• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 mr. harapós


 :: Egyéb
avatarVas. Május 01, 2016 12:13 am
Vendég
Vendégxxx Nightlock
is the bite a gift?

● teljes név: _____ Nightlock
● kor: 25-30 vagy többszáz
● faj: wendigo
● play by: Colin O'Donoghue (alkudható)
● státusz szabad

i hate that i want you

Te indítottad ezt az egészet, te mélyesztetted belém emberhústépő fogaidat, majd hagytál magamra az első átváltozásom estéjén. Gyűlöltelek. Megosztottad furcsa képességeidet s vágyaidat egy látszólag véletlenszerűen kiválasztott emberrel, velem, ezt követően pedig elrohansz. Így érthető, miért ért meglepetésként, mikor pár napra rá mégiscsak felbukkantál, s megtetted még többször is - a lehető legkülönbözőbb helyszíneken és időben, mégis, mindig akkor, mikor a legtöbb kérdés merült fel bennem. Beavattál a wendigo élet titkaiba, eloszlattad a legsűrűbb ködöket is, néha még csak fel sem kellett tennem kérdéseimet. Pátyolgattál, mintha valami mentor volnál, célod volt, azonban közel sem sikerült úgy megszerettetned velem a kannibáléletet, mint amennyire te büszke vagy rá - szenvedélyed ez az őrültség. Élem én azt, mellyel megátkoztál, de nem tetszik, s csak az szól fejemben, hogy mindenről te tehetsz. Így jött elő egyszer csak gyilkosságod gondolata - pedig még a nevedet sem tudom. Azóta nem bukkantál fel, gyanítom, hogy az őrült gondolatolvasásod felvilágosítást adott szándékaimról.
De ez már hónapokkal ezelőtt történt. Azóta elhagytam Manchestert, s Beacon Hillsben várlak, hiszen téged is biztosan vonz az a varázsfa. És amint meglátlak, lecsapok.

// Kivéve, ha meggyőzöl arról, hogy ne tegyem.
Azt, hogy mi a célja, a megalkotóra bízom, mindenesetre tervez valamit Winterrel, okkal változtatta át. Hogy az az ok falkaépítés vagy valami teljesen más, csakis a fantáziádon múlik, sok érdekes szálat lehet kihozni ebből szerintem. A jellemét sem szabnám meg, hiszen Winnie nem ismeri, de azért értelemszerűen ne tetőtől talpig vattacukor kariba gyömöszöljük a szerepét, ha kérhetem.
Neve csak a felismerhetőségért van megadva, változtatás, illetve pb-alku esetén dobj meg pm-mel.:3
Várlak nagyon. *-* úúú
Vissza az elejére Go down
 
mr. harapós
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Vérfarkasokról általában

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: