• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jesse Darton


avatarKedd Május 17, 2016 11:03 pm
Vendég
VendégJesse Gareth Darton
Csodák csak azokkal történnek, akik hisznek benne.

● becenév: Jess
   ● születési hely, dátum: New Jersey, 1992. február. 10
   ● kor: 24
   ● faj: Druida (Bölcs Tölgy)
   ● nemi identitás: Minimum bi
   ● play by: Harry Styles
   ● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Külsőre nem mutat semmi különlegeset a tükör, nincs két fejem, vagy négy kezem, esetleg szarvaim, teljesen átlagos vagyok. Vékony és nem túl kigyúrt. Barna hajam most egész hosszúra hagytam nőni, és kiemeli a szürkéskék szemeim. A vonásaim lágyak nem túlságosan férfiasak, és van is belőle elég bajom, gondolhatod. Gyakorlatilag mindenféle stílusú ruhát szívesen felveszek, de többnyire kényelmesben vagyok látható. Farmer, valami póló, esetleg ing, és kopott tornacipő. Aztán ott vannak az olyan esetek amikor elegánsat kell húzzak, mert hát a szüleim... hogy is mondjam, elég menő vállalkozásuk van és természetesen rám szeretnék hagyni így gyakran utazom üzleti okok miatt és ahhoz igyekszem mindig valami sokkoló zakót választani, és nem akarok olyan üzletjancsi lenni mint a legtöbben, akiket mintha skatulyából rángattak volna ki. Azt ki nem állhatom. Szeretem viszont a kiegészítőket, és szívesen hordok nyakláncot, gyűrűt, karkötőket.

Jellememet nézve sem vagyok egy szuper hős típus, az valahogy nem nekem való. De lássuk, mit mondanak mások:
Arrogáns: Azt mondják az vagyok, mert keveset beszélek, és nem mindenkivel állok szóba aki csak szembejön velem. Emiatt lennék az? Vagy azért, mert hiszem azt, hogy minden embernek két arca van és én csak az egyiket mutatom mindig a világnak? Az emberek a vonásaim és tetteim, zárkózottságom alapján elkönyvelték hogy azt gondolom jobb vagyok náluk, pedig nem. Semmivel nem vagyok jobb, maximum kicsit több, mert druida vagyok, sokszor annyit tanulok mint ők, és igyekszem ezt az erőt, a jobb célok érdekében felhasználni, nem vagyok egy kuruzsló.

Gátlástalan: Azt mondják, bár ezt meg tudom érteni, végül is valamilyen szinten talán igaz lehet. A szüleim üzletembereket, vállalkozásuk van, és sikeres. Nekem is azt tanították hogyan legyek az, és az üzletben ragadjak meg minden lehetőséget, mert az alkalom nem fog visszatérni. Ezért törjek mindig előre, bocsánatot kérni később is ráérek. Legalábbis ha úgy adódik, és nem tagadom ez egy kicsit kihat az életemre is, szeretek feltörekedni, az első, legjobb lenni. Szeretem a nyelveket, és egy időben tolmács akartam lenni. A mai napig szeretem a nyelveket és mellékállásban néha vállalok fordítást is.

Varázslatos: Ezt nem tudom miért mondják nekem, valószínűleg suttogják csak a hátam mögött, amiért mágiát űzök. Druidának tartom magam, noha még fiatalok vagyok, nem vagyok gyenge. Van érzékem hozzá, és szeretem csinálni.

Romlott: Azt gondolják hogy mert mágiát űzök, gonosz a szívem, és valamiféle romlott kuruzsló vagyok. Persze tévednek. Nem minden romlott és rossz ami varázslatos, olyan ez is mint az az érme, két oldala van, amit úgy lehet használni jóra mint rosszra. Csak az emberen múlik hogy mire használja mert minden a személyiségtől függ, és az mindenkinek más, senki nem olyan mint a másik, minden ember egészen más személyiség.

Titokzatos/zárkózott: Nem vagyok valami beszédes az az igazság, de sok minden felé érdeklődöm. A könyvek, filmek, még művészetek, táncok iránt is, de olykor amikor tehetem nívós bárokban még karaokéra is adom a fejem, mert attól hogy druida vagyok, és lesz egy vállalkozásom, még fiatal vagyok az élet minden lehetősége előttem áll, és ki kell élveznem. Nem akarok úgy meghalni, hogy meg kelljen bánnom bármit is.

Függelék:
- Ki nem állhatom a mexikóit.
- Szeretek állatokkal foglalkozni.
- Bármilyen meglepő, fóbiásan irtózom a gyerekektől=> vond le a következtetést, hogy akarok-e utódot.
- Szeretem a fagyit, évszaktól függetlenül.
- Rosszul vagyok a rémes vígjátékoktól és horrorfilmektől.
- Nem szeretem a Barbie csajokat, műmellekkel és fenékkel.
- Nem érdekel mit gondolnak rólam mások, nem kell hogy szeressenek ahhoz hogy elfogadjanak olyannak amilyen vagyok.
- Szeretem az esőt.
- Részmunkaidőben a vállalkozás mellett szinkronszínészként dolgozom

when i was younger...

- De ne már! Jesse ne szivass.... tudom hogy nem lesz semmi dolgod akkor, és nekem kellett Kay szerepére. Te vagy az egyik legsokoldalúbb hang egy fél filmet le tudunk veled szinkrózni... - néz rám Darren azokkal a jellemző kiskutyaszemeivel. Öregedik már, és olykor elfelejt dolgokat de ettől függetlenül még mindig ő a stúdió vezető és mindenki bálványozza a bácsit. Én is. Most is éppen vele szemben ülök egy kényelmes kanapén, és próbálom rábeszélni hogy találjon valaki mást, túl sok mindent akar a nyakamba varrni ami egy felől hízelgő mert tényleg az hogy elismeri a tudásom, másfelől meg van más dolgom is mint ez, és örökösként a szülőknek is vannak elvárásaik velem szemben, azokat is meg kell ugranom.
- Tudom Darren bácsi, nagyon szívesen megcsinálnám, de képtelen vagyok ennyi mindent csinálni egyszerre, és utaznom is kell. Nem tudom elvállalni Kayt hacsak nem kapunk hosszabbítást a határidőre - csóválom meg a fejem ahogy kényelmesen hátradőlök, és azon tűnődöm, mikor lettem én ennyire kulcsfigura ebben a kis stúdióban. Eleinte nem is vettem komolyan ezt a dolgot, és csak azért jöttem el az interjúra hogy legyen alibim hogy miért nem máshol vagyok, és kiderült hogy van ehhez tehetségem, és azonnal szerződtettek is. Én is csak néztem, hogy mi a fene, de aztán egészen belejöttem és megkedveltem az ittenieket. Nincsenek sokan, de nagyon családias a légkör, szeretek itt lenni, de egy fél filmet akkor sem beszélek tele egyedül.
- Jó, én ezt megértem de Kay annyira a te hangod hogy szinte könyörög hogy vállald el, akkor csak őt! A többire keresek valakit de... - kezd bele hosszas monológjai egyikébe, aminek mindketten tudjuk mi lesz a vége. Végül be fogom adni a derekam hogy azt az egy szerepet megcsinálom. Lehet inkább ezzel kellene foglalkoznom, nem tudom, végül is azzal is sokra megyek ha a történelemben és okkultizmusban elmerülök a régi keleti hitvilágban és minden másban. Ebből írtam egyszer egy fullos diploma munkát. Nem tudom már mikor kezdett ez érdekelni, de elkezdtem tanulgatni és végül rájöttem hogy működik. Már nem emlékszem minek a kapcsán, de alig hittem el, azóta mélyen hiszek az ilyesmiben és eléggé óvatosan is kezelem, a szüleim sem tudják hogy mit csinálok, és néhány sérülésem hogy gyógyult meg rekord idő alatt. Nem igazán hangoztatom, és csak nevetek amikor valaki azt mondja rám hogy varázsló vagyok. Ha tudná hogy milyen közel jár az igazsághoz, és nem gondol bele hogy lehet, mindez amit olvasott nem csak üres képzelgés, és van valami alapja. Az emberek sokszor nem látnak a dolgok mögé, elég a hamis kép nekik.
- Jól van jól van Darren bácsi, Kay és senki más... - adom be a derekam nagy sóhajjal, ahogy a férfi elhallgat és van egy olyan érzésem hogy ezt ő is kezdettől így tervezte, hogy igent fogok rá mondani minden tiltakozásom ellenére is.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Május 30, 2016 4:22 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Először is hatalmas ölelés jár, mert druidát hoztál! *-* Másodszor meg gyors leszek, mert nem láttam hibát a lapodban, és egyébként zavar a Pamacska avatarja, nem vagyok vele kibékülve. Olyan nyápic..szerintem, de ez csak az én véleményem. Very Happy Szóval szépen fogalmazol, kíváncsian várom, hogy mi lesz a karaktereddel, és Darren bácsival is kezdj valamit, szegénykémnek kell egy segítő kéz. *-* O.O
Fuss foglalózni, és hódítsd meg a játékteret! Smile

Vissza az elejére Go down
 
Jesse Darton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: