• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Abraham Faye


avatarKedd Ápr. 12, 2016 4:17 pm
Vendég
VendégAbraham Faye
"People who boast about their I.Q. are losers."

● becenév: Abe, Abram, Faye, Idióta
● születési hely, dátum: San Francisco, 1989. 04. 01.
● kor: 27 éves
● faj: ember
● nemi identitás: heteroszexuális
● play by: Wade Barnes
● karakterfajta: jelen

R. ● 16 ● Pedo Peter ● 2 év
you're still have all of me

Önmagam bemutatása nem az erősségem, de azért megpróbálkozhatok vele. A hajam rövid, barna és göndör. Legalábbis göndör lenne, ha rendesen lenöveszteném. A borotva nem közeli ismerősöm, így nagyon gyakran látnak az emberek borostásan és egy idő után már szakállal is. Barna színű szemem van, amit a szüleimtől örököltem. Körülbelül 190 centi magas lehetek most, ha nem több. Rég nem néztem már a magasságomat. Nem mondanám sportos alkatnak magam, de nem is vagyok túlsúlyos..azt hiszem.. De ez nem is igazán érdekel.
Sosem tudom eldönteni, hogy inkább okoskodónak vagy okosnak számítok. Általában nálam a kettő együtt jár. Nem vagyok rendetlen, de ha napokig ülök a gép előtt és alig alszom pár órát, majd befejezem a munkát azt veszem észre, hogy körülöttem üres pizzás dobozokat és energiaitalokat halmozott fel valaki. Szeretek sokat beszélni és ha egyszer elkezdek, akkor már nincs megállás. A munkahelyemen ha már ki akarom nyitni a számat, rögtön megkapom, hogy "Pofa be Faye!". A humoromat gyakran csak a haverjaim értik meg, néha talán még ők sem. Amilyen sok tudományos szót tudok bele rakni egy mondatba, úgy tudom teletömni a többi mondataimat valami hülyeséggel, ami éppen az eszemben jár. A magamban gondolkozás nem igazán megy, így mások örömére azt is hangosan kérdezem magamtól, hogy "Vajon most már le kéne vágnom a körmeimet?". Komolytalan vagyok, ami gyakran a munka rovására megy, de legalább nem vagyok lusta. Társaság kedvelő vagyok, így hosszabb távon nem bírok egyedül maradni. Mondjuk a haverjaim, Elliot, Will és a harmadik idióta miatt nincs egy percem, amikor egyedül lehetnék. Ha nem a való életben, akkor a Skype-on szoktak zaklatni. A tudomány és az űr épp annyira a szerelmem, mint a zene és a sok hülyeség, amiket a haverokkal együtt szoktunk csinálni.

when i was younger...

Legelső dolgom a beköltözés után az, hogy lehuppanjak a kanapéra, majd ölembe kapjam a laptopomat. A haverom, Will egy elég egyértelmű, számomra mégis érthetetlen üzenetet küldött, így videóhívást kell indítanom Elliottal, hogy meggyőződjek arról, hogy jól gondolom e, amit gondolok. Már a felvetés is nevetséges, így egy széles és bárgyú vigyorral fogadom, amikor megjelenik a feje a képernyőmön.
- Te képes voltál lefektetni Garriotot és teherbe ejteni?- fogadtam őt rögtön. - Will írt, de mondd, hogy csak megint romlott pizzát evett és azért beszél ilyen zagyvaságokat.
Az ilyen dolgok nálunk szinte teljesen természetes. Egyikünk sem képes normálisan viselkedni, legalábbis hosszú távon nem. Mi hárman lennénk Phil, Stu és Alan a Másnaposok című filmből, ha össze vagyunk eresztve. A baromságok tárháza kifogyhatatlan, amikor még iszunk is, márpedig az gyakran megesik.
- Látom megint pletykáltatok. Igen, képes voltam.-mondja, nem a legnagyobb kedvvel.
Ezek után elmondom neki, hogy gratulálok a babához és remélem, hogy olyan nemű lesz, amilyet szeretne. Azt, hogy jól ki fognak jönni Garriottal és együtt boldogan fel tudják majd nevelni a kis kölköt. Közlöm azt is vele, hogy rám bármiben számíthat és szerintem ő remek apa lesz. Aztán leesik, hogy mindezt magamban mondom, mert a röhögéstől nem bírok kinyögni egy szót sem.
A géppel együtt lecsúszok a földre a nevetéstől és már a könnyeim is potyognak.
Elliot már gyerek korom óta a haverom. Egy városban születtünk, együtt nőttünk fel, így komolyan gondolom azokat a dolgokat, amiket magamban mondtam. A sok balhé és baromság után, amin keresztül mentünk megérdemli, hogy boldog legyen. Bár az arcát elnézve nem tudom megmondani, hogy most mit érezhet.
Az emberek néha annyira bonyolultak. Sokkal egyszerűbb a Hubble-áramlásról beszélgetni valakivel, mint arról, hogy gyereke lesz az illetőnek. De a haverom kedvéért azért egyszer az életben megpróbálok normális lenni, ezért megkérem, hogy várjon, mert mindjárt jövök.
Ezzel a szóval le is csapom a laptop tetejét és előveszem a kulcsaimat a hűtőből -mert már a költözés után is össze-vissza hagyom a dolgaimat a lakásban. Kilépek az új otthonom ajtaján, majd beülök a kocsimba. Azzal a lendülettel, amivel beültem rögtön ki is szállok, mert elfelejtettem bezárni a bejárati ajtót. Nem mintha olyan sok cuccom lenne, amit el lehetne lopni, de a teleszkópomat megsiratnám, ha eltűnne. Mondjuk ki lenne az a hülye, aki betör egy lakásba és az elektronikai kütyük helyett pont egy teleszkópot vinne el. Azért én mégis bezárom azt az ajtót, majd újra beülök az autóba, hogy nekivágjak a rövid útnak.
Pár perc alatt ott is vagyok Elliot otthona előtt és bekopogok az ajtón. Amikor ajtót nyit meg sem várom, hogy megszólalhasson, majd belépek a lakásba:
- Adj egy sört és mesélj, hogy pontosan hogyan is lesz belőlem keresztapa.
Nem vagyok benne biztos, hogy keresztapa jelölt lennék, de azért az ember mindig próbálkozhat, nem?
Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Ápr. 14, 2016 10:29 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Abe *-*
Meg kell mondanom, hogy az a gif olyan tökéletes választás, hogy az leírhatatlan. Mindig nevetnem kell, ahányszor csak meglátom, s ezzel már szereztél is egy jó pontot magadnak. Very Happy
De térjünk is rá a lapodra. Az a tipikus ember. Ne érts félre, ezzel nincs semmi gond, s nekem kifejezetten tetszik, hogy nem tudsz semmit sem a természetfeletti dolgokról (legalábbis remélem nem lőttem ezzel mellé Rolling Eyes ). Nincs semmi kifogásolnivaló benne, tetszetős történet. Nyomás pofit foglalni, utána pedig győzd meg szépen Elliotot, hogy te legyél a keresztapa. Very Happy

Vissza az elejére Go down
 
Abraham Faye
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Küldetés] Mr. Abraham

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: