• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Joshua Oakley - My Pa'Ma'


 :: Egyéb
avatarSzer. Május 18, 2016 12:43 pm
Vendég
VendégJoshua Oakley
A te szemed mindent lát, a te füled mindent hall.

● teljes név: Joshua Oakley
   ● kor: 50 +
   ● faj: Ember
   ● play by: Alkudható, de lehetőleg 50es éveiben legyen az illető
   ● státusz foglalt

i hate that i want you

Fú, hol is kezdjem... Talán ott, hogy miért vagyok én neked?
Még 4 éves voltam, mikor te és anya (Lila) örökbe fogadtatok, mert anyám meddő. Nem tudom pontosan miért engem választottatok, miért nem egy csecsemőt, vagy mást. Talán meghatott titeket a kék szem és az akkoriban még igen csak szőkés haj, a lapát fogú vigyorom és az az elképesztő lelkesedés, amivel bele tudtam vetni magam a dolgokba. A lényeg, hogy kikötöttem nálatok, s úgy neveltetek, mint sajátot, de a kellő időben elmondtátok nekem az igazat. A nevedre vettél, Iliana Oakley lettem. A kapcsolatunk eleinte ritkás volt, ha ezt lehet így mondani: FBI ügynökként nagyon sok volt a munkád, és abból gyakran haza is hoztál. Lila nem sokáig bírta ezt (hisz ő is dolgozott, mellette a házat takarította, gyereket nevelt. Túl sok felelősség, túl sok terhelés) és egy idő után veszekedések alakultak ki. Egy küldetésed közben megsérültél, és emiatt végül kényszer nyugdíjba küldtek, ami téged rettentően idegesített, próbáltál visszatérni valamilyen formában abba a világba, ezek pedig újabb veszekedéseket szültek, míg el nem váltatok. A perben természetesen rólam is szó esett, és harcoltatok is értem, de neked jobb ügyvédeid voltak, s így végül maradtam nálad, nagyjából ekkor költöztünk ide Beacon Hillsbe. A tudat, hogy mennyi időt elvesztegettél, hogy mennyire nem ismersz megváltoztatott: próbálsz a barátom és a szigorú apám-anyám lenni egyszerre. Jó fej vagy, de néha komolyan a pokolra kívánlak. Megkötöd a kezem, irányítasz, megmondod mit tegyek már 12-13 éves korom óta. Azóta megszoktam, még a fura dolgaidat is (lsd ET fiúimmal lévő kapcsolat). Kicsit túlzottan is féltesz, figyeled a lépéseimet, a barátaimat, bevetve az FBI-os ismertségeket és kütyüket, mindent felhasználsz amit csak tudsz. (mellesleg fegyverek is vannak bőven nálad).
Nem hiszem, hogy tudsz arról, mi is volnék, bár ez talán megmagyarázná ezt a fajta erős megfigyelést (rád bízom, de én ne tudjam, hogy ha te esetleg tudod). A megpörkölt, kiégetett dolgok biztosan szemet szúrhattak neked. Beacon Hillsben mint vállalkozó dolgozol.

Egyelőre ennyi jutott eszembe, de ha volna kérdésed, keress meg Wink
Vissza az elejére Go down
 
Joshua Oakley - My Pa'Ma'
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: