• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 ● Clayton Brown ●


avatarKedd Május 10, 2016 11:43 am
Vendég
Vendégd r . Clayton + Chars + Brown
Hot dam sexy teacher can be a creepy, greedy eater.

● becenév: Clay, ismerőseim ismerőseinek csak tanárúr.
● születési hely, dátum: Riverside, 1984. 08. 07.
● kor: 31
● faj: halandó
● nemi identitás: heteroszexszuális
● play by: Lee Pace
● foglalkozás: középiskolai tanár
● hobbi: farkasok tanulmányozása
● karakterfajta: jelen

L ● 21 ● no multi ● 9 év sacc/kb
you're still have all of me
Ha az alapvető ismérveket lehetne egy elkülönült, komplex, számtani táblázatba keretezni, akkor a legnagyobb exponenciális értékeket a felső sor mutatná. Akár a periódusos rendszerben, itt is a legnagyobb százalékos arányt egy-egy elem képviselné. Csakhogy itt a számok nem az elektronok számát mutatnák meg, hanem az adott illető egy-egy külső vagy belső tulajdonságának a pozitív arányát. Ez az illető, - most a demonstráció kedvéért - én leszek. Vegyünk engem. A felső sorban láthatók a legszembetűnőbb illetve legkedveltebb tulajdonságaim. A hajam 90%-os arányt ért el. A szemem 96%-ot, a testalkatom 91%, az intelligenciám 92%-ot, a magasságom pedig csak 89%-ot. Leginkább azért mert a magas emberek között is én a 191 centimmel, valódi óriás voltam. Nah de, térjünk vissza a táblázatra. Ezek az értékek érték el a legmagasabb pontszámot. A második sorban látható a modorom, ami mindösszesen 80%-ot ért el. Plusz - mínusz tíz, a változó hangulatingadozásom miatt. A toleranciám 76%-ot kapott, míg a türelmem 64%-ot. A szigorúságom 56%-ot, mellette a közvetlenségem 69%-ot. A határozottságom 78%-ot, ami tanárként is jóval több mint amennyi szükséges. A harmadik sor, mely egyben az utolsó sor a táblázatban, a lehető legkisebb értékekre mutat rá. Itt kapott helyet a humor, ami alig 43%. A titoktartás, ami csekély 34%. Ugyancsak itt látható az elfogultság 27%-al, valamint a dühkezelés 13%-al. Azonban nem árt tudni, hogy a táblázat csakis azokra a tulajdonságokra mutat rá, amik minden ember számára nyilvánvalóvá váltak. Azok, amelyeket nem sikerült behelyezni a táblázatba, létezhetnek, csak titokban. Hiszen mi magunk is, eltitkolunk pár olyan tulajdonságot, amiről a többségnek a mai napig halvány fogalma sincsen róla. Ez nem egy rossz taktika. Hisz, képzeljük csak el, mennyire túlzsúfolt lenne ez a táblázat, ha nem hallgatnánk el ezt-azt. Remélem azért a lényeget sikerült megérteni. Ennél egyszerűbben és átláthatóbban szinte lehetetlen lenne leadni ezt az igen összetett tananyagot!

when i was younger...
N
incs rosszabb annál, mikor az ember rádöbben nyers halandóságára. Keserédes, hogy az egykori gyerekkor már csak a múltban létezik. De az én gyerekorromra fájó visszatekinteni. A napjaim nagy összességét, anyám hasztalan erőlködései töltötték ki. Az egy havi lakbér kifizetése, a már szánalmasan alacsony 10$ órabéres varrónői állásából. Apám pedig, inkább csak begyűjtötte mintsem szaporította volna anyám fizetését. Aminek zöme piára ment el. Én már születésem óta húztam az igát, családom bukásait húzva mögöttem. Egyszeriben annyi teher hárult rám, hogy azt már túlzónak éreztem. Nem volt elegendő, hogy az iskola mellett még külön műszakot nyomtam le a helyi étterem mosókonyhájában, de arról is gondoskodnom kell, hogy apám részeg hazajövetelében ne okozzon halálos sebet anyámon. Sosem felejtem el, az első pofonomat apámtól. Mikor Istenesen kiadta felbőszült dühét, s mindezekre csak annyit mondod: "te futottál bele a kezembe, sz*rházi!" Anyám félt beadni a válást. Ezzel pedig korai költőzésemhez járult hozzá. Alig 15 évesen egy hátrányos gyerekmezgondozó intézetbe kerültem. 6 év ment el az életemből, abban a szanatóriumban, ahol úgy kezeltek mint a legundorítóbb parazitát. A koszt ízre és színre úgy nézett ki, mintha a szennyvízből halászták volna ki. Az ágyakon szíjjakkal rögzítettek minket mindenegyes elalváskor. Ennyi áldozatot vállalnom kellett, mert az ajánló levelemet - mely valóságos vízum volt az egyetemhez, amit kinéztem - az intézet igazgatójától szereztem. Mélységes árat fizettem érte, de megérte. Bekerültem Riverside legnevesebb egyetemére. 5 évet húztam le, az utolsó 3 évben PHD-t szereztem egyetemi professzor diplomával.

De néha a nemes rang, nem egyenes belépő a palotába. Magas pozícióm ellenére, a helyi gimnáziumban találtam meg az egyedüli pénz forrást. Igaz keveset ígértek, de határozatlan munkaviszonyt írattak alá velem. Lejjebb adtam a mércét, mert én pontosan tudtam, hol kezdődik a kevés. Szakmai tapasztalatom 2 évre csusszant, ami kellő közelségbe hozott kollégáimmal és diákjaimmal. Mindenki ismert, én pedig ismertem őket. Ámbár itt az ismertség relatív. Mert hiába is akart valaki többet megtudni rólam, mindig csak annyit látott belőlem amennyit láttatni akartam. Merthát, volt egy-két problémás eset, amiről jobb nem beszélni. Hogy őszinte legyek, már az első tanítási hetemen éreztem, hogy valami nincs rendben. A lelki gyónást első kézből elutasítottam, s próbáltam egymagam kideríteni mi lehet a gond. A "baj" egy kedd délutáni napon ért utol. Rendszeres kisegítő órákat tartok, ahol a több figyelemre szoruló diákjaimat okíthatom. De azon a napon valami váratlan akadályba ütköztem. Talán az akadály nem is pontos jelző erre. Kísértés! Ez a legmegfelelőbb szó. Azon -  a mások számára haszontalan délutáni - napon, társaságomban csak egyetlen főt tisztelhettem meg. Egy frissen érkezett diák lányét, aki a biológiai jegyei miatt vált gondterhelté. Tanárként, azonnal segédkezet nyújtottam. Szolidan de nem akaratosan. Fáradalmas percekbe telt felvezetnem előtte a tanultakat. Ám mikor új fejezethez értünk, a kimértségem váratlanul tovaszállt. Emlékszem, hogy a domináns öröklést vázoltam fel neki...és erre meg volt a jó bevált - nem utolsósorban legkedveltebb - példám. A farkasok.
- Ha egy farkas falka csak fehér farkasokból áll, akkor abban a populációban csakis fehér farkas kölykök születhetnek. - ha jól emlékszem ezt mondtam, mielőtt még a dolgok nem váltak zavarossá.
Egyszerre úgy éreztem, ezzel nem hagyhatom annyiba. Nem tehetek pontot a mondat végére, holott már az üzenet kiteljesedett. - Néhány tudós szerint a farkasok a leghatározottabb lények minden élőlény közül. A dominanciájuk érdekében készek lemészárolni saját falkájukat ... - sokak, aki látásból jobban "belém láttak", úgy tartották, hogy igazi megszállottként viselkedek, mikor a farkasokról beszélek. Olykor úgy hiszik, ők sokkal fontosabb szerepet töltenek be az életemben mint az emberek. Részben igazuk is van. Csakhogy ez alkalommal, a farkasos meséimnek nagyobb fontossága volt...túlzóan nagy, amiről több percen keresztül keljen diskurzust tartani. S ami mégrosszabb, hogy mellékcselekvést is generált. A kezeimmel. - És vannak olyan egyedek is, akik a vérrontás elkerülésének érdekében, beletiprónak a falka büszkeségebe, és a szemük láttára párosodnak minden nősténnyel. - kiegészítő monológomra nem kaptam mást csak tanácstalan tekinteteket. Tapintásomra, nem kaptam mást csak összerezzenéseket. Félelmet és érhetetlenséget. De a folyamatos szenvedély, mellyel bevezettem a farkasok világába, nem parancsolt megálljt a testemre. Kezeim óvatosan mozdultak meg a lány szoknyája alatt, egy reményteljes jelzést kikövetelve. Egy újabb összerezzenés jelezte számomra, hogy túl erős a félelem, ahhoz, hogy felengedjen.
De aztán megtörtént, aminek szkeptikus befejezés volt elrendeltetve. A dominancia és a farkasok közös meséje megtette a hatást. A lány átengedte magát a bűnös és alantas szándékoknak, és mindörökre árverésre bocsátotta egyetlen és legtisztább kincsét.

Mint mondtam, nem tévednek sokat azok, akik bennem csak egy hóbortos, biológiai és matekszakos tanárt látnak, akinek folyton van valami farkasos szövege minden adott társalgásban. Én azonban egyenrangú falka helyett, nem az erőlétet helyezem fontosabb körökbe, hanem a dominanciát. A dominanciát, melyet a gyámoltalan bárányokon tesztelhetek. Beacon Hills középiskolájában pedig nyájastul hemzsegnek az ilyennek. A fehér bárányok, akik az iskolai oltalmazó falai között egy domináns farkasra vágynak.       
Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Május 18, 2016 10:20 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Professzor! Cool

Először is üdvözlöm az oldalon, örülök, hogy itt van, és nagyon remélem, hogy sok szép játékot láthatunk magától. Kezdjünk is bele a bírálásba.
Meg melengette a szívemet az, hogy nem szokványos karaktert hozott a mi kis életünkbe, és, hogy ilyen tökéletesen, tanáriasan elő tudta nekünk adni a jellemet és a külsőt. Bár megmondom őszintén, hogy én rühellem az elektronokat meg az ilyesmi dolgokat, és ezért csak azt futólag olvastam át. Itt elnézést is kérem xd.
A története is nagyon tetszett, néhány elírást találtam, de ez biztosan csak véletlen. (Remélem, hogy az Razz ). Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a szálnak a vége. Én vigyáznék a lányka helyében, mert nem tanácsos egy tanárral összeszűrni a levet Razz . Futás foglalózni és játszani *-*

Vissza az elejére Go down
 
● Clayton Brown ●
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: