• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dion "Cain" Delane


avatarVas. Május 29, 2016 4:31 pm
Vendég
VendégDion Delane
I like children, they tasty

● becenév: Dion, Cain, C, D
   ● születési hely, dátum: 1993. november 9.; USA, Lafayette
   ● kor: 22
   ● faj: wendigo
   ● nemi identitás: hetero
   ● play by: Bob Morley
   ● karakterfajta: jelen

R. ● 16 ● Peter bá ● kb 3 év
you're still have all of me

Külső:Szerencsére a külsőnk megegyezik Cainnel, így azt nem kell túlságosan ragoznom. Rövid, barna haj barna szempárral. Olyan átlagos arc. Átlagos testalkat, helyenként erősebb izommal. Körülbelül 180 cm magas lehetek, ha nem kevesebb. Igazándiból sosem mértem meg magamat. Az öltözködésben már valamennyire különbözünk C-vel. Én főként a sima pólókat kedvelem, egy farmerral és egy pár tornacsukával. Gyakran felveszem ezekhez a kedvenc fekete kapucnis pulcsimat is. Abban úgy érzem, mintha eltűnnék a világ elől.
Cain azonban teljesen más ruhadarabokat részesít előnyben. Kockás ingeket vagy tank toppokat, farmerrel és bakanccsal, gyakran ezek mellé társul egy bőrdzseki. Őszintén.. Nem értem az ízlését.
Belső:
Dion: Gyakran elgondolkozom azon, hogy milyen is vagyok valójában. Őszinte? Igen, azt hiszem mindig is szerettem az igazat mondani, még akkor is ha azzal megbántottam valakit. Nem akartam olyat állítani, ami nem igaz. Miért kéne bárki kedvéért olyat mondanom, amit nem is gondolok úgy?
Kedves lennék? Nem mondom azt, hogy én vagyok a legártatlanabb ember a világon, mert nem igaz. Nem vagyok sem ártatlan, sőt még ember sem. De a mai világban szerintem már senki sem mondhatja azt magáról, hogy még soha semmilyen bűnt nem követett el.
Félénk vagyok. Ehhez nem is fér kétség. Nem tudok szemkontaktust tartani anélkül, hogy nem érezném magamat kellemetlenül. A kommunikációval is ezért hagytam fel.
Bezárkózott vagyok, főként akkor érzem magamat jól a bőrömben, amikor egyedül lehetek.
Szeretem a csendet, ami ezzel jár. A zajoktól egyszerűen irtózom.
Nyilvánvalóvá válhatott mostanra, hogy mennyire antiszociális is vagyok. Ez baj? Orvoshoz kéne ezzel fordulnom? Őszintén szólva vannak ennél sokkal nagyobb problémáim is. Vagyis csak egy Cain... Többszörös személyiségi zavarral küzdök. Az orvosom legalábbis ezt állapította meg nálam. Nem is alaptalan a dolog. Szinte nyílt titok a másik énem.
Cain: Végre én is szóba kerültem. Már attól tartottam, hogy csak az unalmas kis Dionról lesz szó egész végig. Sok minden fontos dolgot kell tudni rólam, de az egyik és egyben legfontosabb, hogy én NEM vagyok D. Nem is hasonlítunk egymásra. Persze a családban mindig is ő volt a kedvenc, de ez engem sosem izgatott annyira.
Nagyszájú vagyok. Hányszor hallottam már ezt. Na és akkor mi van? A kis beszari szinte egy szót sem szól senkihez, én legalább szoktam társalogni.
Gyakran megbántok másokat. Sokszor akaratlanul is, de akkor szinte rögtön bocsánatot kérek.
Társaságkedvelő vagyok. Bár a bulikat és a hatalmas tömeget nem szívlelem, de a közeli ismerősökkel előszeretettel szoktam találkozni.
Nyitott vagyok, amire azt mondják, hogy jó tulajdonság. Ha valami a szívemen van az általában a számon is. Azonban gyakran előfordul, hogy másoknak ki kell húzniuk belőlem egy-egy információt amire szükségük van.
Nem szeretek egész nap a házban kuksolni, mint valami kis antiszociális tini. Imádom a természetet és a hegyeket. A várost és bármit, ami nem zárt hely.
Gonosz lennék? Ezzel sosem tudtam egyet érteni. A világ nem egy mesekönyv. Itt nincsenek jó fiúk és fő gonoszok. A világ nem csak fehér és fekete. Inkább szürke. Így én is. Van bennem jóság, de az nem jön magától. Az embereknek ki kell érdemelniük.
Mondjuk minden épeszű ember egy kannibálra azt mondaná, hogy szörnyeteg...

when i was younger...

Mi a baj velem? Ez egy olyan kérdés, amit minden nap felteszek magamnak. Bár választ még nem találtam, de nagyon szeretném tudni. Hiszen nem olyan átlagos az, amikor egy embernek több személyisége van. Oké, tudom, hogy nem is különleges, hiszen azért van egy-két ember aki szintén ettől a "betegségtől" küzd. Bár én nem igazán tekinteném ezt annak. Betegség az, amikor valaki megfázik, fertőzése lesz vagy akár valami halálos kórokozót kapnak el. Amik gyógyíthatóak vagy éppen nem azok. A disszociatív személyiség viszont más. Nem oldható meg egy műtéttel vagy akár egy gyógyszerrel. Ha megtehetném persze már rég kigyógyultam volna ebből a bajomból.
Cain viszont egyáltalán nem akar távozni. Gyakran felveti nekem ezt a kérdést? Melyikünk a valódi? Tényleg nem tudom a választ. Attól függetlenül, hogy én viselem a születési nevünket nem jelenti azt, hogy én vagyok az igazi Dion.
Az orvos persze meg akar arról győzni, hogy én vagyok az eredeti, a "mag személyiség". De nem igazán akarok neki hinni.
Az egész már kölyök koromban is volt. Akkor viszont még rosszabb volt a helyzet, mint most. Szinte mindig Cain akart irányításban lenni. Már alig volt olyan helyzet, amikor ÉN tartottam a gyeplőt.
Csak azért mert te ilyen béna vagy D. Fog már be! Most én mesélek, nem zavar? ... Köszönöm!
Bocsánat ezért. Néha nem bír magával és azt hiszi játszhatja a nagyfiút velem.
Ott tartottam, hogy gyerekkoromban  szeretett felülkerekedni rajtam. Bajba keveredett, amiért mindig én lettem a felelős. Persze a szüleimnek mondtam, hogy "De nem én voltam! Hanem Cain!" Nos... a rövid magyarázatom után C-ről azt eredményezte, hogy az őseim elvittek egy agyfurkászhoz. Alig voltam vagy öt éves, de máris "bolondnak" titulált a családom. A szüleim műmosolya egyáltalán nem hatott meg. Ahogyan az orvosom sajnálkozó tekintete sem. A nagyapám közölte velem, hogy elég a színjátékból és ne csesszem el az életemet ilyen butaság miatt. Ő nem értett meg, ahogyan mások sem. Pedig biztosan láttak már jó néhány filmet, olvashattak könyvet erről a mentális problémáról. De élőben találkozni ilyennel már túl abszurd volt az ő alacsony értelmi szintjüknek.
A nagybátyám volt az egyetlen, aki ugyanúgy bánt velem, mint előtte. Őt Cain is kedveli. Nem tudom, hogy csak tetette a nyugodtat vagy tényleg nem zavarta a kis problémám. Ha csak színészkedett, akkor illenék egy Oscart adni neki.
Bár elég fiatal létére remekül kezelte a helyzetemet és szinte ő is nevelt fel. Apafigurát játszott mindkettőnk felett. Még ő is avatott be a természetfeletti világba, nem pedig apa. Férfi ágról örököltem az emberevős, szörnyeteges dolgot. Én már csak így hívom azt, amikor nap mint nap emberi hús után éhezek. Erről több szót nem is akarok mondani, nem éppen a kedvenc témám. Kettőnk közül inkább C az, aki a "vadat" játssza.
Az évek során megpróbáltam visszavenni az irányítást. Többé-kevésbé sikerrel is jártam. Olykor azonban annyira feldühítettem Caint, hogy olyan dolgokat tett, amiket én soha nem tennék.
A suliban a kevésbé menőnek számító kölyköket megverte, amiért én kaptam büntetést. Érdekes módon mindig akkor vált engem vissza amikor valaki rajta kap a rossz cselekményeken.
Viszont amikor én voltam irányításban akkor mindig eltávolodtam a többiektől. Leültem az ebédlő egyik sarkába és nem kommunikáltam senkivel sem. A többiek nagy része nem tudott a személyiség zavaromról. C klikkje is megtanulta, hogy kerüljenek el, amikor ilyen antiszociális vagyok. Persze az indokokat csak egymás között tippelgethették.
A csajok is csak úgy döglöttek Cain után, mint a legyek. Amit őszintén szólva nem igazán értettem. A lányok miért a bunkó, rossz magatartású és veszélyes srácokat kedvelik? Miért kell nekik olyan, aki csak aláássa az önbizalmukat? Egy együttérző és kedves srác miért nem elég jó nekik? Azért mert dögös vagyok, egyértelműen..
Erre már nem is fogok reagálni semmit. Ugyanúgy nézünk ki! Egy testben vagyunk... Néha eszem az eszét ennek a srácnak.
Minden bizonnyal neked is nagyon furcsa, hogy ilyen beszélgetéseket szoktam tenni C-vel. Számomra... számunkra viszont mindennapi.
Elmondjam milyen ezt megtapasztalni? Mintha hallucinálnék és velem szemben állna. Hozzám beszél ilyenkor, amit mások nem hallanak. Ugyanúgy néz ki, természetesen csak az öltözködése más. Ezért is van az, hogy a szekrényem egyik fele az enyém a másik pedig az övé. A stílusunk teljesen különbözik.
Gyakran jól kijövünk egymással. Ilyenkor általában meg tudunk egyezni abban, hogy mikor ki irányítson. Viszont amikor éppen megint összeveszünk akkor ő kikényszeríti azt, hogy nála legyen a gyeplő. Ez akár hetekig is eltarthat, hiszen nem könnyen bocsájt meg. Eléggé haragtartó a tesó. Gyakran így hívjuk egymást. Testvéreknek. Nem tudom miért és mióta, de a megszokásunkká vált. Kettőnk közül ő a báty én pedig az öcsike. Remek beosztás, mondhatom.
Mondjuk illik is hozzá a dolog. Ugyanis volt már olyan, hogyha valaki engem bántott vagy csak olyat mondott nekem, ami sértőnek számított szinte rögtön átvette az irányítást. Védelmező szerepet játszva. Kettőnk közül mindig is ő volt az értünk kiálló típus. Az erősebb, gyakran az eszesebb is. Ezt megkérdezheted, hogy hogyan, hiszen egy az agyunk.. Nos nehéz elmagyarázni. Olykor ő olyan dolgokat tud, amiket én nem. És ez fordítva is igaz. Nem vagyok valami orvos, hogy pontosan tudjam az okát.
A gimi elvégezte után sikerült bejutnunk egy egyetemre. Cain nem igazán volt a híve, de életemben először valamiben szembeszegültem neki. A rajzolás, festés és a művészetek az életem. Egy dolog, amivel kikapcsolódhatok. C is kedveli ezt, jól tudom, csak nem akarja bevallani.
Kollégiumba nem akartam menni, hiszen a szülővárosomtól jóval messzebb van a főiskola. Így a nagybátyámmal együtt költöztünk ide Beacon Hillsbe. Egy jó kis ház a külvárosban. Szeretek itt élni. Bár még csak alig vagyok itt pár hónapja. Cain már kevésbé kedveli a helyet, de a kedvemért elviseli.
Remélhetőleg itt egy kicsit más lesz majd az életünk... Talán végre én is szerezhetek barátokat és többé nem leszek magányos...
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 23, 2016 4:51 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Dion és Cain!
Először is, ne haragudj hoyg ennyit vártál tegnap óta, de csúnyán szétbuliztam magam és már nem evett a gép elé a fene, na de majd most!

Úgy illendő hogy mindkettőtöket megemlítselek, ha már Cain nehezményezte hogy nem kerül elég szó róla. Hihehetetlen! Minden alkalommal elképedek hogyha skizó karakter látok, azaz kettős személyiségűt vagy teljesen mindegy, a lényeg hogy 2 in 1. Ez nem egyszerű feladat és nem kis koncentrációt igényel a userétől hoyg mindkét "ént" megfelelően mozgassa, és ne essen egyik vagy másik oldalon túlzásokba, de Peter bácsi már régi motoros vagy, nem féltelek Very Happy

Hát az et maga elég kellemes olvasmány volt, epdig féltem hogy hajjajj mit fogok én itt olvasni de szerencsére Cain is türelmes volt míg meséltél, és nem igen szólt bele. Hát haver, nem irigyellek. Mármint érted, néha jó lehet egy ilyen "tesó" de.. hát igen azok a bizonyos előnyök és hátrányok, mindig ott vannak. Jó ha megvéd, mert magadat nem tudod, és kiáll érted is de ha meg balhézik és nem vállalja a következményeket... Szívás.
Mindenesetre nagyon tetszetős olvasmány volt, nem is igazán tudok - mellékes hogy nem is akarok - belekötni, úgyhogy foglalt le amit kell, és már mehetsz is a játékteret terrorizálni Very Happy Csá!

Úgy értem, üdv itt!

Vissza az elejére Go down
 
Dion "Cain" Delane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: