HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.
nyerteseink
a téli szavazás legjobbjai
Stella Argent

női karakter & szépség
Vinny Foley

bohóc
matthew evans

őrangyal
Elysian Landre

művész

gratulálunk!

Share | 
 
 Mazikeen Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down Vendég

avatar

Vendég

Hétf. Ápr. 04, 2016 12:21 am

Mazikeen Noir
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Mazi
● születési hely, dátum: 1066, London
● kor: 950
● faj: Spirit kitsune
● nemi identitás: Hetero
● play by: Spirit Kitsune
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Tényleg azt hiszed, hogy megismerhetsz engem? Ez nagyon édes gondolat. De nem, nem ismerhetsz engem csak akkor, ha én akarom. Általában nem akarom. De kezelj úgy, mint egy hercegnőt, akkor talán a közelembe férkőzhetsz. Egyszerűen az tesz engem boldoggá, ha ajnároznak. Na meg, ha parancsolgathatok. Elviselhetetlen lennék? Lehetséges. Viszont nekem így tökéletes. Nem mindenki születik vezetőnek, én annak születtem, nem tudok ezen változtatni, s az igazság, hogy nem is akarok. Hódolj be nekem, és a világ a tied lehet, ha nem is az egész, egy szeletkéje biztosan.
Rendben van, kegyetlen vagyok, megalomán, csipetnyi őrülettel fűszerezve, ez még belefér. Valaha kedves voltam, de nem érdemelte meg senki, hogy mosolyogjak, ez van. Nem lehet mindenki tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba.
Egyébként türelmes vagyok, mint egy prédára leső fekete párduc, csak akkor kapom el a vadat amikor már eléggé kivérzett, ezt fizikailag, s lelkileg is kihasználom. Persze, ha azt kapom meg, hogy rögtön öljek meg valakit, akkor megteszem.

Magas vagyok, a testalkatom kecses, a járásom olyan, mint egy vadmacskáé. Egyszerre veszélyes, s vonzó, nőknek, férfiaknak egyszerre. A nőneműek irigykedve néznek engem, ahogy játszom a kukacos nemmel. De ilyen külsővel ami nekem te is ezt tennéd. Ki ne szeretne maga alatt, vagy felett látni egy hosszú combokkal megáldott hölgyet? Akinek igéző szemeitől aligha lehet menekülni. De ki is akarna tőlem menekülni? Csodálatosan ellehet velem tölteni az időt. Hol is tartottam? Már emlékszem, a szemeimnél, gyönyörű barna színben pompáznak, az ajkamat pedig vörös rúzzsal szoktam kiemelni, a ruhatáram egészen szegényes színek terén, vörös, fekete, s néha egy-egy sötétebb kék is bevillan nálam..

when i was younger...

Az utolsó edzés
A földön hasaltam, nem koncentráltam eléggé, s az anyámnak sikerült leterítenie, ő volt a kiképzőm, a mentorom, inkább volt barát, mint anya, de elfogadtam a sorsomat.
- Mazikeen, már megint nem figyeltél, sosem fogom megvédeni így Lucifert. – hűvös hangjától megborzongtam, végül összehúzott szemöldökkel pattantam fel, s forgattam meg a kezemben a tőrt.
- Dehogynem, hisz ez a sorsom, hogy megvédjem. – jegyzem meg egy hűvös mosollyal, ahogy kiejtem ezeket a szavakat támadásba is lendülök, ezúttal nem hagyom magam, az anyám kerül a földre, a tőr hideg pengéje pedig a nyakát cirógatja. Ez volt az a pillanat amikor legyőztem a mesterem, ez volt az a pillanat amikor a több évnyi kemény nevelés, és edzés meghozta a gyümölcsét. Mert hercegnőként bántak velem ugyan, de egy olyan hercegnőt neveltek, aki bármikor képes volt kihúzni az ellenfele gerincét a száján keresztül.

Az, akit a legjobban gyűlölök

Az eső esett a sötét köpenyem megszívta magát vízzel, de nem érdekelt, vérszagot kaptam, s ilyenkor képes voltam napokig követni a nyomokat. Az a kitsune egyszer már beleköpött a levesembe, majdnem sikerült eltennie láb alól, mert egy kicseszett időmanipulátor, ennyi, ami miatt sikerült legyőznie. De most egy kedves kis tanoncom jelentette, hogy hol van. Szokásos cicás mosollyal sétálok a barlang belsejébe, végre megszerezhetem magamnak a lelkét.
A rókám felsejlik egy pillanatra, ezzel jelzem, hogy megjött anyuci. A tőrömet előkapom, a köpenyem meg ledobom, a nehéz anyag csak megnehezítené a mozgásomat, ami nem jön jól egy olyan ellen, mint ez ellen a róka ellen.
Aztán arra ébredek, hogy megkötözve ülök a tűznél, s a képembe nevet, mellette pedig az a róka akit magamhoz vettem, hogy tanítsak, mert a szüleit megölték. Sziszegve pillantottam, egy dolgot gyűlölök tiszta szívből az pedig az árulás. Megfogom ölni, mihelyst kiszabadulok innen.
- Megmondod merre van Lucifer, vagy meg kell előtte kínoznom téged Mazikeen ? -
- Amenadiel, tényleg azt hiszed, hogy elárulom merre van? Megsütötte a nap a fejedet? Bár esik az eső, így az lehetetlen, akkor egyszerűen ostoba vagy. – mosolyodom el egészen halványan. Felakarom heccelni, ami sikerül is, és amikor a torkomnál fogva emel fel, térdelek a legbecsesebb részébe, s gurulok arrébb mikor leejt a földre. A kötelet pedig szétszakítom, s az ijedt extanoncomat szorítom a falnak.
- Maze! – hallatszik Amenadiel hangja. – Ne tedd, nem érdemli meg a halált. – szinte kérleli, mire kap tőlem egy lefitymáló nézést, nekem nem parancsol, főleg ő nem.
- A nevem Mazikeen, nem Maze. Sokkal rosszabbat teszek vele mint a halál. – nevetek fel, megroppantom az a vékonyka nyakát. A sötét rókám megjelenik, s kezdetét veszi a lélekelszívás, ami ellen az időróka semmit nem tehet, hacsak nem akar ő is táplálék lenni. A testet a lába elé dobom, s meghajolok.
- Legközelebb így végzed te is. Akárhogy is szeretnéd megölni Lucifert előbb rajtam kell átverekedned magad. – hagyom el a barlangot.


Az, akiért bármit megtennék

Beacon Hills egészen jó hely a magamfajtának, na meg sok választásom amúgy sem volt. Lucifer idejött, nekem pedig követnem kellett. Már több, mint kilenc évszázada ezt teszem. Magam se tudom, hogy mit jelent nekem, de nem is érdekel, a lényeg, hogy életben maradjon, meg Natalie is. Most már kettőt kell védenem.

Csörög a telefonom, s egy morgással veszem fel mikor meglátom a nevet.
- Lucifer, reggel nyolc óra van, mi olyan fontos ami nem várhatott délig? Mert akkor kelek fel, veled ellentétben egy bárt vezetek ami éjszaka van nyitva. – dünnyögöm a telefonba.
Vissza az elejére Go downVendég

avatar

Vendég

Pént. Ápr. 08, 2016 1:40 pm

you passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Mézikee *-*
Rólad nem fogok áradozni, tudod, hogy imádlak, a jobb napjaidon Razz <3 a pb választásod tudjuk, hogy szuper, és a jellemmel teljesen kiegészül. Szerintem senki se rugdosna ki egy olyen nőt az ágyából, az ezer százalék.
A történeted tetszik, hogy így részekre bontottad, így egy fontosabb eseményt, és fontos személyeket is megismerhettünk, plusz a kapcsolatokat is amik köztetek vannak. Tetszik, érdekes lett, szóval nem ragozom tovább. Nyomás foglalózni is játszani drága, egyre pedig visz a mennyeibb felem is *-*

Vissza az elejére Go down
 
Mazikeen Noir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Amerikai Istenek NOIR

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Relaxing :: Karakterlapok-
Ugrás: