• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Walessa Cook


avatarSzer. Május 25, 2016 11:30 pm
Vendég
VendégWALESSA KRYSTAL COOK
We walked arm in arm
But I didn't feel his touch

● becenév: Welsie,W,Wels, Picilány
   ● születési hely, dátum:Chicago, 1999. november 2.
   ● kor: 17 év
   ● faj: druida
   ● nemi identitás: heteroszexuális
   ● play by: Ariana Grande
   ● karakterfajta: jelen

Milka ● 20 ● nope ● akad
you're still have all of me

Walessa Cook  nagyjából akkora, mint egy minion. Mégis hogy éri fel az a csaj a felső polcot?
Nem is tudom, mondjuk megkérek rá valakit, hogy emeljen fel vagy vegye le nekem azt, amire szükségem van.  Tényleg elég pici vagyok, szóval ezzel a problémával gyakran találkozom, a magam 148 centije aránylag kevés dolog eléréséhez elég, de hát a magassarkú majd korrigálja, amit a természet elcseszett! Emellett az apróság mellett egyébként nagyrészt kellemes tulajdonságaim vannak, a külsőm például egészen tetszetős, én legalábbis szeretem magam nézegetni a tükörben és mások is meglehetősen sokat bámulnak kocsányon lógó szemekkel. Mit szerénykedjek? Kimondom egyenest rohadt jól nézek ki. Nagy barna szemek, kislányos alkat és az  különleges formájú ajkaim…ugyan ki gondolna rólam bármi rosszat?
Welsie olyan kis cuki! Biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem akart megbántani!
Pedig én éppen ezt használom ki. Senkinek meg sem fordulna a fejében, hogy egy ilyen édes, bájos lánynak egyáltalán lehet esze, pláne nem annyi, amennyivel én rendelkezem. Nem tudják, hogy micsoda érzékem van a tervezéshez és szervezéshez, hogy ravasz és manipulatív vagyok, azt meg pláne nem, hogy ezt mennyire élvezem. Nem egy szép tulajdonság, de elég kapzsi vagyok, a pénzből sosem elég és, amint a kezem közé kerül egy nagyobb összeg gyorsan túl is adok rajta, ugyanis nekem mindig aktuálisan kell valami. Ha a piszkos anyagiakról van szó soha nem viccelek, egyébiránt szoktam, a magam módján, bár ezt elég kevesek értik és meg kevesebben örülnek neki. Az én a legjobb poénjaimat mindig más kárára sütöm el, de azért ne vagyok rosszindulatú…annyira. Nyilván nekem is vannak barátaim, szeretteim, akik felé viszont a végsőkig lojális vagyok és időnként, ha rám jön még kedves is. Kevés embert engedek közel magamhoz és ég kevesebben bízom meg, a bátyám persze feltétlen bizalmat élvez, mégha el is rontja a dolgait időnként,mivel számomra a vér köteléke az egyik legfontosabb kapcsolat.
.

when i was younger...

-Na ezt most marhára benyaltam!
A bátyám ezt olyan hangon állapította meg, mintha azt mondta volna, hogy déli tizenkettő múlt három perccel és ez eléggé idegesített.
-Dehogy nyaltuk, meg lesz oldva ez is, ahogy minden más eddig, igaz Murphy?
Az ügyvéd sajnálkozó fintorral nézett először Cook-ra aztán pedig rám, ez a tekintet semmi jóról nem árulkodott, de én biztos voltam benne, hogy van megoldás. Kell lennie, mert mindenre van, nem?
-Kellemetlen, de ezúttal Mr. Cook-nak van igaza, ez valóban az a helyzet,amit önök joggal hívnak elcseszettnek.
Dühösen túrtam a hajamba, ilyen nincs, komolyan mondom! Mi az atyaúristennek vagyunk itt, ha Murphy tulajdonképpen szarik a fejünkre és csak a bátyám pesszimista hozzáállását támogatja. Egyáltalán mi ez a habitus? Ennyi erővel indultunk volna azonnal azzal a mondattal neki az egésznek, hogy „minket ma elkapnak, mint Jordan a labdát”, akkor se mehetett volna rosszabbul a dolog.
-Murphy,ne menjen át apatikusba,maga az ügyvéd nem? Ne én támogassam már a vádlottat!
Ha Murphy sem tud segíteni akkor ennek tényleg annyi, de ezt nem akarom hangosan kimondani. Az nem történhet meg, hogy ennyire elrontsunk mindent. Ez egyszerűen nem vall ránk! Zaklatottan járkálok az irodában, jópár percig csak a tűsarkam kopogása hallatszik és a szék nyikorgása, amin a bátyám fészkelődik. A ritkás hajú, leharcolt ügyvédünk a tarkóját masszírozza és meg sem próbál követni a szemével, ha megteszi migrénje lesz. Nevezzetek rohadéknak, de a mai munkavégzés teljes hiánya miatt megérdemelné!
-Oké, akkor a helyzet szar, de ha bűnösnek vallja magát és látványos megbánást mutat megúszhatja valami közmunkával. Igazam van?
Így szokott ez lenni, ha az ember múltja valamilyen szinten még tiszta, maximum várunk egy kicsit mielőtt visszaszállnánk a businessbe. Pénzügyileg veszteség, de mindennek van ára, most épp erre vagyunk rászorítva.
-Nem igazán-igazítja meg a szemüvegét Murphy- tekintve, hogy Mr. Cooknak volt már ügye.
-Tévedés.
Azonnal válaszolok, hangomon tisztán hallható, hogy nem tűrök ellentmondást. A bátyám ártatlan, mint a ma született bárány, már, ahogy a bíróság tudja.
-Welsie…nem téved.
Kiskutya szemek,ajakbiggyesztés. Pontosan tudja, hogy mennyire érzem magam elárulva. Kitágult orrlyukakkal és pupillákkal bámulok rá, ami nem sok jót jelent az esetemben, de percekig szólni sem tudok. Hogy játszhatta ezt be? Hogy történhetett, hogy nem mondta el nekem? Hiszen testvérek vagyunk, minden piszlicsáré szart meg kellene osztanunk egymással. Cook pedig eltitkolt előlem valamit…egy kibaszott rendőrségi ügyet titkolt el előlem.
-Elmehetsz a picsába!
Ez az utolsó mondatom, mielőtt kirohannék az ajtón és bevágnám azt magam után.
***
-Szégyent hoztál rám, te is, ugyanúgy, mint a bátyád!
Most én ülök és apám járkál fel és alá. Nem igazán értem és nem is érdekel, ami körülöttem történik. A bátyám holnap javítóintézetbe megy és számomra minden nyomorult perc időpazarlás, amit nem vele töltök.
-Mit gondolnak majd ezután rólam? A rendőrfőnökről, az apáról, akinek a gyerekei annyi fűvel rohangálnak, amiből kitelne egy arborétum!
Hallgatnom kell a szavait, de semmit sem jelentenek, annyi fű, amúgy sem volt nálunk és biztos vagyok benne, hogy simán elpasszoltuk volna, úgy, ahogy szoktuk.
-Ez megengedhetetlen! Téged nem engedlek elzülleni, Walessa, ebben biztos lehetsz.
Szokásos szövegelés, semmi értelme ennek a szentbeszédnek, az ablakon bámulok kifelé a rohanó városra, az autókra és emberekre. Unom.
-El foglak választani titeket!
Felkapom a fejemet, ugye csak rosszul hallok? Nem beszélhet rólunk, mi nem lehetünk elszeparálva egymástól.
-Hogy mi?-kérdezem felháborodva. Nem teheti, ehhez nincs joga, amúgy is lehetetlen ötletnek tűnik, végül is mit tudna tenni…
-A bátyád Beacon Hillsbe megy nagyanyátokhoz miután kiengedik, te pedig szépen maradsz Chicagoban.
Nincs az a kurva isten, hogy Cook ott, én meg itt! Felugrom a székből és szikrázó szemekkel bámulok apámra. Arra az érzelemmentes, rohadékra, aki most el akar szakítani a legfontosabb embertől az életemben.
-Ne vegyél rá mérget!
Újabb hangos ajtócsapódás, újabb kirohanás. Beacon Hills és a furcsa nagymama…akkor hát jövök!

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Május 27, 2016 3:56 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Picilány! *-*
Mielőtt bármibe is belekezdenék, szeretnélek üdvözölni az oldalon. :3:
Már úgyis tudod, de szeretném még egyszer kihangsúlyozni, milyen jó volt a pb választásod. A(z) magasságoddal alacsonyságoddal nincs semmi gond, mert bárki bármit mondd, az alacsony lányok a legaranyosabbak. *-*
A jellemzéseddel sikerült meglepetéseket okoznod, hiszen első ránézésre biztos vagyok benne, más vélemény alakul ki veled kapcsolatban mindenkiben.
Sajnáltam, hogy magát az előtörténet részt nem olvashattam tovább, mivel tetszik az írásmódod, és érdekesen vezetted fel a kapcsolatodat a családdal. Úgy gondolom, a  legfontosabb információkat meg is tudtuk rólad, hibát pedig nem találtam, szóval nincs okom tovább feltartani téged. :3:
Nincs más hátra, irány foglalózni, aztán egy füves cigit majd elszívhatnál velem is. Razz  

Vissza az elejére Go down
 
Walessa Cook
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: