• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jake Affleck


avatarVas. Ápr. 10, 2016 11:38 am
Vendég
VendégJake Affleck
Nekem mindig is taknyos maradsz

● becenév: Jake, ne becézgess
● születési hely, dátum: New York, 1982.04.06
● kor: 34
● faj: Hunter
● nemi identitás: heteró
● play by: Jensen Ackles
● karakterfajta:Jelen

Admin bácsi ● 16 ● Ezen kívül, van még 10 ● Évek
you're still have all of me

Mit is mondhatnék magamról? Nem vagyok egy kedves típus, még az emberekkel sem nagyon. A munkám miatt van, a gyilkolás az életem része, és ezért mindenben a gonoszt látom. Szerintem éppen ezért nem alakítok ki kapcsolatot szinte senkivel. Csak egyetlen egy ember áll közel hozzám, aki olyan, mintha a testvérem lenne. Owen. Sok ideje vele vadászom, a társam, pedig nagyon különbözünk. Én kegyetlen vagyok, ő kegyelmes. Lehet ezért egészítjük ki egymást, s lehet, hogy emiatt nem találtunk még legyőzőre. Csajozógép vagyok, minden estére van egy nő, s egyszer sem vagyok ugyanazzal. Mert nem akarom, hogy valami kialakuljon, mert az csak gyengít. Így is elég, hogy egy valakiért aggódok, nem kell több. Nem szokásom meggondolatlanul vadászni, mindig megtervezek mindent, amit kell. Értek szinte mindenhez, hiszen a legnehezebb kódot is feltöröm, ha kell. Nekem a természetfelettiek, csótányok, akiket el kell taposni. Legyen az nő, vagy gyerek. A legapróbb dologból is lehet, a legveszedelmesebb. Meg kell ölni, mindet.
Jaj, már, muszáj? Nagyon muszáj? Ne már, légysziiii. Na mindegy, ha kell, hát kell.
Először is nem vagyok törpe! Csak a hülye létra hív így, nem mindenki lehet 2m 80 cm, mint ő. Még kicsinek sem számítok a 185 centimmel, szóval nem is értem miért mondja ezt nekem. Tömzsi vagyok, erős testalkatú, izmos. Kis kétajtós szekrény. Teszek is érte eleget. Szemem színe, zöldes-barnás, ez attól függ, hogy milyen a fény egyes szobákban, vagy helyeken. De ezekkel, nagyon szépen tudok nézni hölgyekre és emiatt, meg hát az irtó jó dumám miatt, döglenek utánam a nők. A hajam színe, barna, ami rövidre van vágatva. Nem kell nekem hosszú haj, csak akadályoz a munkában. Meg hát, meghagyom Owen hülye másodállását, egy kozmetikai cégnél.

when i was younger...

Nem fogok mesélni az életemről, mert nem szeretnék mindenkit megsiratni, vagy valami ilyesmi, szóval az egyik vadászatunkat mutatnám be, a társammal. Kezdjük is el, mert akkor hamarabb végzünk.
Hamarosan leszáll az éjszaka, én pedig még vígan tisztítgatom a fegyvereimet a kocsiban, közben a laptopon nézem az esetleges vadászatokat. Mostanában nincsen semmi izgalmas dolog, csak a kínos csend. Ennek olyan szaga van, mint a háború előtti csendnek. Vagy annak a szelének. Már túlontúl gyanús. A rádióból a zene halkan szól, „Highway To Hell” című szám megadja a hangulatot a pisztolycső tisztítgatáshoz. Hirtelen csipogni kezd a gépem, hogy egy eltűnéses esetett jelentettek be, és a helyszínen karmolás nyomok találhatóak. Ó, ez az. Végre munka. Elteszem a halálgépet a tartójába, és rálépek a gázra, a hangszórót pedig nagyobbra veszem, majd jó hangosan kezdem énekelni a refrént. Nem lassan megyek, hanem elég gyorsan, a motor gyönyörű hangja zene füleimnek. A sebességnek hála elég hamar odaérek a társam házához. Leparkolok, majd kiszállok a járműből és sóhajtok egyet.
- Végre ölhetek! A levegőbe boxolok, de aztán egyből körbe is nézek, hogy nem-e látott valaki, mert elég hülyén nézett ez ki, így egyedül. Az ajtóhoz sietek, nem kopok, nem csengetek, hanem, mint aki otthon van belépek a házba, a nappali felé sétálok, és tökéletes időpontban érkezek meg. Owen és Ebony épp egymást nyalják. Kirááály.
- Kullancs riadó, kullancs riadóóó! Kiabálni kezdek, és leöntöm egy pohár vízzel a gerlepárost.
- Most ez komoly, Jake? Kapok mindkettőtől egy csúnya pillantást, de én csak vigyorgok, majd Owenra nézek.
- Majd később ráér a szex, először a munka. Találtam egy ügyet. Fordulok is ki a nappaliból egyenesen a kocsimhoz sétálva.
- Haver, ez nagyon nem menő, hogy folyamatosan jössz-mész a házban és feltöröd az ajtózárat.
- Csináltass nekem kulcsot, és nem lesz ilyen. Vigyorgok rá, majd beszállok az autóba és vezetni kezdek a tetthely felé.
- Na, és mi ez az ügy?
- Elraboltak valakit, és karom nyomokat találtak a helyszínen, ők azt mondják, hogy állattámadás és az akit megtámadták elszaladt, tudod a szokásos maszlag. Legyintek, majd egy kicsit lassítok, hogy be tudjak parkolni. Amint végrehajtom a műveletet, kinyitom az ajtót és kiszállok. A rendőröknek felmutatom a kamu jelvényt és belépek a kis garázsba. A tekintetem végigjárja a placcot, nyomokat kutatva. Összehúzom a kicsit a szemem, majd a falhoz sétálok, ahol van a karmolás. Előveszek egy kést, és egy kicsit megpiszkálom. A mélyedésnél végighúzom a kisujjam és egy kicsit felszisszenek. Kiveszem az éles dolgot, ami megvágta és egy kicsit megemelem a fény felé. Egy kicsike karom darab. Intek a fejemmel Owennak, hogy jöjjön.
- Szerinted ez milyen? Mutatom neki a talált „tárgyat”.
- Vérfarkas. Vigyorogva bólintok, majd intek neki megint, hogy mehetünk. Visszaszállok az Impalaba, majd ott ránézek.
- Megnéztem a térképet, és azt hiszem meg van, hol lehetnek. Van egy elhagyatott falakás mélyen az erdőbe, biztos vagyok benne, hogy ott lesznek.
El is indulok az említett helyre, s amint odaérünk grimaszolni kezdek a látvány miatt. Teljesen lerombolt, a fák korhadtak. Komolyan, szerintem ez mindjárt összedől. Előveszem a farkasölő golyóval töltött kis glockomat, majd az ajtóhoz sétálok. A fejemmel mutatom Owennak, hogy nézzen be az ablakon. Jelzi, hogy tiszta. Kicsit hátrálok, majd lendületből berúgom az ajtót. Látom, hogy két személy kezüktől fogva fel vannak lógatva. Odaszaladok az egyikhez, és két ujjamat a nyakához teszem.
- Ő még éle… Nem tudom befejezni a mondatomat, mert hirtelen elkapják hátulról a nyakamat és szorítani kezdik. Látom, hogy a társamat is. Először próbálom leszedni a torkomról az erős ujjakat, de nem sikerül. Mást kell megpróbálnom. Kitolom a csípőmet, majd a karjától fogva átlendítem a vállamon. Előkapok egy kést, mert a fegyverem eltűnt, és az illető szívébe szúrom bele. Sóhajtva hátrafordulok, látom, hogy a bajtársam is kiütötte az ellenfelét. Már épp fordulni akarunk a túszokhoz, amikor hirtelen egy fegyver elsülést hallok, és egy golyó telibe kapja Owen hasfalát. Dühtől fűtve rohanok oda, és teljes erőből rúgom állba a merénylőt, és a fegyvert kikapva a kezéből a fejéhez teszem, majd könyörtelenül eresztek bele egy golyót.
- Hé, hé, taknyos. Szaladok oda, és leguggolok hozzá.
- Nem lesz semmi baj, kiszedem a golyót, kiszedem belőled és aztán hazaviszlek a kullancsodnak. Rendben van? Nem lesz gond. Később nevetni fogunk ezen. Hadarom neki, egy keserű mosolyt erőltetve az arcomra és a szekrényről leveszem az elsősegély készletet. Kiveszek belőle egy fogót, majd egy gyújtóval megperzselem az elől lévő felét.
- Ez rohadtul fog fájni, szóval erre szükséged lesz. Belenyomok a szájába egy rongyot, majd elkezdem a kihalászni belőle  a fémtárgyat.
- Mindjárt…mindjárt…ó basszameg a kurva élet, gyerünk már! Egy sóhaj kíséretében sikerült eltávolítanom, majd az idegességtől nevetve nézek rá.
- Látod, taknyos? Meg van ez. Eltesszük emlékbe, vagy bekereteztetjük. Összekötözöm a sebét, majd gyorsan a túszok felé indulok.
- El tudod őt vinni innen? Nézek arra, aki éppen eszméleténél van, majd el is kezdem leszedni őket onnan, majd amint elhagyják az épületet visszaszaladok a társamhoz és felemelem.
- Ó, ezért kullancs ki fog nyírni.

Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 10, 2016 5:04 pm
Vendég
Vendégelutasítva
menj mentorprogramba, nyomi Razz


Honeeeeeey Szottyongat
Már megint hoztál egy karaktert, amit utálok és imádok is egyszerre. Hagyd abba.Rolling Eyes A kullanccsal még egyszer kinyiffantalak.xdd
A jellemed ismét remek borzasztó lett, mint mindig, már a leírásból tudom, hogy milyen karakter is. Na meg a pb, Jensen az Jensen.aww
A történeted rettentően izgalmas lett. Vártam a folytatást mindig, és humor is volt benne. Tőled nem vártam mást. Hiányzott is volna, ha nem írtál volna bele olyasmit, amin nevethetek.Very Happy Tegnap is dicsértem az írásod, hogy élvezhetetlen, csak nehogy elszállj.Razz De tudod jól milyen véleményem van mindenről, amit írsz, a karaktereidről, szuper vagy.Very Happy Szóval, nem húznám tovább a szót, mert ez a félig dicsérlek félig szidlak dolog elég nehéz.Rolling Eyes Menj játszani és pofit foglalni a mentorodhoz, rád fér.Razz <3

Vissza az elejére Go down
 
Jake Affleck
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: