• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jacob Hawthorne


avatarVas. Ápr. 10, 2016 9:53 pm
Vendég
VendégJacob Gregory Hawthorne
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Jake, Greg
● születési hely, dátum: 1981
● kor: 35
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Hetero
● play by: Chris Pratt
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Három évvel ezelőtt teljesen más ember voltam, oké vérfarkas, de nem ez a lényeg. Hanem az a lényeg, aki most vagyok. Mivel terroristaként funkcionálok, szemrebbenés nélkül ölök meg bárkit, mondjuk ez rendőrként se volt másképpen, ha társam életét kellett megvédenem, az enyém mindig másodlagos volt. Viszont, ha most nem tennék így, engem ölnének meg , aztán mennének a Vörösre, azt pedig nem hagyhatom, hogy a feleségemet azért öljék meg, mert én pancser voltam. Még akkor se, ha  drága nejem legszívesebben kiszedné a gerincemet a szememen át, amit elvileg nem lehetséges, gyakorlatilag megoldaná. Egyébként sikerült őt is átejtenem, muszáj volt, elhitettem vele, hogy még nagyobb állat lettem, mint voltam. De csak a biztonsága miatt tettem. Majd egyszer megnyugszik a lelkem.

185 centiméter magas, izmos alak vagyok, erős borostával, nincs időm mostanában három naponta borotválkozni, a bujdosás már csak ilyen. A hajam színe barnás, gyömbéres beütéssel azt hiszem, de fogalmam sincs, nem is érdekel engem. Öltözködésem meg teljesen átlagos, muszáj kerülnöm a feltűnést.

when i was younger...

Houko elment dolgozni, az a ribanc elkúrta az életemet, és igen csak bekattantam az elmúlt időszakban így nem is gondolkodtam túl sokat azon, hogy mikor is öljem meg. Már akkor meg kellett volna tennem mikor ott hagyott a gedvás terroristáknál, mert mentette a bőrét. Ennek a vágott szemű rohadéknak kellett volna azon a napon meghalnia, nem nekem terroristává válni. De nem tehettem mást, ha akkor azt mondom, hogy „szopjatok kecskét, szarrágó faszfejek” akkor átlyukasztották volna a fejem, s igaz, hogy vérfarkas vagyok, lehet a fejlövés után nem lett volna természetes a mosolyom. Viszont akkor se magamra gondoltam mikor azt mondtam rendben beállok közétek, s élünk boldogan, mint egy cserkészcsapat, hanem Madeleine élete lebegett a szemem előtt. Őt is megölték volna utánam, a japcsi picsa elintézte volna.
Szóval ott tartottam, hogy a rizszabáló bement az őrsre, vagy tudja a fene, hogy hova, talán a sejthez akiknek én is dolgozom. Nyugodtan másztam át a kerítését, s mentem be a hátsó ajtón, mert azt nem zárta, igaz arra nem számítottam, hogy egy kifejlett rottweiler találkozom, ám elég volt farkaspofát villantanom rá, hogy kusshadva vonuljon el tőlem.
Bent kivettem egy üveg sört a hűtőből, s kanapén foglaltam el a helyem.
- Hello ribanc, rég láttalak. – szólok hozzá egy mosollyal mikor belép a nappaliba, eléggé megleptem, mármint az arckifejezéséből erre következtetek.  BUMM BABY! Én nyertem, na jó részben én nyertem, a neheze csak most jön.
- Cöcöcö..eszedbe se jusson a fegyveredhez nyúlni, tudjuk ,hogy gyorsabb vagyok. Előtte beszélgetünk kicsit. Na, csüccsenj le! – intek pisztolyommal, jobb, ha leül, ülve kényelmesebb meghalni.
- Csak én beszélek aranyom, te meg kussolsz és hallgatsz. Először is köszönöm, hogy Maddie életét is elbasztad az enyém mellett, másodszor tudom ki vagy. Nakamura, mi? Ismerősen cseng, látom rajtad, nem vagy több egy japán riherongynál, aki az arabok kezére játszik, de otthon lebukott, s muszáj volt lelépned onnan. A kecskebaszók meg elintézték neked a tiszta lapot, ezért adtál a kezükre engem, mert tudtad, hogy a csinos kis nyakadat megszorongattam volna aznap, s leleplezem az egész sejtet. Ne aggódj, hamarosan tényleg sikerül. Ne is magyarázkodj, tedd meg a szívességet, hogy kinyalod a seggem. Ja nem..nem lesz rá lehetőséget. Astala Vista kurva. – villám gyorsan mozdul a kezem, s lyukasztom át a homlokát, beletást nyerve az üres fejébe, hála a hangtompítónak a szomszédok nem is sejthetnek semmit. Összeszedek mindent amit számomra fontos lehet, a laptopjáról leszedek mindent, az adathordozókat zsebre vágom, felőlem valami hentai-t is rejtegethet rajtuk, akkor is elviszem, mert fontos lehet.


Beacon Hills
Maddie ideköltözött, nem volt nagy kunszt megtalálni, és tudom, hogy kifog herélni amiért megöltem azt a faszcsócsálót, de amint meglátja az adatokat, a terveket, és az iskolarobbantást láthatja, hogy hamarosan tisztázhatom magam.
Így történt, hogy megvártam a sötétedést, s a konyhán keresztül osonok hozzá. Halkan sétáltok ugyan, de muszáj elvigyorodnom mikor rám szegezi a fegyverét.
- Ez a faszfej, aki a férjed cirka tizenöt éve, hamarosan véget vethet az egésznek. – dobom elé az aktákat, a nyomtatványokat, s a három pendrive-ot is lecsapom az asztalra csak aztán ülök le mellé.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Ápr. 11, 2016 8:50 pm
Vendég
Vendégelfogadva
üdv a halálrs ítéltek listáján


Jake! *-*
Te beteg állat! Very Happy Mit ne mondjak, most eléggé vacakol a rendszerem itt, és egyáltalán nem bánom, hogy elvállaltam így a lapod. Feldobtad a kedvem még jobban. Ez egy érdekes karakter, mint a többi tőled, és wááá, alig várom a folytatást.úúú Kreatívkodtál, mint eddig:3
A szavaid megint olvastatták magukat, nem is tudtam nagyon másra figyelni. A japcsi picsa pedig... Hát láttad mit reagáltam.xdd Nem nagyon szeretem a sok káromkodást egy írásban, de ez fenomenális. Még több ilyet! xdd A feleséged meg remélem megbocsájtja a bűneidet, és együtt robbantgattok majd itt nekem.Very Happy Alakítottál, mint mindig.úúú
Nem is tartalak fel sokáig, irány a játéktér, tudod a dolgod drágám *-* Igyekezz, egy-kettő!

Vissza az elejére Go down
 
Jacob Hawthorne
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: