• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 René Starlight


avatarHétf. Május 30, 2016 7:34 pm
Vendég
VendégRené Jay Starlight
"Egy ruhában mindig a nő a legfontosabb. A ruha nő nélkül mit sem ér."

● becenév: Díva
   ● születési hely, dátum: San Diego, 1986. június 12.
   ● kor: 30
   ● faj: Sound kitsune
   ● nemi identitás: Szerinted?
   ● play by: Jeffree Star
   ● karakterfajta: Jelen vagyok

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

A kinézetem nem átlagos az már biztos, hiszen látod nem? A hang amin megszólalok, nem áll összhangban a megjelenésemmel. Hm, nagyon nem. Először is amit látsz az a temérdek tetoválásom, gyakorlatilag tele vagyok varrva, de ha bárki azt hinné hogy ez csak sok firka, hát téved. Mindegyiknek jelentése van számomra és egyet sem részegen felindultan csináltattam, hanem a legjobb szalonban és a legjobb mesterekkel. Egyik sem volt olcsó, de minőségi munkák borítják a testemet.  Nem vagyok olyan magas, de a magasságomon mindig segítenek a magassarkúk és szívesen viselem őket. Hol tűsarkút, hol csizmát, hol bokacsizmát. Még egyszerűbb edzőcipők is láthatók rajtam olykor. Szinte már nem is tudom milyen színű a hajam eredetileg hiszen mindig más színben hordom, és most hosszú szőke koronaként hull alá a hátamra. Szeretem a hajamat, szépnek találom. A szemeim aranybarnák de néha viselek színes lencséket is, hogy feldobjam a megjelenésem és ne legyek unalmas soha. Nem szeretem az unalmas dolgokat, se embereket. A smink, ahh a smink elengedhetetlen, anélkül ki se lépek az utcára, és mindig valami különleges vagy változatos hatásra törekszem, és ez a ruházatomra is igaz. Szívesen viselek miniruhákat, vagy különös szabásúakat. Szinte bármi felveszek, de elsősorban a saját tervezésű darabokat, hiszen én vagyok a divatvilágban az az ikon, aki mindenki akar lenni. Főleg smink és ruhaneműk terén. Egyszerűen utánozhatatlan vagyok, és kellően egyedi. Persze ez sokaknak bántja a szemét, és a műkörmeim, vagy a szempilláim is, de azoknak csak egy dolgot mutatok. A középső ujjamat.

Emögött a nem mindennapi látszat mögött mi rejtőzik? Nem tudom, sok minden rejtőzik. Határozott vezető egyéniség vagyok, egy Internacionális cég feje vagyok, kérlek, tudnom kell vezetni azt. A divatvilág az én nevemnél kezdődik! Következetes vagyok, a semmiből törtem be a piacra és hódítottam meg mindent, így elmondhatom hogy elég sok mindent láttam, és tapasztaltam hogy lássam az érem mindkét oldalát. Maximalista vagyok, és néha kissé zsarnokoskodó de a legjobbnál is jobbnak kell lennie a kollekcióimnak és arany helyett gyémánttá kell válnia amihez hozzáérek. Kitartó és törtető vagyok, és nem engedek senkit a szívembe, nem engedek meg magamnak ilyen luxust. Félek a csalódástól, nem vagyok bátor ember, csak merész a kettő pedig nem ugyanaz. Nagyon nehezen nyitok mások felé, mindenki láthat engem, a dívát, a királynőt de szinte senki nem látja azt a személyt, aki otthon beül a tévé elé egy tál chipsel és csak mered a képernyőre magányosan. Rengeteg fogadáson veszek részt, rengeteg sztárt ismerek és öltöztetek, vagy sminkelek de még sincs senki aki közel állna hozzám, holott nem egy neves ember szeretne a maga oldalán látni. Nem engedek nekik, tipikus celeb kapcsolat lenne nekem pedig nincs szükségem senki, magam is megállok a lábamon, nem vagyok gyönge nő akit elfúj minden szél. Tornádók is megpróbálták már. Ha viszont valami oknál fogva mégis csak kedvellek, akkor kedves vagyok beszédes, csábító, nőies, remek társalkodó. Oh és egy jótanács, inkább a barátom akarj lenni, ne az ellenségem. Az elég kellemetlen szituáció, mert nem vagyok a megbocsátás mintapéldánya, és sokszor alapos, körmontfont tervvel állok elő, és sikerre viszem bármibe is kerüljön. A saját módszereimmel.
Nem vagyok egy mindennapi eset, mint látod de belemagyarázhatnám azt is hogy amiatt van, ami vagyok, hogy a vágy a szépség, a zene és a kreativitás iránt tett ilyenné de nem feltétlenül lenne igaz. Bár ki tudja, apám talán máshogy gondolja ezt. Nem igazán büszke rám, még akkor sem ha világhírű vagyok. Kicsit régimódi az öreg. Fáj neki hogy nem férfias lettem, és hogy jobban érdekelt a divat mint minden más.

Amit tudni érdemes még:
- A telefonom nélkül nem tudok élni
- Van két pommerániai spiccem Diva és Diamond
- Sminkmester vagyok
- Rajongok a zenéért
- A többiről meg kérdezz meg, Édes Wink

when i was younger...

Kissé nyugtalanul töltöm az éjszakát. Forgolódok, fura álmaim vannak hosszú sötét hajról, igéző szempárról, melyek pontosan tudom kihez tartoznak. Nem könnyíti meg a dolgom. Kétszer is felébredek. Magamban szitkozódok. Remek. Hogy fogok így kinézni holnap? Fontos fotózás lesz... Igaz, hogy nem én leszek a képeken, de az én ruháim lesznek a főszereplők. Nekem is a csúcson kell lennem. Dühösen igazítok kicsit a párnámon és próbálok legalább egy kicsit aludni. Addig igazán békén hagyhatna a sötét hajú férfi.

A fotózás helyszíne a belváros szívében helyezkedik el, egy elegáns hotel legfelső emeletén. Eredetileg lakosztályt foglaltattam a titkárnőmmel, de amikor a lelkes alkalmazott megtudta, hogy nekem kell a lakosztály, egyből elnöki lett, meg hozzá az egész szint, hogy mindenkinek legyen hol készülődni. Helyes. Szeretem a fényűzést és azt, ha valaki a kedvemben akar járni. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat. Persze attól még keveseknek sikerül. Kiszállok a luxusautómból és a lift felé veszem az irányt, nyomomban jópáran vannak, remélem a többiek meg már fent várnak. Egy lelkes marketinges beugrik mellém a liftbe, szinte látom rajta, hogy ha nem is az életét, de a napját, a hetét, mit tudom én mit határozottan feldobja a tény, hogy egy kis időt velem tölthet összezárva egy liftben. Ennek ellenére hozom a szokott hűvös formám, egy pillantásra méltatom, míg ő leplezetlenül bámul. Megszoktam már. Tény, hogy minden ruha, táska, smincucc egyedi, amiket tervezek és élvezem a körülöttem kialakult hangulatot, de néha fel nem foghatom, miért képesek az emberek ekkora összeget kiadni bármiért is. Legyen bármennyire drága az általam tervezett dolog, mindig elkel. És mindig van érdeklődő, hátha sorozatgyártásra kerül és mások is boldog tulajdonosai lehetnek, de nem, tömegcikket nem termelek. Akkor annyi lenne a varázsnak. Végre felérünk és már csak pár lépés választ el minket a fotózás helyszínétől. A szoba elegáns és fényűző.
- Jó, van fél óránk, hogy berendezkedjünk. A modellek itt vannak már? Helyes... mindenki készülődjön, az idei szezon alapdarabjaival kezdünk – adom ki a parancsot. A marketinges még mindig engem bámul, szinte látom rajta, hogy a kinézetem és a parancsoló stílusom teljesen lefegyverzi. Elégedetten elmosolyodnék, de most elnyomom. Nem érek rá szórakozni, majd később.
- Nem, azokat a székeket ne oda tedd... és szólj le a recepcióra, hogy küldjenek fel italt. Tudod milyet... Ja és valaki szóljon Devonnak, hogy ő kezd – utasítgatok tovább. Azt hiszem a divattervezés mellett ehhez értek a legjobban. Talán ezért törtem ilyen magasra, hiszen ez a kettő együtt elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki a világon az általad tervezett ruhákat, táskákat akarja. És akkor belép. Minden szempár rászegeződik, még az enyém is. Az általam tervezett nyitott gallérú ing van rajta, hozzáillő nadrággal. Egyszerűen... tökéletes. Igen, határozottan az. Átkozottul dögös. Rám nem jellemzően már a látványától is kiszárad a szám. Nem ezért vagyunk itt, de erre állandóan figyelmeztetnem kell magam. Elkezdődik a munka, Devon pedig türelmesen és természetesen áll modellt. Legalább négyszer találkozik a pillantásunk közben és csak nehezen szabadulok tőle. Nem vagyok olyan ember, aki könnyen kifejezi az érzelmeit. Nem engedhetem meg magamnak. Az viszont tagadhatatlan, legalább magamnak be kell vallanom, hogy a férfi nem hagy hidegen. Nem ez az első közös munkánk és azt is tudom, neki sem lenne ellenére a dolog. Párszor már tudomásomra hozta, én meg maradtam a szokásos jéghideg szerepemnél. Az megy a legjobban. Aztán ki tudja, talán a kedvéért enyhülök kicsit. De nem most. Az első a munka. Aztán a szórakozás.

Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Május 30, 2016 9:53 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedvesem! O.O
Először is örülök, hogy megfogadtad a tanácsom, és egy music kitsunét hoztál! *-* Tökéletesen illik a karakteredhez. Azokkal az emberekkel meg ne foglalkozz, akik a tetoválásaid miatt esetleg piszkálnának. Így vagy jó ahogy vagy! (Na meg a useremnek is van egy-kettő). De térjünk rá arra, hogy egy talpraesett hölgyemény vagy, aki remekül vezet egy céget, és sikeres is benne! Mi kell még? Esetleg egy partnert akivel megosztod a birodalmat, de csak akkor, ha méltó rá. Wink
Nyomás foglalózni, vesd bele magad a játéktérre!
Ui:. Elnézést a borzasztó elfogadásért, viszont este van, no fog ilyenkor az agyam. Sad

Vissza az elejére Go down
 
René Starlight
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Part 14 / 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: