• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Delsin Aver


avatarSzomb. Ápr. 30, 2016 9:05 pm
Vendég
VendégDelsin Aver
It's only after we've lost everything that we're free to do anything

● becenév: Dels
● születési hely, dátum: Baltimore, 1996. november 11.
● kor: 19
● faj: Vérhiéna
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Robert Sheehan
● karakterfajta: Jelen

Unknown
you're still have all of me

Külsőre teljesen átlagosnak mondanám magam - na, jó ez nem igaz. Nem vagyok átlagos... talán egy kicsit. Mindenesetre hiába leszek lassan húsz, a személyimet még mindig elkérik, amit meg is tudok érteni, elvégre kisfiús arcom van, és szerintem ez sokat már nem is fog változni, bárhogy is reménykedem benne. Azt hiszem, a  szemöldököm a legférfiasabb az arcomon. Nagy zöld szemeim vannak, amivel elsajátítottam a legellenállhatatlanabb kölyökkutya nézést, és szívesen alkalmazom is másokon, ha bajba kerülök, amire lássuk be, gyakran sor kerül. Félhosszú, göndör tincsek keretezik arcomat, amit néha borzasztó nehéz kezelni, mégis imádom. Testalkatilag inkább hasonlítok egy kigyúrt vízisiklóhoz, de azt hiszem, a kidolgozottságom hiányát kompenzálja az aranyosság faktorom. A külsőm viszont ne tévesszen meg senkit, én vagyok az ördög álruhában.
Tipikusan az a személy vagyok, aki ösztönöz másokat a rossz viselkedésre, és nevet a szerencsétlenkedéseiken. Basszameg, ez de hosszú egy szó. Sokat káromkodok és szinte mindenkit kigúnyolok. A humorérzékem is valahol ezen a szinten van, de néha a bunkósságom nem tudatos. Egyébként kissé ingerlékeny is vagyok, és vonzom a balhékat. Mindig túl nagy a szám, valamint szeretek másokat provokálni, ami miatt gyakran bajba is keveredek, de szerintem nem is kell mondanom, hogy az esetek többségében én jövök ki a verekedésekből rosszul. A rendőrségen lassan törzsvendég leszek a balhéim miatt, amit általában ráfogok a makacsságomra. Egyébként rohadt nagy szerencsém van, amiért a bátyám is rendőr, különben már lecsuktak volna egy életre, a rácsok mögül pedig baromi nehéz lenne kezelni a teliholdat...
A felszín alatt viszont már kevésbé fényes a helyzet, mert eléggé magányosnak érzem magam. Talán ez miatt keveredtem egy rosszabb útra, de mindezt nagyban befolyásolják a múltbéli eseményeim. Mint ahogy a legtöbb kamasznak, nekem sem a legtökéletesebb a felnőtté válásom.

when i was younger...

Apu ökölbe szorult keze vagyok.

Unottan pillantottam körbe a termen, hiszen semmi újat nem tudott nyújtani számomra, mert borzasztó sokszor láttam már. Csendesen ücsörögtem a padon, és vártam, hogy végre jöjjön a bátyám, hogy hazamehessek, főleg, hogy a velem szemben ülő rendőr helyettes sem tűnt túl kedvesnek, aminek valószínűleg az volt az oka, hogy már unta a pofámat. Nem tetszett az a lenéző, mégis dühös képe, amivel már percek óta bámult, szóval egy pofátlanul széles és elégedett mosollyal az arcomon – ami azt sugallta, hogy mindent megtehetek, akár itt is – előhúztam egy szál cigarettát, amit a számba helyeztem, majd meggyújtottam a végét, miközben végig farkasszemet néztem a rendőrrel. Mélyet szívtam a cigiből, miközben nekidőltem a hátam mögött lévő falnak és kicsit lejjebb is csúsztam a padon a leglazább stílusomat elővéve. A rendőr már készült felállni az íróasztala mögül egy morgás kíséretében, hogy felrángasson a padról, azonban valaki hirtelen beállt a látóterembe, ráadásul túlságosan is közel. A férfi kivette a kezemből a cigit, én pedig felnéztem rá, miközben lefagyott az arcomról a mosoly. Kivételesen nem volt akkora szerencsém, hogy a bátyám időben odaérjen, mielőtt apám tudomást szerez az újabb akciómról…

Apu elcseszett élete vagyok.

Sajnos túl gyorsan kellett felnőnöm, hiszen – apám szavaival élve – semmire sem voltam jó, folyton csalódást okoztam mindenkinek, és az helyett, hogy valamiféle életet kezdtem volna kialakítani magamnak, én ostoba álmokat kergettem. Mondanám azt is, hogy tönkre tette az életemet, de mégis a sok borzasztó nap által lettem olyan, amilyen. Ezt pedig senkivel nem cserélném el semmiért.
Be kell látnom, hogy nem lehet tökéletes életem, de talán nem is akarom, hogy az legyen. Velem ellentétben a bátyám azonban mindig a család büszkesége volt, mert ő nem művészetire ment, hanem helyette inkább a rendőr pályát választotta. Ezzel pedig „van jövője”. Mekkora baromság…
Nem titok, hogy apám mindig is a bátyámat szerette jobban, az pedig sosem felelt meg az elvárásainak, amit én csináltam. Anyám volt az egyetlen, aki mellettem állt és támogatott, persze pechemre ő meghalt, mikor tizenhat éves lettem, én meg itt maradtam ezzel a szadistával és a példaértékű bátyámmal. De legalább ő rendszerint kihúz a szarból, ha szükségem van rá és jó testvér módjára fedez, ha szükséges.

Én vagyok apu abszolút egykedvűsége.

A számban lógó cigaretta füstje borította be a szobát, hogy teljes homály fedje elborult elmém elől a valóságot, így maximálisan a gondolataim fogságába eshettem. A hiénává válásom volt a kiút számomra. Végre történt velem valami, ami kiszakított a monoton életemből, és talán ez lesz az, ami visszatérít majd a jobb útra. Az azonban még mindig aggaszt, mi fog történni, ha egyszer teliholdkor elveszítem a fejem és pont az apám kerül az utamba. Vajon őt is képes lennék megölni? Vagy bármelyik felem uralkodjon, akkor is tudni fogom, hogy a szívem mélyén nem vágyok semmi másra csak egy elismerésre tőle, és valójában szükségem van rá? Átváltozva sem veszíteném el a reményt, vagy gondolkozás nélkül képes lennék belemélyeszteni a karmaim?
Baszki, számít ez egyáltalán?

Apu magányos szíve vagyok.  


A hozzászólást Delsin Aver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 26, 2016 11:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Május 01, 2016 5:01 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

JÓHAJÚ! *-*
Először is ne haragudj, hogy ennyire megvárattalak az elfogadással, kicsit mozgalmas napom volt, de ami késik nem múlik. Very Happy
A jellemed nagyon tetszik, annyira jókat mosolyogram rajta, ezen a kis esetlen, és vizisikló testű dolgon, hogy feldobtad a délutánomat, de komolyan, imádlak érte, megtiszteltetés, hogy én rizsázhatok itt :3:
A történet része is nagyon tetszett, tényleg, az egész annyira jól össze lett rakva, nem tudom miért állítottál tegnap este mást, nekem nagyon tetszik. az írásmódod még most is lehengerel, pedig tudom, hogy írsz, volt már szerencsém olvasni, de most kiemelem, hogy csak úgy olvastattják magukat a soraid *-* nincs más hátra csak lefoglalni a pofidat, és nem kinyiffanni az oldalon úúú

Vissza az elejére Go down
 
Delsin Aver
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: