• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jack Lewis


avatarPént. Ápr. 15, 2016 1:25 pm
Vendég
VendégJack Leonard Lewis
”A gyűlölet gyűlöletet szül”

● becenév: Nem élek vele.
● születési hely, dátum: Los Angeles
● kor: 17
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Heteró
● play by: Gavin Machintosh
● karakterfajta: jelen

●  ●  ●
you're still have all of meS most te komolyan azt hiszed, hogy ismersz, vagyis jobban mondva ismerni fogsz, mert olvasol rólam néhány sort? Ugyan már... egész nap beszélhetnék magamról, sőt egész életemben, de te magad, akkor sem ismernél meg igazán, hisz sosem leszel én, mint ahogy én sem leszek te. Ennyire egyszerű, s mivel nem érted meg az őrült gondolatmenetemet, így felejtsd is gyorsan el, hogy valaha megismerhetsz engem… Szóval szeretnéd tudni mi jó és mi rossz bennem? Inkább mi rossz és mi elviselhető.
Régen(1 hónappal ezelőtt) Órákig dumálhatunk, csipkelődhetünk vagy ha bejössz, udvarolhatok neked szépen, kimérten vagy ahogy igényled. Az élet pezseg bennem, hirtelen ötleteim támadnak és többnyire meg is valósítom őket. Nincs határ. Nincs olyan hülyeség, amin ne gondolkodnék el. Fontos nekem a múlt, őrzöm az emlékeket, a képeket. És egyben felejteni is szeretnék, ezért vágok bele mindenfélébe, tanulásba, őrült bulikba. Egy hihetetlenül nyugodt és békés ember voltam, szinte semmi sem tudott kihozni a sodromból. Nehéz volt eldönteni, hogy ez alapvetően abból a „minden mindegy” hozzáállásomból fakadt, vagy mindig is ilyen békés voltam. Nem igazán nézte belőlem ki senki, hogy akár a légynek is tudtam volna ártani, inkább az ész embere voltam, mint az erőé.
De az okos emberek a legveszélyesebbek.

Most meg?
Mindenről határozott véleménnyel rendelkezem, profin érvelek és záros határidőn belül elnémítom a partnereimet. Ha egyszer a fejembe vettem valamit, azt onnan legfeljebb fizikai eszközök alkalmazásával tudják kiverni mások, mert hogy a jó szóra nem szokásom hallgatni. Makacs vagyok.
Nem az a „mindenkin átgázolok” fajta. A körülményektől függ, hogy mérlegelek-e cselekvés előtt, vagy inkább rögtön nekiugrok a falnak és még azt sem nézem meg, hogy nyitva van-e az ajtó. Soha nem  gondolkodok, mielőtt megszólalnák, bunkó módjára mondok ki minden egyes dolgot, amely megfordul a fejemben. Egy igazi szociális káosz vagyok, akinek semmiféle gátja sincs a külvilág felé. És ez annyira jó!
Van néhány „téma”, amire rendkívül érzékeny vagyok. Ha a megfelelő húrokat pendítik meg, azonnal ugrok. Épp emiatt eléggé kiszámíthatatlan vagyok. Eléggé szabadosan értelmezek minden szabályt és megkötést. Hazudok, mint a vízfolyás.  Vagy mindenki számára él az igazság, vagy senki számára nem lesz elérhető. Nálam nincs kettős mérce.
Felfogásom szerint könnyebb utóbb bocsánatot kérni, mint előbb engedélyt. Csakhogy valamiért sosem kérek elnézést. Érdekes? Cseppet sem.

when i was younger...

Egyszer voltam hol nem voltam, talán igaz sem voltam. Gyakran van olyan érzésem, hogy engem csak kitalált valaki, hogy majd a végén a pofámba röhögjön, egyáltalán nem lepődnék meg. Mindennek van egy előzménye és ott van az a bizonyos "ha". Minden okkal történik. Amikor kimegyünk az utcára, gondtalanul átmegyünk a zebrán, sose tudhatjuk, mikor történik egy tragédia. Baleset vagy gyilkosság. Sosem gyűlöltem az életem, nem szidtam sorsom, nem voltam lázadó és nem kívántam magamnak mást.  Átlag családba születtem, illetve születtünk testvéremmel, akivel imádtuk egymást. Legalábbis ezt hittem. Akkoriban rengeteg titok volt, melyre mostanában derült csak fény.
Öt éves voltam, mikor egyedül maradtam nővéremmel. A családunk bent égett a házban, csak mi éltük túl.
Rengeteg mindent kaptam az élettől. Pofonokat. Elestem, de mindig felálltam, mert nem maradhatok sose ott lent. Nekem ott fent van a helyem a nagyok között.
A csínyek sem álltak távol tőlem, mindenben részt vettem, akár értelmi szerzőként, akár tettestársként, és erről még a büntetéseim sem tudtak leszoktatni, pedig volt benne részem bőven, de amikor az olyan jó móka... nem hatotta meg a felnőtteket. Bármit is eszeltek ki nekem, mindig megtaláltam a kiskaput, akkor pedig elkönyvelhették, bizony a kicsi fiú igencsak fineszes, így megpróbáltak lekötni különböző feladatokkal, hátha akkor azokra figyelek. Tévedtek. Időm mindig maradt arra, hogy újabb és újabb pajkosságokat hajtsak végre, és mindig a legkülönfélébbeket, egyszerűen kiszámíthatatlan voltam, hogy csak a lekváros kenyeret „turbóztam” fel, vagy valami mást alkottam. Boldog gyermekkor... erre szokták mondani, és ez így is volt, hiszen mindent megkaptam, szeretet, törődést, gondoskodást. Ugyan mindig is rendkívül önállónak mutatkoztam, erre neveltek, de a titkok eljövetele meghatározó fordulópont volt az életemben. Mintha egy kést vágtak volna belém, olyan volt az egész.
Egy hónappal ezelőtt azonban fény derült minden titokra. Egy Damian nevű férfitől.
Attól kezdve, hogy az ember elkezd töprengeni azon, hogy miért is élünk, onnantól fogva értelmetlenné válik az élete. Összezavarodik, nem találja a helyét, nem tudja, hogy mi lenne a legtermészetesebb dolog a számára. Nem tudja mi értelme van életben lennie. Válaszokat szeretne találni arra a rengetegnyi kérdésre, ami ekkor felötlött benne, de sajnos nem talál semmit azon kívül, hogy megtörik. Ezerszer is végig gondolja az eddigi életét, és rájön, hogy mennyi mindent elvesztegetett, avagy épp arra döbben rá, hogy nincs is jövője. Talán ebben a pillanatban feladhatja végképp, és egy pillanatnyi időre felvillanhat számára a halál gondolata, mint egyfajta reménnyel teli lehetőség.
Elmondta, hogy a nővérem vadász évek óta és hogy a szüleinket megölték és nem baleset történt. A természetfeletti létezése… nem is érdekelt az összes szava…csak egy. A nővérem hazudott nekem. A mai napig hazugságban dédelget. Nem bírom elviselni a hazugságokat. Az ilyen mértékűt pedig kifejezetten gyűlölöm. Főleg a tulajdon testvéremtől.
Damien azt mondta, erőt adhat nekem, amivel megbosszulhatom mindezt. A kétség ott hullámzott ugyan, de semmi esélye sem volt felülemelkedni. A cukormáz lefoszlott, jobbnak kellett lennem.
Ráleltem egy útra. Csupán a kellő tudásom hiányzott. Még mindig úgy éreztem hogy ez még kevés.... ennél több kell. De megvan hozzá az erőm, hogy tudást szerezzek. Mert a tudás hatalom. Aki ismer mindent, az tudja jól, mi az, ami félelmet kelthet az emberekben. S ha valaki akadályozza őt, akkor tudja, mivel tudja megtörni s eltiporni. Vörös szemek villantak a sötétben. Bestiális üvöltés. Csattogó agyarak. Éles fájdalom a húsomba marva. Csontokig hatoló gyötrődés. Mindenre tökéletesen emlékszem. Éreztem, ahogy idegvégződéseim erősödnek. Éreztem, hogyan áll fel a tarkómon a haj az egyre erősödő rettegéstől, kíváncsiságtól, tudásszomjtól. Teljes erőmből küzdenem kellett azért, hogy megtartsam tulajdon eszméletem – noha már szinte epedezve vártam a kábult állapotot −, és az ajkamra kellett harapnom, hogy a következő fájdalmakat ordítás nélkül kibírjam.
Láttam, ahogy a férfi szája mozgott, szavakat formált – de a szavakat már nem hallottam. Mint a némafilm, színesben, bár a szöveg már nem járt hozzá. A nyugtató elmegyakorlat közben szünet nélkül számoltam magamban a tovaröppenő másodperceket, hiszen a növekvő értékű számok ritmikus, monoton mantrázása segíti az agyat az összpontosításban, a kívánt mélységek elérésében: kizártam a külvilágot és távol tartottam a makacsul visszalopakodni vágyó, frusztráló gondolatokat.
A világ... a természetfelettiek harctere.
 
Csillagok születnek és halnak meg.
A körforgás örökké ismétlődik.
Következő nap, következő éjszaka, és megint újra.


Vissza az elejére Go down


avatarPént. Ápr. 15, 2016 2:06 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Jack *-*
Az alany választásod tökéletes, s nagyon is passzol a karakterhez, amit alkottál. A történeted tetszett, hangulatos volt, s tényleg rossz, ha a saját testvéred hazudik neked. Sajnálom a szüleidet, biztos hiányozhatnak, de ahogy látom, megkaptad azt az erőt, amit segíthet neked. Habár nem tejfel élet a vérfarkasság, s vigyázz, mert sokan a nyomodban lesznek emiatt. Nem tartalak fel tovább, menj és foglald le a cuki pofidat, utána pedig irány játszani. BTW: megdoblak egy PM-mel majd, számíts rá. Razz

Vissza az elejére Go down
 
Jack Lewis
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Darcy Lewis /Szabad/
» Jack Monroe – Nomad /Szabad/
» Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]
» Képregények
» Jack Osterman

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: