• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Maritza Garriot


avatarKedd Ápr. 12, 2016 8:19 pm
Vendég
VendégMaritza Garriot
Egy anya észrevétlenül is tudja formálni a gyerekét. Néha csak azzal, hogy meghallgatja.

● becenév: Általában a teljes nevemen szólítanak, de a család sokszor hív Ritza-nak.
   ● születési hely, dátum: Boston, 1970. április 30.
   ● kor: 46 év
   ● faj: Kitsune
   ● nemi identitás: Heteroszexuális
   ● play by: Holly Marie Combs
   ● karakterfajta: Jelen

corc ● 21 év ● nincsen ● kb. 6 év
you're still have all of me

Nem tartom magam különleges embernek. Átlagos életet élek, átlagos munkám van, a legrendhagyóbb és legnagyobb büszkeségre okot adó dolog nem más, mint a lányom, ki egészen addig ment, míg NASA-pilóta nem lett belőle. Persze néhányszor majdnem szívinfarktust kaptam az alatt az idő alatt, míg eljutott idáig, de rájöttem, hogy ha őt ez a foglalkozás és élet teszi boldoggá, akkor én nem szólhatok bele a döntéseibe, főleg, mert én sem szeretem, ha valaki jobban tudja, mit kellene tennem. Kamasz- és fiatal felnőttkoromban hiába voltam szabálykövető, szerettem karcolgatni a felszínt és feszíteni a húrokat, emiatt okoztam némi fejtörést a környezetemnek. Harsány voltam, nagyszájú, nem rejtettem véka alá a véleményemet, könnyed veszekedésre adtam a fejem és imádtam a kalandokat, nagykanállal faltam az életet. Valószínűleg a kitsune-oldalamnak is köze lehetett ehhez, akkoriban ezt az ajándékot is csak szórakozásként fogtam fel.
A lányom érkezése változtatott meg, mivel megfogadtam, hogy tisztességes anyja leszek, ezért kiteljesedett a bennem lappangó felelősségérzet. Szelídebbé, komolyabbá, igazi anya-alapanyaggá váltam, már semmi sem volt fontosabb a családomnál. Nem odáztam el a tanulmányaimat sem, befejeztem az egyetemet, tanár lettem és azóta is a gyermekek nevelésével foglalkozom. Megtaláltam azt a munkát, ami illik hozzám és amit nagy kedvvel végzek, közben igyekszem megtalálni azokat a dolgokat, amelyek a szabadidőmben leköthetnek és boldoggá tesznek, a jó úton maradni és mindenben az ideálisra törekedni.

when i was younger...

24 évvel ezelőtt

Rengeteg ember teszi fel naponta a kérdést: Miért? Miért pont velem történik ez, miért engem büntetnek a fenti hatalmak? Nincs senki, aki erre az egyszerű kérdésre választ adna vagy kapna, hiszen mit is tudnánk erre válaszolni? Talán azt, hogy nem tudom? Vagy azt, hogy ne foglalkozz vele, csak rossz napod van? Igen, általában ezek a leggyakoribb feleletek. Viszont ezek mit sem érnek, csak rosszabb lesz tőle a helyzet. Még nagyobb bizonytalanság, kételyek sorozata az, amit ez a pár szó maga után vonz.
Én is választ vártam erre a kérdésre egy napon. Nem tudtam mi folyik körülöttem, mintha összejátszottak volna ellenem és egy csapásra minden megváltozott volna az életemben. Az eddig tökéletesnek hitt világom a feje tetejére állt, én pedig csak bámultam a láthatatlan romokat és nem tudtam, mitévő legyek. Egy pillanat alatt tört össze a szívem, nem kellettek hozzá hosszú hónapok vagy akár évek. A füleimben visszhangzott, folyamatosan zengett a szívem szilánkjainak csörömpölése, mintha ezek a darabok csak azt szerették volna, hogy észrevegyem: ez a legfájdalmasabb hang, amit életem huszonkét éve alatt hallottam.
Csalódtam bennük. Azokban az emberekben, akit eddig megértőek, gondoskodónak hittem, nem értették meg, amit én szerettem volna... én nem akartam megölni a babámat. Felelőtlen voltam, voltunk, de a bennem növekvő kis életnek nem szabadna az én butaságomért bűnhődnie. Miért akarják elvenni tőlem? Amint megtudtam, hogy állapotos vagyok elkészítettem a sajátos kis forgatókönyvemet: halasztok az egyetemen, megszülöm a babát, 0-24 óráig vele leszek az első évben, aztán mivel az anyám úgyis segítőkész lenne, levelezőn befejezném a tanulmányaimat. Frank ugyanúgy örült a babának, mint én, csak a szüleim húzták keresztül a számításaimat... és én nem fogok részt venni a saját gyermekem megölésében csak azért, mert szerintük nem gondolkozom racionálisan, elvakít a rózsaszín köd, fogalmam sincs mivel jár a gyereknevelés, még én is gyerek vagyok és a baba tönkreteheti a még el sem indult karrierem.
Írtam egy levelet a szüleimnek. Felsoroltam benne mindazon dolgokat, amiket ők vágtak a fejemhez, az elmúlt napokban és igyekeztem őket elméletben megcáfolni. A dac beszélt belőlem? Meglehet. Sőt, biztos. És az is, hogy igenis, komolyan képesnek tartottam magam arra, hogy felelősséget vállaljak. Frank már várt rám... éjszaka volt és miután benéztem a kamasz öcsém szobájába, elindultam a vasútállomásra.

Napjainkban

Anyáméknak hat évükbe telt, mire rájöttek, hogy tévedtek. Mindennel kapcsolatban. A kislányom egészséges volt, okos, szeretnivaló és már akkor is megmutatkozott benne a makacsság is. Pont az a fajta, ami miatt én is eltűntem otthonról. Huszonnégy év telt el a születése óta és ugyanabba a helyzetbe kerül, mint én annak idején azzal a különbséggel, hogy én az apjával egy éve együtt voltam, amikor ő csúnya szavakkal élve becsúszott, míg Meredith állítása szerint rühelli azt a férfit, akitől gyereke lesz. Én eleve itt megtaláltam a hibát a történetben: ha annyira utálná, akkor sem került volna vele ennyire közeli kapcsolatba, ha lekötözik, mert őt ismerve ebben az esetben is minimum a férfi legnemesebb testrésze bánta volna a próbálkozást. Jelenleg még nyűgnek fogja fel a terhességet, de én nem leszek olyan, mint az én anyám volt... és az én lányom sem gondolkodhat így, ezért úgy döntöttem, magamra vállalom az enyhe rábeszélést és a pozitív dolgok felsorolását, támogatni fogom és csakis akkor hagyom, hogy akármit tegyen, ha meggyőződtem róla, hogy számára tényleg nincsen másik út. Nekem nincs attól fontosabb, hogy a lányom jól legyen és hiába idegesítem a telefonhívásaimmal, az érdeklődésemmel és az optimizmusommal, érzem, hogy jó úton haladok. De ami mindennél fontosabb az, hogy talán ő is kezd megbarátkozni a helyzettel. Nagyon talán. Éppen ezért kell utánajárnom a dolgoknak, kezdve a leendő vejemmel.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 17, 2016 7:13 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


MilfMaritza úúú
Úgy döntöttem, hogy lecsaplak Birdie kezéről és én fogadlak el, remélem nem bánod Razz. Elsősorban imádom a pb-d hmm.
Jellemzésed nekem nagyon tetszett, a terhesség változásokkal jár és ezt te szépen bemutattad.
Tetszett a történeted, nagyon szépen bánsz a szavakkal, gratulálok hozzá. Nem is húznám tovább az időt, vár a vejed. Nyomás foglalózni és milfeskedj lopd be magad a játéktérre.

Vissza az elejére Go down
 
Maritza Garriot
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: