• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Brandon Wilkinson


avatarPént. Május 13, 2016 8:53 pm
Vendég
VendégBrandon Motherf*cking Wilkinson
Say the magic words, Fat Gandalf.

● becenév: Szexisten, A jóképű
● születési hely, dátum: 1978. 11. 12. New York.
● kor: 37
● faj: vérfarkas
● nemi identitás: heteroszexuális
● play by: Ryan Reynolds
● karakterfajta: jelen

All the dinosaurs ● feared the ● T-Rex
you're still have all of me

Külsőre teljesen olyan vagyok, mint egy átlag majdnem negyvenéves férfi, csak nekem kevesebb a ráncom, mint néhányuknak. Magasságom pont olyan jó, mint én magam, vagyis mondjuk azt, hogy a száznyolcvannyolc centim pont elég magassá tesz ahhoz, hogy legyenek olyan emberek, akikre lenézhetek. Na nem mintha nem tenném meg ezt a magasabakkal is, azoknál csak akkor van bibi, hogyha testalkatilag is nagyobbak, mint én. Rám ülnek, azt kilapulok, nem akarom, hogy bálnák üljenek a nyakamba, így azokkal nem szokásom kikezdeni. Nem vagyok még kilencven kiló sem, de ami van az, mind izom, ami jó dolog, hiszen még rám nézni is jó, nemhogy hozzám érni. Barna hajam van, és ehhez illő mogyoróbarna szemeim is, amik már annyi női tekintetet vonzottak magukhoz, de azt hiszem kaptam már férfit is, de nincs baj az öklözéssel, és minden más betételével, amíg nem én hajolok. A lyuk az lyuk, ezt minden férfi aláírhatja, aki pedig az ellenkezőjét állítja az hazudik. Nem véletlen van az a hülye pités film, abban is lehet lyuk, de ha lehet ne forró pitével próbáljátok ki. Kurvára fáj az az érzés, nekem elhihetitek.
Magamat egy vicces fazonnak tartom, rohadt jó poénokkal, meg néha kicsit bénábakkal, de összességében én vagyok minden buli lelke, mint az a piás csaj aki erről énekel, csak én jobban nézek ki. Jóképű vagyok, jó humorú, és ráadásul egoista sem vagyok, kell ennél több? Néha azért tudok normálisabb is lenni, ha a bátyámról van szó, még talán önzetlenségre is képes vagyok, hiszen nem másztam rá a feleségére, pedig jóbőr, ez tagadhatatlan, azok a formás idomok, és, hogy balkezes. Mesés. Igen a balkéz fontos, mindenhol csak jobb kezes emberek vannak, aztán bumm, berobban egy ilyen vörös bombázó a balkezességével. Irigykedem rá, de családi husi, azokra nem mozdulunk. Nem akarok még nagyobb bajba kerülni, mint amilyenbe általában szoktam, az, hogy egy-két embert magamra haragítok, nem szokott fontos lenni, vagy elhárítom a veszélyt, vagy a magam furcsa módján intézem a dolgokat, beöltözve, mert az úgy poén. Aki ismer, tudja, hogy félek az elkötelezettségtől, és sok komoly lépéstől is, de na, ki akarja magát lekötni egy nő mellett, amikor olyan sok nő van még ezen a csodás bolygón? A bátyám, és sok más balek, akik túl jó nőket szedtek össze, és azoktól megfosztanak engem. Egyszer próbáltam meg, csakis egyszer, aminek a vége az lett, hogy elmenekültem, bevallom, hogy beszartam, de legalább barna nadrág volt rajtam, előre látó fazon vagyok.

when i was younger...

Nadrágomat erőszakosan szedi le, a cipzárral nem is foglalkozik, csak tépi, hátha hamarabb lekerül, én pedig nem mondok neki nemet, hagyom, hogy rángassa csak, mert én is abban reménykedem, hogy akkor előbb lent lesz. Annyiban szerencsém van, hogy egy farkas próbálja tépkedni rólam, de az már más kérdés, hogy ezzel mennyit segít rajtam, hiszen a nadrág anyaga hamar megadja magát, és szinte kettészakad.
- Micsoda vadmacska itt valaki. - nevetek fel, mire a lánytól egy macskafélére emlékeztető mosolyt kapok. Ez eltántorít engem? A francokat, csak jobban tetszik a helyzet, hiszen, nem mindennapi kerülök egy ilyen vadmacskával egy ágyba. Az ingem valamikor korábban szaggatta le rólam, így nem tudom, hogy mibe fogok hazamenni, de az agyam nem ezen kattog. Tépem a nő ruháit, pont úgy, ahogy ő tépi az enyémet, nem gondolkozom, csak a tetteim beszélnek, mintha saját életre keltek volna kezeim, pedig erről szó sincsen. Egyszerűen csak minél előbb meztelenül akarom tudni őt, és amint ez bekövetkezik ajkaira tapadva simul teste az enyémhez, pár centire vagyunk csak, attól, hogy...

- Te vadbarom, kímélj meg a szaftos részletektől! - kiabál bele Andrew a telefonba, én pedig csak felröhögök rajta, hiszen a szaftos részletek a legjobbak, én legalábbid imádom őket, de ha nem, hát nem.
Visszaugrok történetembe, ahol a bowchikawow megvolt, és mindketten izzadtan, de kielégülten fekszünk az ágyon. Tekintetem a nő felé fordítom, és talán még sikerül is végigi mondanom, hogy: Jöhet a második menet? Amikor is beront az alfája, aki nem mellesleg a pasija is, csak nem tudom elképzelni, hogy volt képes összeszedni ezt a nőt ilyen ábrázattal. Olyan, mint egy asszony nagymama csöcs, de komolyan, a feje nagyobb, mint amit a testéhez el tudok képzelni, emellett még tokája is van, ami csak úgy lifeg, ha mozgatja a fejét. Ha mellette állnék és hirtelen mozdulna biztosan fejbe találna engem vele, nem véletlen nem állok mellette soha.
- Bébi ez nem az aminek látszik! - kezd bele a mellettem fekvő szőke nő, mire felnevetek, és minden tekintet rám szegeződik.
- Nem az? Anyukám, ha ezt beadod neki, leborulok a lábad elé, és a szolgád leszek életed végéig. Csak nem ekkora hülye ez a kilencven kilós g*ciputtony, hogy ezt is elhiggye, ha te mondod. - röhögök fel, és ez az a pillanat, amikor az alfa nekem ugrik, én pedig rutinosan pattanok ki az ágyból, nem ez az első eset, hogy eg, dühös pasi nekem esik. Míg ő próbál felmászni az ágyról én az ablakig rohanok, hiszen az ajtót eltorlaszolja hatalmas termetével, de mielőtt kiugranék onnan még visszaszólok. - Figyelj Cica, ha nem elégít ki ez az állat, csak hívj fel. - ezután se szó se beszéd már földet is érek. Milyen kurva nagy mázli, hogy nem egy tízemeletes házban lakik, és nem törtem ripityára a boka csontom.

- Oké, ez most volt egy negyed órája? Akkor hol a faszban vagy? - Andy már megint nem érti, amit mondani akarok neki, vagyis érti, csak nem az érdekli, a nagy akcióm, meg a rohadt jó poénjaimra tesz magasról. Miért ver engem a sors eg, ilyen testvérrel? Komolyan egy fóka is jobban értékelne, már tuti retardált módon adna ki hangokat és tapsolna nekem.
- Jah egy negyed órája történt, épp egy idősek otthona mellett haladok el, útban vagyok hozzád. - magyarázom a telefonba, majd gyorsan hozzáteszek még valamit, mielőtt letenném. - Oh, és remélem tudsz adni nekem valami ruhát is, az enyém szétszaggatta az a csaj. - rakom le a telefont, majd kisétálok a fülkéből és a mellette álló idős nőhöz fordulok. - Köszönöm az aprót Huanítá, meghálálom egyszer. - nyomok egy csókot feje búbjára, majd takarva magamat elindulok Andy felé, szerencse, hogy olyan túl messze nincs innen, bár engem nem zavar a nézőközönség, legalább lesz egy jó napjuk.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Május 23, 2016 6:21 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Kedvenc, és egyetlen Sógorom!  *-*

Első elfogadásom lesz, kihagytam pár hónapot, nézd el nekem, ha béna leszek.   Szottyongat
Pont olyannak hoztad a Szexistent amilyennek megálmodtam, az meg különösen tetszik, hogy volt néhány utalás a Deadpool felé, szerintem Reynolds már összenőtt vele.  lol! Az írásoddal nincs gond, nem is volt, tudod, hogy szeretem ahogy írsz. igen, ez a nyalás helye
Azt nem tudom, hogy a bátyád mennyire akar kinyírni, mert megint bajban vagy, ha nagyon, felajánlok egy vendégszobát nálunk, sőt kertészkedhetnél is, a sövény nagyon elburjánzott.  hmm
Egy szó, mint száz elfogadlak, utadra bocsátalak, és kíváncsian várom mi lesz veled. SzottyongatVissza az elejére Go down
 
Brandon Wilkinson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: