• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 My craziest friend (?)


 :: Egyéb
avatarSzomb. Május 07, 2016 2:16 pm
Vendég
Vendégkeresztnév + vezetéknév
i'm nuts baby i'm mad

● teljes név: amit csak szeretnél
● kor: 21-25
● faj: vadászon kívül jöhet bármi
● play by: cameron monaghan
● státusz beregisztrált *-*

i hate that i want you

Nem ismerlek, sőt, igazából semmit sem tudok rólad, azon kívül, hogy jó ideje az Eichen ház vendégszeretetét élvezed. Még azt sem mondtad el, hogy miért zártak be oda téged, de ez engem nem is érdekel, csak a másik felem, ami vadabb, és sokkal inkább a hiéna irányítja, mint én magam. Jól kijössz azzal az énemmel és szerettek társalogni, annak ellenére, hogy egy szociopatának tűnsz, némi pszichopata beütéssel. Valami miatt nem tudok anélkül kilépni abból az épületből, hogy ne váltanék veled néhány szót, és mivel ma már jobb magatartással rendelkezel, ezt meg is engedik. Talán te vagy az oka annak id, hogy többet látogatom anyámat, mint eddig, pedig mindig rendszeresen bejártam hozzá, annak ellenére is, hogy nem reagál rám. Te viszont mindig mosollyal az arcodon fogadsz, de csakis engem, én pedig kezdem úgy érezni magam, mint Starling nyomozó, aki Doktor Lecterrel állt szembe, csak itt az üvegcella helyett szimpla ajtók, és rácsok vannak.

Ami itt le van írva adott, nem szabtam meg sok mindent, és ha valaki nagyon szép szemekkel néz, változtathatunk is kicsit. Direkt nem írtam bele családi megkötéseket, a jellem az ami talán nem annyira szabad, de még azt is meg lehet csavarni, ha szeretnéd. A pb alkuképes, ha tudsz mutatni nekem még egy ilyen beteg alakot ebben a korosztályban, mert nem egy angyalarcú selyemfiút képzeltem el hozzá. Hogy később mi lesz a két karakterrel, majd együtt kiagyaljuk. A név teljesen rád van bízva, csak írj, ha itt vagy, mert nagyon várlak *-*
Vissza az elejére Go down
 
My craziest friend (?)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: