• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Avery Maddox


avatarVas. Ápr. 10, 2016 8:21 am
Vendég
VendégAvery Caiden Maddox
---

● becenév: Ave
● születési hely, dátum: Beacon Hills, 1998.04.01.
● kor: 17
● faj: ember
● nemi identitás: heteroszexuális
● play by: Hiroki Moriuchi
● karakterfajta: jelen

K. ● 18 ● nope ● 4-5 év
you're still have all of me

Alacsony: Talán ázsiai génjeinek köszönhető, de nem nőtt túl magasra. A maga 167 centijével mondhatni mindenki magasabb nála a korosztálya hímnemű egyedei közül.
Barna: Mármint a szeme. Bár néha inkább feketének látszik, olyan sötét. Igaz, gyakran használ kék kontaklencsét, mert Ö maga nem szereti a szeme színét.
Citrom: Imádja. Nem is ismer senkit magán kívül, aki ennyire odáig lenne azért a keserű gyümölcsért. Mindenbe, akibe csak lehet tesz egy keveset, akár még magában is megeszi a citromot. A fekete tea pedig már inkább teás citrom mint citromos tea.
Diabétesz: Már négy éves korában diagnosztizálták nála az egyes típusú cukorbetegséget, ez idő alatt pedig már teljesen hozzá is szokott, nem zavartatja magát amiatt, higy nem ehet bármit és bármikor. És már csak nevet, mikor valaki elkezd mellette szörnyülködni, mikor előveszi az inzulinos injekciós tűt.
Energikus: Senki nem érti, honnan van annyi energiája, mint egy ötéves gyereknek. És ehhez neki nincs is szüksége kávéra vagy energiaitalra, Ő anélkül is pörög, mint egy búgócsiga, le sem lehet lőni.
Fantáziadús: Láttad már a rajzait? Nem? Pedig van hozzá tehetsége, nem is kevés. Firkálmányai kissé talán absztraktak néha szürrealisták, de minden a kis fejecskéjéből pattan ki. Bárhol van, bármiről eszébe jut valami, amit meg akar örökíteni, és ezt egyébként a mindennapi életben is remekül hasznosítja. Nincs olyan helyzet, amire ne találna ki valami frappáns, nem mindennapi megoldást.
Gránátalma: Olyan szinten ápolja a haját, mint ahogy talán még a lányok sem. És ehhez hozzátartozik a kedvenc samponja is, így mindig egy lágy, gránátalma illat lengi Őt körbe.
Horror: Legyen szó könyvről vagy filmről, imádja a horrort  szeret borzongani, bár az újabb horrorfilmeket - meg számos régit is - mind végigröhögi. De attól még szereti, néha jobbak, mint egy vígjáték.
Intuitív: Sosem tervez előre semmit, mindenben lesz ahogy lesz alapon vág bele, csak az ösztöneire, és megérzéseire támaszkodik. És hát eddig igencsak jól bevált neki.
Japán: Igaz, csak félig. Apja törzsgyökeres Beacon Hill-i lakos, míg anyja japán származású, bár már a nő is Amerikában született. Ave pedig rengeteg vonásában örökölte anyja génjeit, de a legmeghatározóbbak a vágott szemei.
Kitartó: Ha valamit a fejébe vesz, eltervez, akkor olyan állhatatosssá és kitartóvá válik, mint még sosem. Semmit nem hagy félkészen, és még ha szenved is miatta, de befelyezi, amit elkezdett
Laza: De még mennyire... Ha ennél is lazább lenne, szétesne. Nem aggodalmaskodik feleslegesen semmit, nem is érti azokat a diáktársait, akik teljesen kikészülnek egy-egy dolgozat, vizsga előtt közben és után. Ezzel szemben Avery semmi jelét sem mutatja az idegeskedésnek, olyan lazán áll mindenhez, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Magabiztos: Vagy inkább félelemérzet krónikus hiányában szenved? A lényeg, hogy nem szerepel a szótárában az a szó, hogy lehetetlen, mindig teljesen biztos a dolgában. És még csak nem is tervez előre semmit, megérzések alapján cselekszik mindig, és sosem habozik egy percet sem.
Nyughatatlan: Nem mondasz el neki valamit, amire nagyon kíváncsi? Titkolózol? Ha igen... Nagyon rosszul teszed. Nem nyugszik bele csak úgy, ha valamit nem tud, nem tehet meg, biztos addig fog nyaggatni, míg végül el nem éri, hogy beadd a derekad. Akárcsak egy ötéves kisgyerek.
Optimista: Hiszi, hogy minden okkal történik, és hogy minden rosszban van valami jó, és hogy a végkimenetel végül jó lesz, még ha nem is minden zökkenőmentesen megy. Pozitívan áll a dolgokhoz, nem is ismeri azt a szót, hogy pesszimizmus.
Punk: Persze nincs két méter magasra felzselézett haja, piercingjei testfelületének minden egyes négyzetcentiméterjén, és szegecses cuccokat is csak elég ritkán hord, de mégiscsak van az egész megjelenésében egy csipetnyi punkos megjelenés. Az oldallánc, és a nehéz, acélbetétes bakancs például elengedhetetlen tartozéka mindennapi megjelenésének, ahogy a fekete és bőrcuccok. Na meg az a fekete, kalózkoponyás kendő, ami mondhatni éjjel-nappal ott lóg az oldalán.
Rendetlen: Látnád a szobáját... mintha egy hurrikán söpört volna végig rajta. Könyvek, ruhák és rajzlapok mindenfelé. Ave azonban épp ebben a rendetlenségben érzi jól magát, így van minden a helyén. A falnak is szaladna, ha egyszer rend fogadná a szobájában...
Szőke: Mármint nem olyan értelemben, hogy olyan buta, mert az nem igaz rá. Csak a haját festeti szőkére, igaz az néha már inkább szürke. Eredetileg azonban barna a haja, de túl unalmasnak tartotta azt a színt, úgy véli, ez sokkal jobban illik hozzá.
Tapintatlan: Noha nem mindig szándékos, sokszor akad egy-egy keresetlen megjegyzés a tarsolyában, olyan megfogalmazással, ami sokaknál kiverheti a biztosítékot. És minez azért, mert előbb jár a szája, mint hogy gondolkodna.
Ügyetlen: Képes elbotlani akár még a saját lábába is, és bármit a kezébe vesz, nagy valószínűséggel a földön végzi ripityára törve. Főleg ha az a valami egy értékes, antik darab.
Válogatós: Ha ételről vam szó, rosszabb, mint némely női egyed. Túl zsíros az étel, vagy nem elég fűszeres? Esetleg túl édes? Hát akkor mehet is a kukába. Még az sem mindegy, hogy van elrendezve az étel a tálon, vagy milyen színben pompázik az a bizonyos "finom falat". Ha pedig teáról van szó, csak egy félét hajlandó meginni: a fekete teát, jó sok citrommal, cukor nélkül.
Zongora: Már kiskora óta szerelmes e gyönyörű hangszer hangjába, mióta csak először hallotta anyját zongorázni. Azóta pedig Ő maga is megtanult rajta játszani.

when i was younger...

Tömör, fehér ajtó, rajta egy táblával: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!". Ez akár még egy elrettentő felirat is lehetne, épeszű ember messze elkerülne egy ilyen feliratot (főleg ha még egy radioaktív hulladékot jelző ábra is ott lóg alatta). Azonban aggodalomra semmi ok. Ez csak egy kellemes családi ház emeletének egy szobaajtajára van kifüggesztve. Az ott lakó, huszadik évét épphogy csak betöltő srác függesztette ki még néhány hónappal ezelőtt, remélve, hogy ez elég lesz az öccse számára, hogy felfogja, az az Ő területe, engedély nélkül ne menjen be. De természetesen mikor volt elég annak a minden lében kanál kölyöknek egy ilyen kis felirat? Ezelőtt soha, most akkor miért változna a helyzet?
Nyílik is az ajtó, halkan, épp csak résnyire. Aztán egy kéz jelenik meg, mi szélesebbre tárja a fa szerkezetet. És végül egy szőke kobak is feltűnik. Lassan, óvatosan lép egyre beljebb, akárha egy ninja lenne. Bár ügyetlen mozgása sokkal inkább egy rosszban sántikáló kölyökkutyára emlékeztet, mintsem egy nesztelen harcoséra, a báty még így sem veszi észre, hogy behatoltak területére. Ezt pedig Avery egyfajta sikernek könyveli el, és motiválja, hogy még beljebb merészkedjen. Mint a gepárd, mi épp becserkészi a zebrát. A zebrát, azt az ártatlan, békésen legelésző állatot, ki mit sem sejt jövőjéről. A végről. A gepárd, Avery, még egy pár pillanatot vár, majd hirtelen felugrik, és úgy kulcsolja karjait az idősebb testvér nyaka köré, mintha Ő lenne az utolsó szál, ami életben tartja.
- DAAAMIEN!!!

"Daaaamien!! - apró karok fonódnak a srác nyaka köré, egy széles vigyor, és hangos nevetés, amit nagyobb mancsok követnek, erősen megtartva a kisebbeket, míg Damien szélsebesen száguld le öccsével a hátán. Le a lépcsőn, az étkező és konyha felé.Nevetve trappolják körbe anyjukat, és az étkezőasztalt.
- Damien!! Tedd le kérlek az öcséd, még mielőtt bárkinek baja esik! - hangzik az anyuka aggodalmas mondata. Neki pedig szót kell fogadni.
- De anyaaaa!!!
- Anyának igaza van Ave... - felel az anyuka helyett az idősebb testvér, miközben lehámozza magáról a kis csöppséget, és leguggol mellé, hogy egy szintben legyenek. - De majd délután kimegyek veled a parkba, jó? - súgja, mintha csak egy fontos titkot osztott volna meg vele, amit senki más nem tudhat kettejükön kívül. A válasz pedig egy boldogságtól sugárzó széles mosoly, és egy ölelés...
"

- Ezra Caiden Maddox!! - Hova tűnt az a vidám, testvérét mindennél jobban szerető srác? - Már vagy ezerszer megmondtam, hogy hagyj békén!! Miért nem tudod felfogni? - úgy hámozza le magáról a karokat, mintha csak égetnék Őt, mintha minden egyes érintés felperzselné, örök nyomot hagyva a bőrén. Avery pedig nem érti, miért. Miért csinálja ezt a bátyja, miért löki el magától? Tudja és érzi, hogy valami nagy baj van, és szeretne Ő ezen segíteni, mindennél jobban. De Damien csak ellöki Őt magától, nem hagyja, hogy segítsen rajta. Mert talán nem is tud.
- De Damien!! Miért vagy megint ilyen...? Hééé!! Auuu... Ez fáj, te hülye! Észnél vagy? - erős karok ragadják meg a gyengébbeket, szorítják tulajdonosának háta mögé. Nem túl erősen, épp csak annyira, hogy elég legyen, Ave ne is merjen megmozdulni., csak hagyja, hogy kitessékeljék a szobából. Damien egy szót sem szól, még csak nem is néz testvérére, csak kilöki Őt a szobából, és becsapja maga mögött az ajtót. Megint ugyanaz a forgatókönyv... Megint ugyanazzal a befejezéssel. Pedig Avery reménykedett benne, hogy talán most más lesz, hogy most képes lesz valami kis apró információt kicsikarni Belőle. De semmi.
- Te barom!! - még egy utolsó dühös kiáltás az ajtó ezen oldaláról, és egy erős csapás a fehér deszkára, mitől az teljesen beleremeg, aztán minden elhalkul, és ismét minden olyan lesz, mint pár perccel korábban.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 16, 2016 6:52 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Avery Cool
Rajtam a sor, hogy elfogadjalak. Gonoszkodni akartam, de mivel megvárattunk a bírálásal, ezért most az egyszer kedves leszek. Érezd magad különlegesnek Razz A jellemzésed nagyon, nagyon tetszett. Amióta az oldalon fogadok el lapokat, még nem láttam ilyen típusut. Már ezzel levettél a lábamról. A történetedet amikor olvastam, először azt hittem, hogy egy jó testvéri kapcsolatot fogok végig látni, de aztán jött a csavar a történetben. Kíváncsi vagyok, hogy miért ilyen Damien, de, ahogy láttam már beregisztrált és lehet, hogy én fogom őt elfogadni, akkor majd meglátom. Nem is tartalak fel tovább, futás foglalózni és játszani! Cool

Vissza az elejére Go down
 
Avery Maddox
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Raina Maddox
» Thomas "Tom" Avery

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: