• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charmaine & Jasper - Seriously?


Szomb. Ápr. 21, 2018 11:07 pm
☇ Természetfeletti kisokos


Pént. Ápr. 20, 2018 11:25 pm
☇ Nem vagyok itt!


Vas. Ápr. 15, 2018 8:10 pm
☇ Avatarfoglaló


Vas. Ápr. 08, 2018 8:16 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Stiles × Sofia


 :: Játékok
avatarCsüt. Ápr. 21, 2016 8:02 pm
Vendég
Vendég
Beszaladok a konyhába, hogy ott keressek búvóhelyet, de csak az egyik lenti szekrénybe tudok bebújni, mert más hely nincs, vagy csak a fenti polcok vannak, de az leszakadna a nagy popóm alatt. Szeretek apuval viccelődni, amikor csak mi ketten vagyunk itthon, mindig játszunk valami vicceset, de elbújni sosem hagy. Mindig megtalál, pedig olyan jó búvóhelyeim vannak, és olyan sok, de mindig megtalál, az ágy alatt is észrevett, lehet, hogy kilógtak a pici tappancsaim, de nem olyan nagyok, hogy apu észre is vegye őket. Aztán ott volt a szekrény a szobájukban, becsuktam magam mögött, és elbújtam anyu cipői mögött, amiből nagyoooon sok van, apunak nem lett volna szabad észrevennie, de észrevett. Tuti leskelődik, máshogy nem tudhatná mindig, hogy hol vagyok, de csalni nem szabad, ezt majd meg is mondom apunak, mert csúnya dolog. Anyu mindig azt mondta, hogy csalni, meg hazudni, meg lopni is csúnya dolog, és a kezemre, meg a számra lesz csapva, ha csinálom. Apu kezére is rá szabad csapni, ha csal? Apu leskelődik, pedig én sem szoktam leskelődni, ha ő játszik anyuval, pedig hangosak, így ő se csinálja. De apu mindig rossz, ezért is bünteti meg anyu majdnem minden este, hiszen rosszalkodni bűn, ezt ő is tudhatná. Megnevelhetem aput vajon én is? Vagy nekem nem szabad, azt csak anyu teheti?
A fazekak között kényelmesen elhelyezkedek, de az egyiket meglököm, egy az én szerencsém, hogy le nem esik, és így nem csattan, vagy zörög. Igyekszem nem mororogni, de nem tudom nem izegni-mozogni, mert fáj a fenekem, nagyon kényelmetlen az egyenes fa, amire elhelyezkedtem. Halk nyekergést hallatok, próbálok úgy helyezkedni, hogy ne csapjak hangzavart, de leverez az egyik nagy fazekat. Fémes zörgéssel esik le a fentebbi polcról, le mellém, én pedig ijedten ugrok ki a szekrényből, ki a hideg konyha kőre, és fájdalmasan sikkantok fel. Apu most ha leskelődött is tudni fogha, hogy itt vagyok, hacsak, nem mászom be valahova máshova. - Nem tetszik ez a játék, csináljunk valami mást. - nyivákolok a padlón féloldalasan ülve, mert a fenekem másik oldalát fogom, mert azt ütöttem meg. Szegény popóm.

337 || music || lesz ez jobb is <3  
Daddy timeee

Vissza az elejére Go down
 
Stiles × Sofia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: