• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Christian Shin


avatarVas. Május 08, 2016 5:43 pm
Vendég
VendégChristian Shin
Imagine and dream then the whole world will change to how you want it to be.

● becenév: Chris
● születési hely, dátum: Seoul, 1993. Nov. 12.
● kor: 22
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Hetero
● play by: Nam Woo Hyun
● karakterfajta: Jelen

XD ● 18+ ● Nincs ● Tapasztalt
you're still have all of me

Ami a külsőmet illeti, ha nem kaparták még ki a szemed, akkor látsz. Oké, nem intézem el ennyivel. Egyesek azt mondják, hogy hasonlítok az öcsémre, vagyis inkább ő hasonlíthat rám és ez többnyire így is van. Húzott szemív a mongolredő miatt, éjfekete íriszek, férfias, már-már remekműnek megfaragott arc... Bizony eltelik néhány nap, mire az itteni emberek meg tudnak minket különböztetni, ám később egyre feltűnőbbé válnak a különbségek is. Testem izmosabb, bőröm sötétebb néhány árnyalattal köszönhetően a Napnak, na meg hogy merem mutogatni a felsőtestem. Mióta vérfarkassá változtam, rendszeresen mászkálok odakint póló nélkül, mert úgy kényelmesebb és jobb a közérzetem. Az edzések, a vad életmód erőssé tett. Öltözködésem laza, általában farmereket hordok, trikókat, hisz azok komfortosak, vagy ingeket, amiket meg ki lehet gombolni. Van fülbevalóm, sokan megjegyzik, azért mert menőnek tartják, nekem már annyira nem nagy cucc. Szóval, azt csiripelik a többiek, hogy vad férfi vagyok, még az emberek is így látják, ami mindig elmosolyogtat. Külön kiemelendő a mosolyom, az exeim minduntalan hajtogatták, hogy varázslatos.

Érdekel, hogy milyen vagyok belül? Ez súlyos hiba. Elég rejtőzködő vagyok, de azért mesélek neked egy kicsit. Ismered az öcsémet, nem? Amennyire jeges személyiség ő, én annyival vagyok kellemesebb. Tüzesebb? Az emberekhez a napok többségében kedvesen viszonyulok, szívesen beszélgetek mindenkivel, amíg a téma nem a magánéletem mélyébe vág. Úriemberféle vagyok, vagyis gondolom, mert a nőkkel finoman bánok, hagyom, hogy ők menjenek ki előttem az ajtón, meg minden ilyen butaság. Ez általában bejön nekik. Tudom, hogy mikor hogy kell beszélni, az egykori tanáraimmal sem feleseltem, az öregekkel a mai napig nem, szóval ebben is különbözünk Vinnel, aki rendszerint fújtat rám emiatt. Kicsit más a világfilozófiánk, én amondó vagyok, hogy ha az emberekkel jó fej leszek, akkor hamarabb elérem a célomat. Igyekszem megkeresni másokban a pozitívot és a számomra előnyös tulajdonságokat és előnyömmé, hasznommá formálni őket. Ellenségek persze mindig akadnak. A verekedést már megszoktam, tényleg. Próbálok jó testvér lenni és kikérem magamnak, nem miattam lett olyan Vin, amilyen. Nem én vezettem be a cigi meg a pia világába! Egyszer csak azt vettem észre, hogy ő is elkezdte.


when i was younger...


Seoul külváros, két évvel ezelőtt
Nem annyira régen történt meg. Még mindig érzem, ahogy a bal bicepszembe fájdalom nyilall valahányszor megerőltetem és minden alkalommal végigfut elmémben az izmaimba maró éles fogak emléke. Nem önszántamból lettem vérfarkas, nem én kértem, egyszerűen csak megtörtént. Átváltoztattak, mert kellettem nekik, a falkának, ahonnan több haverom is volt még emberként. Azt mondták, elvesztettek néhányukat és kellett a vérfrissítés, mire én megfelelőnek bizonyultam. Így utólag nem bánom, tetszenek a képességek, amiket kaptam, habár még szoknom kell. Nem vagyok többé már ember, vagyis nem teljesen. A falka összetartó, most is együtt vadászunk. Mire? Ebben a roncs épületben elvileg van egy hulla, amit nekünk kéne megtalálni és nem a köznépnek. A hírek szerint karmolások látszanak végig a testén, Seoul-ban viszont még nagyon kevesen tudnak a fajunkról és érdekünk megőrizni a rejtettségünket. A gyilkos nem közülünk való, ez egyértelmű, ezért sokan morogtak, hogy miért kell nekünk elvégezni a piszkos munkát. Az alfánk így döntött, be kellett fogni a szánkat. Nem is ellenkeztünk vele sokat, többnyire jó meglátásai és döntései voltak. Ami engem illet, nem szólhattam bele az egyik legújabbként. Éjszaka van, a terep pedig látszólag és hallhatólag üres. Egyikőnk berúgja a rozoga rozsdásodástól megviselt ajtót, ami azonnal megadja magát. Bemegyünk. Még új az, hogy úgy látok a sötétben, ahogy eddig nem. Különválunk, én jobbra indulok. Irritáló, hogy minden kis egérmotoszkálást észreveszek, azonban megtanultam nem figyelmet tulajdonítani a haszontalan rezzenésekre. Egy szobához érek, benyitok. Valami motelféleség lehetett, rohadt sok helyiséggel. Haladok végig az építményben, öt perc után is találok bugyrokat, amit nem néztem még át. Az épület túloldalán vagyok már, az egyik olyan szobában, aminek ablaka az erdő felé néz. Halk vagyok, ahogy eddig is, nem szoktam zajt csapni. Reménytelenül feltúrom az ágyat, hátha. Nem jött össze, nincs itt a test. Kezdek ideges lenni, ez a tehetetlenség meg tud őrjíteni. A többiek sem találtak semmi még, akkor jeleztek volna már. Indulok kifelé, de mozgást érzékelek. Szemeimet az ablakra szegezem, közelebb is lépek hozzá, hogy kinézzek. Baszki! Kirohanok a folyosóra, fel az emeletre, amíg meg nem érkezek az egyik társam mögé.
- Vagy sietünk, vagy hagyjuk a picsába a testet, mert már az ajtónál vannak a vadászok. – El kell ismernem, hamar eljutott hozzájuk a hírünk. Hogy rohadjanak meg! A falka szinte azonnal összegyűlik. A többiek is észrevették őket és kiderült, hogy be vagyunk kerítve. El kell hagynunk a terepet, az alfa meg is mondja, hogy hogyan. Fura, nem félek annyira, inkább az adrenalin szökött fel bennem. Megindul a hajsza. Részlegesen farkassá változunk. Hogy ki üldöz kit, az elveszett ebben a helyzetben. Különválunk ismét, én az épület hátsó része felé futok. Reflexemnek hála időben meghallom a speciális nyílvessző suhanását, rögtön utána meglátom a vadászt is mire arrébb ugrok és a nyílvessző nem engem, hanem a falat találja el. Rávicsorítok és nem várom meg amíg újra céloz, már közvetlenül mellette vagyok és pokolian karmolok bele a mellkasába. Karmaimtól felordít, bizonyára nem jó érzés, ha csontig tépik az embert, főleg ha a tüdejénél. Mélyítek  a seben, hogy biztosan ne tudjon utánam jönni egyhamar, majd hagyom és inkább elhúzok.
Tíz perc, negyed óra, vagy tán több is eltelhetett a vérengzés kezdete óta. Én még mindig élek, és ahogy láttam, sokunk elintézte a vadászokat, de nem vagyunk biztonságban. Még nincs vége. Egyikőnk nincs meg, az a személy, akit velem együtt, pontosabban pár nappal utánam változtattak át, és aki a legjobb haverom már gyerekkorom óta. Mindannyian őt keressük. A hely elcsendesült, ám érzem a szagokból, hogy még itt van valaki, aki él és mozog és persze nem vérfarkas. Feszült pillanatok. Egy horrorfilm lett az életem. Megyek a szagok után, próbálom követni a haverom útját. Mindannyian ezt tesszük, mégis nekem annyiban előnyöm van, hogy jobban ismerem az illatát. Ennek köszönhetően gyorsabban rábukkanok, a folyosó végi lakosztályban van, látom is a résnyire kinyitott ajtón át. Megkönnyebbülök. Súlyos hiba. Megérzem a szobában lévő vadászt is, a fáziskésés viszont megbüntet. Elkezdek rohanni feléje, de késő. A szemem előtt, tőlem két méterre lövik le a haveromat. Kétségbeesem, vagy tán a méreg gyűlik össze bennem, mindenesetre túlfokozott lelki állapotban rontok be a helyiségbe és lendületemből nem veszítve esek az embernek, aki a meglepettségtől és a tehetetlenségétől azonnal hátraesik a földre. Eszeveszetten tépem, karmolom és harapom ahol csak érem, ameddig a dühöm tart. Aztán lihegve, véres fogakkal a srácra nézek, az egykori osztálytársamra, ki már ezalatt visszaváltozott normális emberré. Mindenki tudja, hogy ez mit jelent. Én is tudom, de nem hiszek benne. Most nem akarok hinni ebben. Hozzá hasonló emberi alakot öltök - akaratosan vagy akaratlanul, fogalmam sincs - és mellé lépek, testét a karjaimba véve. Már nem mozdul, nem is lélegzik. Fájdalom hasít végig rajtam, felordítok. Szenvedek, mert tudatosult bennem, hogy a szemem előtt ölték meg a barátomat, és ha gyorsabb lettem volna, akkor lehet meg tudtam volna menteni. Közben megérkeznek a falka többi tagja is, próbálnak barátkozni a gondolattal, hogy megint elvesztettek egy személyt. De ők nem érzik azt, amit én. Elborul az agyam és csupán kis idő után nézek csak rá a hatalmas vértócsára és a benne darabokban heverő vadásztestre, amit én téptem szét az imént, majd aztán veszem észre a szoba túloldalán a keresett lány karmolásokkal teli holtestét.
Ott és akkor megfogadtam, hogy keményen fogok edzeni és erőmet mihamarább megtanulom és kiélesítem. Nem voltam hajlandó még egy ilyen esetet megélni, több haverom és rokonom nem hallhatott meg a szemem előtt. Az a nap megváltoztatott, rájöttem, hogy képes vagyok a legdurvább és a legvéresebb cselekedetekre is, mert bennem volt. Sokkal felelősségtudatosabb lettem és talán gyorsított a felnőtté válásban is.
A hozzászólást Christian Shin összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 09, 2016 2:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Május 08, 2016 9:59 pm
Vendég
VendégElutasítva
Sajnáljuk


Na, helló! Cool

Ma nincs szerencséd, mivel pont engem kaptál ki bírálónak, aki a legkisebb dologba is beleköt. Most sem lesz más a helyzet, mert ezt a történetet, nem fogadom el!
Hogy miért? Itt a válasz:
1. Nagyon sok elgépelés van benne, helyesírási hibák és vessző hibák. Például, egyszer helyesen leírtad azt, hogy „pozitív”, de utána már így írtad: Pozitiv. Lehet, hogy véletlen, de nekem szúrja a szemem. Javaslom, hogy mielőtt elküldenéd, fusd át a szemeiddel.
2. Borzasztóan sok trágár kifejezést használsz. Ezzel nem lenne baj, ha egy, kettő lenne benne, mert hát nem egy tündérmesében élünk, de ez akkor is sok. Biztos vagyok benne, hogy szép, nagy szókincsed van, próbáld ezeket mellőzni.
3. Szóismétlés is van benne bőven. Előszeretettel használtad a „szoba” kifejezést. Erre is van sok más szó.
4. Na, és itt jön a legnagyobb hiba a történetben. Ebben a világban nem változunk át teljesen farkassá. Csak részleges átalakulás van, ami azt foglalja magában, hogy a szemfogak megnyúlnak, karmok nőnek, szem színe megváltozik (alfánál vörös, bétánál kék, avagy aranyszínű, ez a jellem dönti el), arcszőrzet megnő. Nagyon kevés olyan eset van, hogy egy vérfarkas teljesen át tud alakulni farkassá, de az, hogy egy egész falkának ez sikerüljön, már nagyon túlzás. Főleg, hogy béták. Ha még az alfa, akkor oké, mert ők képesek rá, bár kihangsúlyozom megint, hogy ezek nagyon ritkák.
Ennyi lenne, ha kész vagy a javítással, vagy kérdésed lenne, dobj meg egy üzenettel és akkor újra megleslek. Jó munkát kívánok ^^.

Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Május 09, 2016 2:55 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Üdvözöllek újra! Cool
Nagyon örülök neki, hogy ilyen hamar végeztél a javításokkal és egész jó munkát végeztél vele. Az első munkádat össze sem lehet hasonlítani a mostanival. Sokkal jobb volt. Figyeltél a szóismétlésekre, nem volt kusza a történet, leminimalizáltad a trágár kifejezéseket. Még mindig van benne néhány elírás, de tényleg kevés, s, hogy tényleg gyorsan csináltad meg azt, amit kértem, nincs szívem belekötni. Ezennel elfogadom a karakterlapodat, szóval futás foglalózni és játszani! *-*

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Christian Shin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aokaze Shin
» Liam Briantov

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: