• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Kira Yukimura


avatarVas. Ápr. 03, 2016 2:42 pm
Vendég
VendégKira Yukimura
Aki fél, az nem él.

● becenév: Kira
● születési hely, dátum: 1998, Japán
● kor: 18
● faj: Kitsune
● nemi identitás: Hetero
● play by: Arden Cho
● karakterfajta: jelen

B ● 22 ● - ● 8 év
you're still have all of me


Külső:
Nem vagyok túl magas, olyan 160 cm körül lehetek, ami szerintem éppen optimális. Ehhez képest a súlyom igazán csekély, 50 kilót ha nyomok vaságyastól. Arcvonásaimat anyámtól örököltem, kerekded arcocskám van, picit húzott egészen sötétbarna szemeim (amink Kitsune alakban sárgává változnak). Sötétbarna váll alá érő hajam van, amit sokszor göndörítve hordok. Stílusomat tekintve... egészen egyedi, mondhatnám, hogy követem a divatot, de inkább az lenne a megfelelő leírás erre, hogy mindenféle divatban képben vagyok. Attól függ milyen kedvvel kelek fel reggel, van amikor rockeresen öltözködöm, van amikor egészen stílusosan, elegánsan...

Belső:
Naiv. Túlságosan hiszékeny. Mindenkiben könnyen megbízik és soha nem gondol olyanra, hogy rajta fog csattanni az ostor majd. Aztán persze átverik, kihasználják és ő nem tanul ezekből a dolgokból. Sokszor e dolgok miatt kerül bajba és hanem tud kimászni egyedül belőle, ki kell hogy mentsék.
Jószívű. Mindenkinek szeretne segíteni, fontosabbak számára mások érzései mint a sajátja. Nem tudja elviselni ha valaki szomorú körülötte, mindent belead, hogy felvidítsa, persze csak ha az a valaki megengedi. Szeret adni. Gyakran jószívűsége válik gyenge pontjává.
Nehéz kiismerni. Sokszor még önmagával sincs tisztában, bizonyos helyzetekben látszik rajta, hogy egyáltalán nem érett még, akármennyire is állítja ő ezt. Hangulata túlságosan változékony, sok ember ez miatt nem tudja őt elviselni maga mellett, irritáló lehet.
Álmodozó. Szeret elmerülni saját kis álomvilágában. Menekül minden korlátozás elől ha lehet, legszívesebben végig álmodozna egész életén át.
Vidám. Szinte mindig vidám, ha kell, ha nem akkor is mosolyog. Próbál mindenhez pozitívan hozzáállni, igyekszik megvédeni és kiharcolni saját véleményét is.
Elhatározott. Ha a cél érdekében meg kell tenni valamit, akkor kis unszolással ugyan de elhatározza magát és véghez viszi a dolgot, akármennyire is nem hisz magában. Rókája sokszor átveszi még mindig felette az irányítást, és tudja, hogy ez a saját önbizalomhiánya miatt van, de nem tesz ez érdekében semmit, mert úgy érzi, nem tudna.


when i was younger...


Az életem most annyira tökéletesnek tűnik. Elkezdtük a végzős évünket. Már hetek óta nem volt semmi probléma a városban, ami mondjuk nem nyugtat meg, hogy őszinte legyek. Egy természetfelettit vonzó városban soha nem jó, ha ilyen csönd uralkodik. Ez jel lenne, hogy vigyázzunk? Nem tudom... remélem, hogy csak túl sok rossz dolog történt velünk mostanság és csak azért érezzük ez mindannyian. Szeretnék inkább azon gondolkodni, hogy a jelenlegi eredményeimmel, hogyan is fogok bejutni a San Francisco-i egyetemre. Mert a tanulás volt a legkisebb problémám az előző évben és mit mondjak... elég rosszul zártam. Ezért kellett felvennem több olyan tantárgyat idén, amivel majd fel tudok zárkózni.
Az autóban ülök. Csak bámulok kifelé és várakozom. Dugóba kerültünk. Azt hiszem, már eleget vártam, ameddig New Yorkban töltöttem az időt, és most még ez is! A vihar mindent tönkre tesz. Ma éjszaka az iskolában kellene találkoznom a többiekkel, de jelenleg azt érzem, hogy soha nem fogok odaérni. Telefonom előhalászom a zsebemből és miközben az sms-t pötyögöm nagy erőkkel, észreveszem, hogy térerőm sincs.
-Kira. Nyugi drágám, hamarosan biztos kijutunk innen. - Pillant hátra anyám, én pedig felsóhajtok és dühösen hátravágom magam az autóban. Már alig vártam ezt a napot. Erre most ez vár. Nem, ez nem lehet. Feltépem a kocsi ajtaját és térerőt keresve emelgetem a telefonomat a magasba. A földön sehol nem találok, ezért úgy döntök, felmászom az autó tetejére. Ezt már persze a szüleim se hagyják szó nélkül. - KIRA YUKIMURA. Azonnal mássz le onnan és szállj be az autóba! - Nem tehetek semmit. Csak leugrom az autó tetejéről, finoman érek földet. Vissza beülök, de akkor sem adom fel. El kell érnem Scottot.
-El fogok késni! Azt hiszem el kellene indulnom gyalog. Már úgy sincs fél óra gyaloglásnál messzebb... - Kipillantok az ablakon és szinte ahogy nyitnám az autó ajtaját elkezd ömleni az eső. Hát ezt nem hiszem el!Ez már tényleg ellenem játszik. Miért kell, hogy még jobban elrontsa az összképet még ez az eső is. A szüleim csak összenéznek, én pedig ledobom a telefont magam mellé és összefonom karjaimat magam előtt. Most már csak reménykedni tudok, hogy elállaz eső vagy pedig Scott megkapja az smsem amit még jóval ezelőtt írtam neki arról, hogy mekkora dugó van itt. A szüleim elterelésképpen valami legendáról kezdenek beszélni. Nem igazán tudok oda figyelni rá, talán csak néhány szót jegyzet meg belőle. Csak bámulok kifelé és közben reménykedem benne, hogy végre valami történik.
És akkor. Meghallok egy ismerős motorhangot. Hátrafordulok, az esőtől semmit nem látni a hátsó ablakon. Anyámat félbeszakítva ugrom ki az autóból az esőbe, integetve a motorhang felé, remélve, hogy Scott meglát. Persze, hiszen nem vagyok egy eltéveszthető személy. Mire odaér hozzám, addigra csurom vizes leszek. Most ázott kutyának érzem magam...vagy inkább mondhatnám magam ázott rókának is. Odarohanok hozzá, és meg sem várom, hogy elmondja, amit akar, csak átölelem, és rövid csókot lehelek az ajkára. Végre. Erre vártam. És nem fogok elkésni.  
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 03, 2016 5:21 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Kirus! *-* úúú
Nagyon régóta várunk már téged, amióta Kira karaktere felszabadult. Én személy szerint nagyon szeretem, sok lehetőség van benne, így örülök, hogy megalkotásra került, mégpedig ilyen hamar, ahhoz képest.úúú
Nagyon hamar elkészültél a lapoddal, ez pedig hab volt a tortán, pont volt az i-n, és még jobb, hogy amilyen gyors volt, annyira visszakaptam Kirát az írásodban. A történetedben egy jó jelenetet kaptál el, megint magam előtt láttam a térerővel küzdő Kirát, majd a Scira jelenetet.*-* Érzem, hogy nálad jó kezekben lesz a leányzó, így nyugodt szívvel bízom rád.:3:
Pofit foglalj, és irány játszani.*-*

Vissza az elejére Go down
 
Kira Yukimura
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kira
» Yukimura Chizuru
» Shinobik Harca. Kira vs Kuzomi.
» Yagami Light (Kira)
» Kira

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: