• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Owen Eastwood


avatarVas. Ápr. 10, 2016 12:21 pm
Vendég
VendégOwen Eastwood
we protect those who can't protect themselves

● becenév: Owen, Taknyos
● születési hely, dátum: Los Angeles, 1984. 03. 10.
● kor: 32 év
● faj: vadász
● nemi identitás: hetero
● play by: Jared Padalecki
● karakterfajta: jelen

attila ● 19 ● uccsó ● tapasztalat van
you're still have all of me

Külsőm átlagosnak mondható lehetne, ha nem lennék egy égimeszelő, és nem verném a plafont a magam 194 centijével. Igaz vannak emberek akik magasabbak nálam, de általában nem kell, hogy kisebbségi komplexusban szenvedjek. Az emberek általában megrémülnek a magam emberektől, de én nem vagyok egy fenyegető látvány, ezért van aki komolyan se vesz, de ez főleg Jake, igen, és utálom is ezért, mert nem vagyok egy taknyos, mellette sem. Barna szemeim vannak, kaptam már meg, hogy olyanok, mint egy őzgidának, aki elvesztette az anyját, és lehet, hogy ez igaz volt, de kezdek felülemelkedni tekintetem, és arcom kedves vonásain. Hajam barna, nem túl sötét, de nem is világos, emellett egészen hosszúnak mondható, van, hogy a vállamig leér, ez mindig kedv függő a részemről. Hajgumit viszont nem szoktam használni, láttam már a mai pasiknál, hogy össze van fogva a hajuk, de ezzel az erővel be is fonhatnák, az sokkal érdekesebb lenne. Magasságomhoz nem vékony alkat társul, nem is társulhatna, hiszen az én munkámhoz kell a jó erőnlét, hiszen az ellenfeleim nem hétköznapi emberek, sokkal erősebbek. Az edzést mindig betartom, hogy fitten tartsam magam, ezért fontos a reggeli futás is számomra, és az egészséges ételek, nem véletlenül nem eszek hamburgert napi szinten, előbb elhíznék, minthogy az Angol Királynő meghal.
Ha valaki, aki ismeri azt a világot amiben élünk, azt hiheti, hogy én magam vagyok a megtestesült hős, aki könyörtelen a különböző lényekkel, nem kegyelmez semminek, és senkinek, ami él, legyen szó egy felnőttről, vagy egy kisebb gyermekről. De nem ilyen vagyok, egyáltalán nem. A kegyetlenség egészen távol áll tőlem, inkább vagyok a kegyelmes vadász a társam mellett, aki szívesebben old meg dolgokat békésen. Előbb gondolkozom aztán cselekszem, ez nem szokott fordítva lenni, de ettől függetlenül a reakció időm nem lassú, gyorsan kapcsolok, és cselekszem is ha kell. Nem szokásom félni az új dolgoktól, és kipróbálni érdekesebbnél érdekesebb dolgokat, de sosem hittem volna, hogy egyszer ilyen életmódot fogok élni, hogy hotelekről hotelre járok, vagyis jártam. Végre letelepedtem, és van egy kis nyugalom is az életemben, nem csak az akció. Nem mondom, hogy nem szeretem, ha pörögnek az események körülöttem, hiszen a semmittevést is képes vagyok rövid időn belül megunni, de ez nem jelenti azt, hogy nem vágyom a nyugalomra, és egy biztos pontra az életemben. Eddig egy biztos pontom volt, Jake, most már kettő van, kisebb az esélye annak, hogy mindent elvesztek, hacsak azt nem nézzük, hogy mellettem mekkora bajban nincsenek mindketten. Viszont védeni fogom őket minden helyzetben, hiszen én már csak ilyen vagyok, már nem akarok senkit sem elveszíteni.

when i was younger...

Nem teremtettem túl romantikus környezetet, tudom, de nem is azon van a hangsúly szerintem. Az fontosabb, hogy mit akarok mondani, és milyen módon fogom megtenni, a körülmények pedig inkább olyan hátsó tényezők, de mégsem egy koszos motel szobában teszem meg. Rózsaszirmok nincsenek sehove sem szórva, viszont van gyertya és egy egész csokor virág, amitől kellemes illatok szállnak a szobában. Bevallom, hogy félek, nem attól, hogy esetleg nemleges választ kapok, hanem attól, hogy nem fog úgy sikerülni, ahogy elterveztem, valami biztosan közbeszól, sosem sikerült még semmi sem a terv szerint. Pedig én tényleg igyekszem, mert szeretném, ha minden jól menne, és nem hinné azt, hogy nem fontos nekem ez a pillanat, mert nagyon is az. Csak nem tudom hogy mutathatnám ki, hogyha valami, vagy épp valaki mindig bezavar, és elrontja a legjobb pillanatainkat, amiket közösen töltenénk. Persze, nem mindig olyan rossz az, hogy ott van Jake, sokszor még jó is! Csak akkor nem, amikor elakarja rontani Ebony-val töltött pillanataimat, mert szerinte Ő egy kullancs, pedig ez nem igaz. Sosem éreztem, hogy az lenne, Ő nem is akarta, hogy megmentsük, mert fogalma sem volt arról, hogy kipécézte egy olyan gusztustalan lény. Nincs bajom minden wendigoval, hiszen tudom, hogy valamilyen szinten a túlélésük múlik a vadászaton, és lehet, hogy a helyükben én is ennék, de amikor a pincében tartják lefagyasztva a husokat, az már nem csak a túlélésre megy. Azt élvezetből teszik, én pedig bűntudat nélkül végzek az ilyen lényekkel, megbánást ilyenkor sosem érzek, csak ha igazságtalannak találom a megölésüket.
- Min töprengsz? - Ebony hangja riaszt ki gondolataim hatalmas óceánjából, és azonnal felé is kapom tekintetem, majd lassú léptekkel hozzá közeledek.
- Azon, hogy mennyire szeretlek, és milyen fontos vagy nekem. - mosolygok rá, és magamhoz húzom egy hosszú csókra. Igen, elnyújtom amennyire csak tudom, ameddig a nadrágom zsebéből kiszedem a vörös bársonydobozt, amiben a gyűrű található. Lassan elválok tőle egy apró kis mosollyal, de még nem szedtem össze teljesen a gondolataim. - Szeretnék kérdezni tőled valamit. - kezdek bele, de nem várom meg amíg reagál rá, hogy mondhatom, vagy sem. - Nem tudom mennyire tartod korainak ezt, de én teljesen biztos vagyok magamban, és abban amit érzek irányodba. Szeretlek, soha senkit sem szerettem még ennyire és éppen ezért szeretném összekötni veled az életem. - szavaim közben féltérdre ereszkedem előtte, és a gyűrűs dobozt megemelve, kinyitom. - Hozzám jönnél feleségül? - kérdezem meg végre, amire annyi ideje készülök, és izgatottan várom a válaszát, amikor hirtelen hatalmas zajt csap valaki. Szó szerint ezt úgy kell elképzelni, hogy egy testes férfitest beesik az ablakon, betörve az üveget, és háttal érkezve a padlóra.
- Ott fogsz ácsorogni és figyelni, vagy esetleg segítenél? - Jake hangját ezer közül is felismerem, emellett látom is, hogy ő az, de a kinti alakot már nem. A választ sajnos nem kapom meg Ebony-tól, viszont most meg kell védenem őt és Jake-nek is segíteni kell, így elszakadok kedvesemtől, hogy kezdődjön a vadászat.
Vissza az elejére Go down


avatarPént. Ápr. 29, 2016 2:15 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

OWEEEEEEEEEEEEEN úúú *-*
Nagyon örülök, hogy veled fogok egy csapatot alkotni, mert bizony imádok veled játszani, imádom az írásodat és ez most sem történt máshogy. Nagyon jó volt olvasni. Alíg akartam, hogy vége legyen. Nekem nagyon tetszett, ez elképesztő volt. Főleg a külsőd. Hát azon nagyon nevettem. Belsőd is megfogott, az ellentétem vagy, de azok vonzzák egymást, nem igaz? A történeted izgalmas volt, és hát olyan jó időzítésem van, hogy pont akkor zavarlak meg titeket. De hát miért ne? Köszönetet is mondhatnál, hogy késleltettem a kullancs invázíót Razz. Nem is húzom tovább az idődet, így is eleget vártál az én hibámból, amit nagyon sajnálok. Futás foglalózni, aztán játszani *-*

Vissza az elejére Go down
 
Owen Eastwood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: