• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Amenadiel ~ A kedvenc ellenségem


 :: Egyéb
avatarPént. Ápr. 08, 2016 6:35 pm
Vendég
Vendégkeresztnév + vezetéknév
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● teljes név: Amenadiel
● kor: 950 körül
● faj: Timer Kitsune
● play by: D.B. Woodside
● státusz szabad

i hate that i want you

AZ ET-mből egy részlet..

Az eső esett a sötét köpenyem megszívta magát vízzel, de nem érdekelt, vérszagot kaptam, s ilyenkor képes voltam napokig követni a nyomokat. Az a kitsune egyszer már beleköpött a levesembe, majdnem sikerült eltennie láb alól, mert egy kicseszett időmanipulátor, ennyi, ami miatt sikerült legyőznie. De most egy kedves kis tanoncom jelentette, hogy hol van. Szokásos cicás mosollyal sétálok a barlang belsejébe, végre megszerezhetem magamnak a lelkét.
A rókám felsejlik egy pillanatra, ezzel jelzem, hogy megjött anyuci. A tőrömet előkapom, a köpenyem meg ledobom, a nehéz anyag csak megnehezítené a mozgásomat, ami nem jön jól egy olyan ellen, mint ez ellen a róka ellen.
Aztán arra ébredek, hogy megkötözve ülök a tűznél, s a képembe nevet, mellette pedig az a róka akit magamhoz vettem, hogy tanítsak, mert a szüleit megölték. Sziszegve pillantottam, egy dolgot gyűlölök tiszta szívből az pedig az árulás. Megfogom ölni, mihelyst kiszabadulok innen.
- Megmondod merre van Lucifer, vagy meg kell előtte kínoznom téged Mazikeen ? -
- Amenadiel, tényleg azt hiszed, hogy elárulom merre van? Megsütötte a nap a fejedet? Bár esik az eső, így az lehetetlen, akkor egyszerűen ostoba vagy. – mosolyodom el egészen halványan. Felakarom heccelni, ami sikerül is, és amikor a torkomnál fogva emel fel, térdelek a legbecsesebb részébe, s gurulok arrébb mikor leejt a földre. A kötelet pedig szétszakítom, s az ijedt extanoncomat szorítom a falnak.
- Maze! – hallatszik Amenadiel hangja. – Ne tedd, nem érdemli meg a halált. – szinte kérleli, mire kap tőlem egy lefitymáló nézést, nekem nem parancsol, főleg ő nem.
- A nevem Mazikeen, nem Maze. Sokkal rosszabbat teszek vele mint a halál. – nevetek fel, megroppantom az a vékonyka nyakát. A sötét rókám megjelenik, s kezdetét veszi a lélekelszívás, ami ellen az időróka semmit nem tehet, hacsak nem akar ő is táplálék lenni. A testet a lába elé dobom, s meghajolok.
- Legközelebb így végzed te is. Akárhogy is szeretnéd megölni Lucifert előbb rajtam kell átverekedned magad. – hagyom el a barlangot.

Na és, hogy ne legyen ennyire egyszerű a dolog, téged Lucifer anyja bérelt fel, őnagysága akkor keresett meg téged mikor érezte a hurkot a nyaka körül. Azóta szeretnél minket megölni, főleg Lucifert.  
Vissza az elejére Go down
 
Amenadiel ~ A kedvenc ellenségem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fujikage Koichi
» Kitsune Haruka & Hiraga Natsu VS Akari Tenshi & Nozara Shiba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: