• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jeremy Matthias Blake


avatarSzomb. Ápr. 09, 2016 8:33 pm
Vendég
VendégJeremy + Matthias + Blake
ever felt that something's out of reach?

● becenév: Jerry, Matt
● születési hely, dátum: Boston; 1981.10.31.
● kor: 35
● faj: vérfarkas
● nemi identitás: he/him -hetero
● play by: Sebastian Stan
● karakterfajta: jelen

(x25)NO ● 25 ● van ● van
you're still have all of me

Annak ellenére, hogy egy szörnyetegnek érzem magam, igyekszek a magamhoz képest legtöbbet adni a világnak. Néha persze egy igazi vérfarok vagyok, de amikor nem, akkor önkénteskedem, elsősorban állatmenhelyek és kórházak számára. A középiskolában történelmet tanítok és ott vagyok minden megemlékezésen. Emellett egy amatőr színészegyletnek is tagja vagyok és egy alternatív roch zenekarban vagyok basszusgitáros.
Ez az ami érdekes rólam. 186 centi magas vagyok, szerintem egész normális külsővel és alkattal. Nem vagyok egy agyongyúrt fazon, de kondiban tartom magam. És próbálok normális maradni.

when i was younger...

Elszakad a gitáromon a húr, én pedig férfiasan felordítok: részben meglepetésemben, részben, mert hogy tud valami ilyen vastag elszakadni? Nem húztam túl, nem csináltam semmi különöset. Zaklatottan sóhajtok, amire a dobos haverom rám néz széttárt karokkal.
- Mi van ma veled, tesó? Mintha nem lennél teljesen a képben. - teszi fel a millió dolláros kérdést, de inkább elfordulok és nem válaszolok. Két éve nincs rendben minden! Mégsem tudja senki sem a teljes igazságot. Még talán Peter sem. Pedig azt hinné bárki, hogy egy farkas a farkastársával milyen szoros kötelékben van, de... Félreértés ne essék. Tisztelem és becsülöm őt, de az öcsém megint más tészta. Micsoda elbaszott világban kell élnem. A diákok egész órán a hülye telefonjaikat nyomkodják, ha nem nyomok be valami popkulturális utalást, leveleznek, kuncognak. Sokan még szerintem drogoznak is. Megdörzsölöm csak a tarkóm és felöltöm a legkisfiúsabb mosolyom.
- Bocs... Le kellett volna rég cserélnem, de... - mentegetőzöm... Megint mentegetőzőm, mint oly' sokszor és oly' feleslegesen. Mintha arra keresnék mentségeket, hogy miért kék az ég. Fejben kicsit elkúsznak a gondolataim kellemesebb vizekre.
Ahhoz képest, hogy én sem vagyok ember, másként közelítek meg sok mindent. Nem akarom megváltani a világot vagy romba dönteni. Igyekszem jóságos semleges maradni, ameddig az emberileg vagy farkasilag lehetséges. Van okom is rá.
Az egyik persze Chris. Eszemben sincs eltaszítani őt magamtól. Igen, megölte a szüleinket, de szentül hiszem, hogy az igazság felgöngyölíthető. A másik... Cassiopeia és Galatea. Egy ideje beragyogják az életemet. Szeretem a gyerekeket, persze, hiszen azért is lettem eredetileg tanár. De a kisasszony, amikor átgrasszált a kertembe a szomszédházból és felforgatta a kis világom. Azóta is eltökélten foglalkozom vele, ha már egyszer a szemétláda apja felszívódott. Legalább jobb példát láthat és Cassieről is tudok gondoskodni. Azt hiszem, hogy ez pár elpirulást megér. Talán belátja ő is idővel, hogy nem feltétlenül a legegészségesebb a várakozás. Közben pedig barátságot köthet két teljesen különböző faj. Nem tudok túl sok mindent alapból a kitsunékról.
Próba után leparkolok a házam előtt és Galatea már vadul integet a túloldalról. Vigyorogva figyelem őt és ahogy elindul az út szegélye felé, úgy lendülök előre!
- Nézz szét, kicsim! Még elütnek... - túrok a hajamba, amikor az aggodalmam kacagással és teátrális szétnézéssel találkozik. Átrohan a kishercegnő az úton, én pedig felkapom és úgy megyek át vissza a túloldalra, hogy becsengessek Cassiehez. Lehet meglógott a kisasszony az udvarra, amíg anyuci kipiheni a műszakját. Amikor ajtót nyit, akkor vigyorgok rá.
- Nézd csak, kit találtam!
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 09, 2016 10:32 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Jeremy *-*
Mától villám lapozónak foglak hívni, komolyan mondom. Szerintem beállítottad a rekordot, olyan gyorsan elkészültél, gratulálok hozzá, bár én a külső részhez keveseltem egy kicsit, de el lehet nézni, mert a történeted kárpótolt mindenben. Lex eltűnt igen, de most már újból itt van, szóval le lehet majd szállni a gyerekről és Cassieről Razz Vagy, ha nem, akkor bizony lélek csapolás lesz, szőri Razz Futás foglalózni és játszani *-*

Vissza az elejére Go down
 
Jeremy Matthias Blake
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jeremy Gilbert - Átvételi szándékát az adminnál lehet jelezni

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: