• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 You are my unknown little sister! × Dove Cameron


 :: Egyéb
avatarVas. Ápr. 24, 2016 2:08 pm
Vendég
Vendég……… Phillips
Mosolygok, mert a testvérem vagy,
és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit.

● teljes név: ...... Phillips
● kor: 16
● faj: Ember/Vadász/Chimera
● play by: Dove Cameron
● státusz szabad

i hate that i want you

Szó szerint, napra pontosan tíz év van közöttünk és mégsem tudtunk eddig a másikról. Én legalábbis biztosan nem tudtam rólad. Talán az lehetett a oka, hogy apával soha nem tartottam a kapcsolatot. Utoljára akkor láttam, amikor a bíróságon kimondták, hogy a tejes felügyeleti jog anyát illeti. Azóta pedig már elég sok idő eltelt. Fogalmam sincs mi az oka annak, hogy az apánk neked mégis elárulta a nagy titkot. De megtette és te ezen felbuzdulva belekezdtél a felkutatásomba. Még a nagymamámat is megkerested, amikor már nem volt a legjobb állapotban, de Ő nem segített neked. Most viszont tudod, hogy Beacon Hills-be kellett jönnöm, hogy eladhassak mindent és kapva kapsz az adandó alkalmon, hogy találkozhass velem. Nem igazán értem, hogy így szinte ismeretlenül mire ez a nagy ragaszkodásod hozzám, de minden esetre melengeti a lelkem. Arról fogalmam sincs, hogy mennyire leszek felkészülve egy „kistesó” érkezésére és milyen is lesz a kapcsolatunk, de kíváncsian állok elébe.
Ami a személyiségedet illeti, egy nagyon talpraesett és cserfes lányka vagy, aki egyszerre rajong a művészetekért és a sportokért is. Mindenkit az ujjaid köré csavarsz egy szempillantás alatt. Imádod a kisállatokat és a kávét, de azt minden mennyiségben.  
(A többit a megalkotóra bíznám és bármi kérdés adódna, nyugodtan kérdezz. Az avialanyt, nagyon szeretném, de ha van jobb ötleted, akkor alkudozhatunk. Wink Egy aprócska kikötésem azonban lenne. Aktív usert szeretnék a karakternek, és nem csak ezredik alvó karakternek szánom.)
U.I.: Siess húgi, mert NAGYON várlak
Vissza az elejére Go down
 
You are my unknown little sister! × Dove Cameron
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: