elkerülhetjük a későbbi kellemetlenségeket.
hírlap


híreink és fontos közlemények tárhelyeAz oldalon nincs semmiféle nemi, -illetve faji korlátozás.

Az oldal új stafftaggal rendelkezik Stella Argent személyében.

Új külsőt kaptunk a változások alkalmából, reméljük mindenkinek tetszik.

Az avatarfoglalót mindenképp nézzétek meg, hisz' a váltáskor kavarodás történhetett.

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

Relaxing

 

szándékosan megöljük a virágokat, majd vízbe tesszük őket,
hogy minél több ideig ne látszódjanak halottnak

Nincsenek új hozzászólások

Művészsarok
és majd elülhetsz magadban is magánytalan.
halálban is haláltalan.

Yesterday at 4:50 pm
Hurricane Bartholomew Lili Reinhart


a soha valahogy mindig eljön.
az örökké valahogy mindig véget ér.
avatar
Az oldal lelkes alkotóinak a sarka. Ha aláírást, reagkódot,vagy avatarképet szeretnél megosztani, vagy kérni, azt itt teheted. Mindenki nyithat egy külön topikot a nevével, ahova pakolhatja a saját kódjait, amit kredit nélkül ne vigyetek el!

emlékezz...

64 árnyékban 299 lény lapul meg, rád várva

Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum