• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Richard Stevenson


avatarVas. Ápr. 10, 2016 12:49 pm
Vendég
VendégRichard Stevenson
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Richie
● születési hely, dátum: Edinburgh
● kor: 18
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Hetero
● play by: Zane Holtz
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Aljas, kegyetlen, és egy szemétláda. Persze lehetne rá még több negatív dolgot aggatni, de teljesen felesleges, már a megjelenése, és a kisugárzása is arról árulkodik, hogy vele jobb, ha nem kezdesz ki. Viszont, ha elmegy az eszed,s úgy gondolod belekötsz, mormolj el három miatyánkot, talán a jó isten megsegít, és nem három bordád törik, hanem kettő, meg lesz egy enyhe agyrázkódásod. Olcsón megúszod, ha csak ennyit csinált veled, mert amióta farkas azóta megerősödtek benne a negatív tulajdonságok, s az agresszió is, az átlagnál könnyebben pöccen be. Ám mégsem olyan, mint egy szociopata állat, van benne is jó indulat, s igaz, hogy ennek a személynek végignéztem a kínzását, mégis a lány iránt érez tiszta szeretet. Szeretné tagadni, hogy szerelmes a lányba, sőt azt is, hogy egy sértődött kisfiú, és ezért árulta el Dalent, de nem tudja. Képtelen lenyelni a békát, hogy az alfa helyettese Kathy lett, és nem ő. Talán azt is tudja, hogy ez lesz a veszte, de ez sem érdekli. A hatalom iránti sóvárgása megmérgezte az elméjét, amiből már nem tud kigyógyulni, vagy nem is akar. Ennek ellenére szeretné Kathy-t maga mellett tudni, noha erre az esély a nullával egyenlő, de ragaszkodik az elképzeléseihez, foggal, körömmel.

185 centiméter magas, s eléggé ki van gyúrva, olyan, mint egy hegyomlás. A testét több tetoválás is borítja, ezek még a farkassá válása előtt kerültek rá. Öltözködését tekintve egészen átlagos, van olyan nap mikor felveszi az öltönyt meg az inget. Általában farmert hord, pólóval, baseball sapkával. A haja sötét színű, már-már fekete, gyakran rendezetlenül álla a feje tetején, néha napján viszont zselézve hordja.

when i was younger...

Akkor

Az anyám volt a legfontosabb személy az életemben, miután apám meghalt egy rajtaütés során. Rendőr volt, Edinburgh egyik legjobban képzett kommandós egységének a vezetője, ám a sors úgy hozta, hogy az édesanyám egyedül neveljen egy ideig, mert idejekorán elszólította a családfenntartót. Nyolc éves kölyökként nem értettem, hogy miért nem jön haza, még akkor sem mikor ott álltam a temetésen az egyetlen megmaradt szülőm mellett,s a rendőrfőnök a kezembe nyomtam a bátorság érdemrendet, ami ilyenkor kijár egy kommandósnak, azt hiszem ezt mondta. Nem igazán érdekelt, csak az, hogy anyám remeg,sír és nyugtat, hogy minden rendben lesz, szerintem saját magát jobban kellett nyugtatnia.
Talán másfél év telt el apu halála után. Új nevelőapa érkezett a házhoz, aztán újabb, így ment ez egészen addig amíg tizenhárom éves nem lettem. Anyám szerint Steve megfelelő ember volt, brókerként dolgozott, így anya abbahagyhatta a kétműszakos állást, mert elég pénz keresett az ürge, hogy el tartson minket. Eleinte fel se tűnt, hogy az anyámon sérülések vannak, egy ujjatlan felső árulta el az egészet, amit egy szép tavaszi napon viselt, teljesen elfelejtkezett róla, hogy én is otthon vagyok, mert amikor otthon voltam hosszú ujjúban járt.. Legszívesebben nekimentem volna annak a vadbaromnak, de egy általános iskolás gyerektől ez inkább hangzott viccesen, mint ijesztően. Kaptam egy taslit cserébe, és lefeküdhettem vacsora nélkül.
De nem kell aggódni, anyám végül eltudott menekülni a baromtól, s a tengerentúlra költöztünk Beacon Hillsbe.

Most

Éppen a parkolóan állok, s figyelek. Azt a fiatal nőt, akit szeretek, de faszfej módon hagytam, hogy megkínozzák, mert piszkálta a csőrömet, hogy felém helyezte Dalen. Igen, zavart az a dolog, hogy egy nő áll felettem. Aztán átálltam a másik oldalra, nem Dart Vader édesgetett magához, Lorcan lett az új alfám.
Nemcsak hagytam, hogy kínozzák, hanem végig is néztem, szépen csendben az árnyékból, mert eljátszottam a saját halálomat. Alfa akarok lenni, ennyi az egész, látni akarom Dalen arcát mikor az utolsó fény is kihuny a szeméből, még akkor is, ha beledöglök, és fuccsba megy az alfáskodás iránti vágyam. Valamit, valamiért ugyebár. Viszont nem fogom hagyni se neki, se másnak, hogy megtámadjon, erősebb lettem, mint hinnék, sokat tanultam Lorcantól.

Halk sóhajjal sétálok át a parkolón, szemembe húzom a baseball sapkámat, egyik kezemet zsebre dugtam, másikkal lököm be a kávézó ajtaját. Félszemme nézek körbe, meglátom Kathy-t, háttal ül nekem, így észre se vehette, hogy bejöttem, ami nem baj. Szeretem a meglepetés erejét, itt meg csak nem rendez jelenetet. Miután megvettem a kávémat, lassú, kimért léptekkel lépek az asztalához, s ülök le vele szembe, még egy mosolyt is megmerek kockáztatni, sapkámat leveszem, majd rápillantok.
- Hello, Kathy. Régen láttalak. -

Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 10, 2016 9:38 pm
Vendég
Vendégelfogadva
üdv a halálrs ítéltek listáján


Richieee Szottyongat
Imádlak, mint user, és mint minden, így igazából örülök annak, hogy te hoztad ezt az öntelt p*csöt Very Happy
A jellemed szerintem tökéletesen olyan lett, mint amelyinnek azt Dalen és én is elképzeltem, ebbe nem is tudnék belekötni sehol, nem mintha olyan nagyon akarnék.
A történeted pedig, nekem tetszik, hiszen meg lehetett ismerni az előéletét, ami nekem nagyon tetszik, hiszen egy kis háttérsztori sosem árt. A második fele, pedig mutatja, hogy most milyen vagy, és... Képes vagyok egy kávézóban is jelenetet rendezni, spanyol vér, tudod Razz
Menj foglalózni, meg majd játszani velem is aww

Vissza az elejére Go down
 
Richard Stevenson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: