• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Minerva Swartz


avatarHétf. Május 16, 2016 11:13 am
Vendég
VendégLayla Minerva Swartz
we'll go slow and high tempo, light and dark, hold me hard and mellow

● becenév: Minnie
● születési hely, dátum: 1998. április 24.
● kor: 18 év
● faj: banshee
● nemi identitás: heteroszexuális
● play by: Giza Lagarce
● karakterfajta: jelen

B. ● user kora ● nope ● 4 yrs
you're still have all of me

Külső: Minnie Swartz mindig kitűnt a tömegből, na nem azért, mert a haja különböző színekben pompázott vagy tele van tetoválva, esetleg az arcából a piercingjei miatt mást sem látni. Inkább a termete és a kisugárzása hozta meg neki a figyelmet. Bőven 170 centiméter felett van a leányzó, de ettől függetlenül simán felvesz egy magas sarkút, ha úgy tartja kedve. Hosszú barna haja eredetileg is egyenes, amiért lányok milliói küldenék a sírjába, de ő ezen csak mosolyog, mint oly’ sok minden máson is. Nem viszi túlzásba a sminkelést, s a vele egyidősek talán azt is mondhatnák, hogy teljesen elhanyagolja, mivel arcán csak ritkán lelhető fel festék, ami őt egyáltalán nem zavarja, hiszen nagy macerának tartja, ha minden reggel a tükör előtt kell eltöltenie ezzel egy örökké valóságnak tűnő időt. Szemei nem túl nagyok és barnák, de ettől függetlenül mégis feltűnőek, ám a férfiak mégis először a száját szokták nézni, ami dús és általában szét van nyílva. Sokan azt mondják elég vonzó, de Minnie elengedi a füle mellett a dicsérő megjegyzéseket. Még az árvaházban azt mondta neki egy lány, hogy túl vézna és nincs alakja, s be kell vallani nem állt messze a valóságtól. Minnie-nek elég apró mellei és lapos feneke van, szinte rásül a bőr a testére már olyan vékony, igazi modellalkat, amiért büszke magára.

Belső: Minnie szereti, ha rajta legelnek a kíváncsi tekintetek, s mikor egy férfi a kellőnél hosszabb ideig figyeli őt csak elmosolyodik és elmegy. Olyan sokszor mosolyog, ám ez megtévesztő, hiszen egy rafinált, könyörtelen lányról van szó. Jobb, ha elkerülöd, mielőtt kinéz magának és pokollá teszi az életed. Elég, ha csak nem vagy neki szimpatikus vagy valamit nem úgy mondasz, ahogy neki tetszik, mert akkor biztosan tönkre fog tenni. Nagy gyakorlata van már ebből, az árvaházban hamar megtanulták, hogy nem érdemes vele kikezdeni. Ahogy végigment a folyosókon az ott élő gyerekek arrébb vánszorogtak és várták, hogy elmenjen. Sokan még rá se mertek nézni. Mindig független nő volt, nem hallgatott a nevelői szavára és már egész kiskorában is kijelentette, hogy ő a maga ura és mindenki hagyja békén. Makacs és önfejű, akin már a jó Isten sem tudna segíteni.

when i was younger...

Swartz. Mikor meglátod a nevem biztosan elgondolkozol az eredetén, hiszen Amerikában nemigen lelhető fel ez a név, kivéve, ha te is német származású vagy, akárcsak én. Édesapám felőli nagyszülők Németországból vándoroltak Beacon Hills térségébe a XX. század első felében. Hamar letelepedtek itt és dolgozni kezdtek. Nagypapám kőművesként, míg nagymamám a helyi gimnáziumban német nyelvet oktatott az ott tanuló diákoknak. Rengeteg levelet írt nekem a mamám, míg egy-két éves voltam, hogyha idősebb leszek, kapjam meg, s olvassam el. Írt nekem német, illetve angol nyelven is, ám az előbbiek még mindig ott fekszenek az éjjeliszekrényem legaljában, hiszen senki sem tanított meg németül még mikor vevő lettem volna rá.
Édesanyám meghalt rákban ötéves koromban, s édesapám beleroppant a fájdalomba és elmenekült, új életet kezdett, lemondott a gyámságomról és azt mondta nem képes semmire és senkire ránézni, aki anyámra emlékezteti. Én pedig édesanyám kiköpött mása vagyok, ugyanaz a szem, száj és haj. Mindössze a termetünk különbözik, hiszen anya alacsonyabb volt és tömzsibb, míg magamat inkább egy égbe tornyosuló felhőkarcolóként jellemezném.
Ekkor kezdett minden elromlani, amikor apa elhatározta, hogy lelép, és szebb vidékre költözik. Mint később értesültem róla Las Vegasban elverte az összes pénzét, majd öngyilkos lett. Egy megszomorodott özvegy férfi, aki eldobta magától mindenét, s úgy döntött, hogy inkább a halált választja. Itt voltam neki én, de úgy tűnik egy ártatlan kislány sosem elegendő. Ez az a dolog, ami el kezdte formálni a személyiségem olyanná, amilyen jelenleg is.
A nagyszüleim még 8 éves koromig neveltek ezek után, aztán meghaltak, s egyedül maradtam. A gyámügyesek hamar rám találtak, 1 nap sem telt, s máris az egyik lepukkant árvaházban találtam magam. Sokáig nem tudtam, hogy hol vagyok és bezárkóztam a szobába, amelyet ott nekem tartottak fent. Csak ültem az ágyon, lábaimra kulcsoltam a kezem, s bámultam ki az ablakon. Azt hittem ennek egyszer vége lesz, felébredek és otthon leszek. Nem vágytam másra csak, hogy hallgassam a nagyapa régi történeteit és a hülye favicceit, míg a nagymama által készített sütemény lengi be a teret. Sok időbe telt, mire felfogtam, hogy ez nem történhet meg és hajlandó voltam vegyülni a többi árva gyerekkel. Akárhány nevelőszülőnél voltam mindig visszakerültem az árvaházba, s az igazat megvallva ott jobban is éreztem magam, mint bárki másnál.
15-16 éves lehettem, amikor az egyik az árvaházban dolgozó nő egy köteg levéllel jelent meg az ajtómban. Azt mondta a nagymamám írta őket, s olvassam el. A legtöbb német nyelven íródott, így azokat rögtön arrébbpakoltam, a többi angolul, s sok mindent megfejtettem belőle. Azt írja szellemasszony volt, amit hülyeségnek találtam, leírta, hogy valakit mi tesz banshee-vé, s egy idő után a félelemtől a levelei, amelyeket megértettem a kukába landoltak. Sikoly. Minden egyes alkalommal egy sikoly hagyja el a szám, ha valaki meghalt. Hülye babona.
Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Május 19, 2016 1:30 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Helló, szépségem! *-*

Sajnálom, hogy megvárattalak az elfogadómmal, csak telefonról nehéz pötyögni, tegnap pedig kiment a fejemből, mikor végre géphez kerültem, de most, hogy újra ott lehetek, végre írok neked egy szép szöveget.:3 Mert amúgy teljesen megérdemled, Minnie-t már amióta beregiztél kukkolom, hogy mi lesz, ki lesz.*-* Nem kellett csalódnom, de tényleg.aww
Szóval. Örülök, hogy te is a banshee tündérasszonykák táborát fogod erősíteni, köztudottan egyik kedvencem.*-* A sztorid nem szokványos, és valahol azért aranyos, hogy apud és anyud szerelme annyira erős volt, hogy egy elcseszett Rómeó és Júlia sztori lett belőle. Azt viszont sajnálom, ami Minnie-vel történt ezután, hiszen egy gyermeknek nem ilyen neveltetés kell. A nagymamád leveleit meg tessék elhinni, mielőtt rád törnek a hangok, és nem tudod majd irányítani. Keresni kell valakit, aki megtanítja a csinos pofidat, hogy hogyan kell koponyákat törni a hangoddal.Very Happy A csinos pofidról pedig eszembe jutott a külső leírásod, ami annyira pontos volt, hogy kép nélkül el tudtam volna képzelni a kisasszonyod gond nélkül.*-* A jellemnél meglepődtem. Egy ilyen tündéri arc mögött egy igazi határozott, erős és valamennyire alattomos nő lapul. Ez tetszett, így kell, állj ki magadért és a véleményedért! úúú A fogalmazásodra térve pedig, nagyon szépen kezeled a szavaidat, nem sietted el, szóismétlésre pedig ügyeltél.*-* Öröm volt olvasni, és bevallom, többször elolvastalak már.Rolling Eyes Még egyszer sajnálom a várakoztatást, remélem nincs harag.00 *-*
Pofit foglaltál már, ha jól láttam, futás játszani! úúú

Vissza az elejére Go down
 
Minerva Swartz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Minerva McGalagony

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: