• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Mazikeen Noir


avatarHétf. Ápr. 04, 2016 12:21 am
Vendég
VendégMazikeen Noir
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Mazi
● születési hely, dátum: 1066, London
● kor: 950
● faj: Spirit kitsune
● nemi identitás: Hetero
● play by: Spirit Kitsune
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Tényleg azt hiszed, hogy megismerhetsz engem? Ez nagyon édes gondolat. De nem, nem ismerhetsz engem csak akkor, ha én akarom. Általában nem akarom. De kezelj úgy, mint egy hercegnőt, akkor talán a közelembe férkőzhetsz. Egyszerűen az tesz engem boldoggá, ha ajnároznak. Na meg, ha parancsolgathatok. Elviselhetetlen lennék? Lehetséges. Viszont nekem így tökéletes. Nem mindenki születik vezetőnek, én annak születtem, nem tudok ezen változtatni, s az igazság, hogy nem is akarok. Hódolj be nekem, és a világ a tied lehet, ha nem is az egész, egy szeletkéje biztosan.
Rendben van, kegyetlen vagyok, megalomán, csipetnyi őrülettel fűszerezve, ez még belefér. Valaha kedves voltam, de nem érdemelte meg senki, hogy mosolyogjak, ez van. Nem lehet mindenki tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba.
Egyébként türelmes vagyok, mint egy prédára leső fekete párduc, csak akkor kapom el a vadat amikor már eléggé kivérzett, ezt fizikailag, s lelkileg is kihasználom. Persze, ha azt kapom meg, hogy rögtön öljek meg valakit, akkor megteszem.

Magas vagyok, a testalkatom kecses, a járásom olyan, mint egy vadmacskáé. Egyszerre veszélyes, s vonzó, nőknek, férfiaknak egyszerre. A nőneműek irigykedve néznek engem, ahogy játszom a kukacos nemmel. De ilyen külsővel ami nekem te is ezt tennéd. Ki ne szeretne maga alatt, vagy felett látni egy hosszú combokkal megáldott hölgyet? Akinek igéző szemeitől aligha lehet menekülni. De ki is akarna tőlem menekülni? Csodálatosan ellehet velem tölteni az időt. Hol is tartottam? Már emlékszem, a szemeimnél, gyönyörű barna színben pompáznak, az ajkamat pedig vörös rúzzsal szoktam kiemelni, a ruhatáram egészen szegényes színek terén, vörös, fekete, s néha egy-egy sötétebb kék is bevillan nálam..

when i was younger...

Az utolsó edzés
A földön hasaltam, nem koncentráltam eléggé, s az anyámnak sikerült leterítenie, ő volt a kiképzőm, a mentorom, inkább volt barát, mint anya, de elfogadtam a sorsomat.
- Mazikeen, már megint nem figyeltél, sosem fogom megvédeni így Lucifert. – hűvös hangjától megborzongtam, végül összehúzott szemöldökkel pattantam fel, s forgattam meg a kezemben a tőrt.
- Dehogynem, hisz ez a sorsom, hogy megvédjem. – jegyzem meg egy hűvös mosollyal, ahogy kiejtem ezeket a szavakat támadásba is lendülök, ezúttal nem hagyom magam, az anyám kerül a földre, a tőr hideg pengéje pedig a nyakát cirógatja. Ez volt az a pillanat amikor legyőztem a mesterem, ez volt az a pillanat amikor a több évnyi kemény nevelés, és edzés meghozta a gyümölcsét. Mert hercegnőként bántak velem ugyan, de egy olyan hercegnőt neveltek, aki bármikor képes volt kihúzni az ellenfele gerincét a száján keresztül.

Az, akit a legjobban gyűlölök

Az eső esett a sötét köpenyem megszívta magát vízzel, de nem érdekelt, vérszagot kaptam, s ilyenkor képes voltam napokig követni a nyomokat. Az a kitsune egyszer már beleköpött a levesembe, majdnem sikerült eltennie láb alól, mert egy kicseszett időmanipulátor, ennyi, ami miatt sikerült legyőznie. De most egy kedves kis tanoncom jelentette, hogy hol van. Szokásos cicás mosollyal sétálok a barlang belsejébe, végre megszerezhetem magamnak a lelkét.
A rókám felsejlik egy pillanatra, ezzel jelzem, hogy megjött anyuci. A tőrömet előkapom, a köpenyem meg ledobom, a nehéz anyag csak megnehezítené a mozgásomat, ami nem jön jól egy olyan ellen, mint ez ellen a róka ellen.
Aztán arra ébredek, hogy megkötözve ülök a tűznél, s a képembe nevet, mellette pedig az a róka akit magamhoz vettem, hogy tanítsak, mert a szüleit megölték. Sziszegve pillantottam, egy dolgot gyűlölök tiszta szívből az pedig az árulás. Megfogom ölni, mihelyst kiszabadulok innen.
- Megmondod merre van Lucifer, vagy meg kell előtte kínoznom téged Mazikeen ? -
- Amenadiel, tényleg azt hiszed, hogy elárulom merre van? Megsütötte a nap a fejedet? Bár esik az eső, így az lehetetlen, akkor egyszerűen ostoba vagy. – mosolyodom el egészen halványan. Felakarom heccelni, ami sikerül is, és amikor a torkomnál fogva emel fel, térdelek a legbecsesebb részébe, s gurulok arrébb mikor leejt a földre. A kötelet pedig szétszakítom, s az ijedt extanoncomat szorítom a falnak.
- Maze! – hallatszik Amenadiel hangja. – Ne tedd, nem érdemli meg a halált. – szinte kérleli, mire kap tőlem egy lefitymáló nézést, nekem nem parancsol, főleg ő nem.
- A nevem Mazikeen, nem Maze. Sokkal rosszabbat teszek vele mint a halál. – nevetek fel, megroppantom az a vékonyka nyakát. A sötét rókám megjelenik, s kezdetét veszi a lélekelszívás, ami ellen az időróka semmit nem tehet, hacsak nem akar ő is táplálék lenni. A testet a lába elé dobom, s meghajolok.
- Legközelebb így végzed te is. Akárhogy is szeretnéd megölni Lucifert előbb rajtam kell átverekedned magad. – hagyom el a barlangot.


Az, akiért bármit megtennék

Beacon Hills egészen jó hely a magamfajtának, na meg sok választásom amúgy sem volt. Lucifer idejött, nekem pedig követnem kellett. Már több, mint kilenc évszázada ezt teszem. Magam se tudom, hogy mit jelent nekem, de nem is érdekel, a lényeg, hogy életben maradjon, meg Natalie is. Most már kettőt kell védenem.

Csörög a telefonom, s egy morgással veszem fel mikor meglátom a nevet.
- Lucifer, reggel nyolc óra van, mi olyan fontos ami nem várhatott délig? Mert akkor kelek fel, veled ellentétben egy bárt vezetek ami éjszaka van nyitva. – dünnyögöm a telefonba.
Vissza az elejére Go down


avatarPént. Ápr. 08, 2016 1:40 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Mézikee *-*
Rólad nem fogok áradozni, tudod, hogy imádlak, a jobb napjaidon Razz <3 a pb választásod tudjuk, hogy szuper, és a jellemmel teljesen kiegészül. Szerintem senki se rugdosna ki egy olyen nőt az ágyából, az ezer százalék.
A történeted tetszik, hogy így részekre bontottad, így egy fontosabb eseményt, és fontos személyeket is megismerhettünk, plusz a kapcsolatokat is amik köztetek vannak. Tetszik, érdekes lett, szóval nem ragozom tovább. Nyomás foglalózni is játszani drága, egyre pedig visz a mennyeibb felem is *-*

Vissza az elejére Go down
 
Mazikeen Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Amerikai Istenek NOIR

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: