• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Harley Carriette Eyre


avatarKedd Május 31, 2016 7:15 pm
Vendég
VendégHarley Carriette Eyre
Ma este két pejlóval megyünk haza, de berúgott a sofőr, eke taliga, a jó kedvünkkel szálljon a dal,  a többi nem is számít jatatataj!

● becenév: Harley, nem igazán szeretem, ha becéznek.
● születési hely, dátum: Beacon Hills, 1994. július 8.
● kor: 21 év
● faj: ember
● nemi identitás: biszexuális
● play by: Andrea fcknprfct Russett
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Tudni akarod milyen vagyok? Mármint a rendes belsőm? Az érzékeny maszlagot akarod a szemeid előtt látni? A lányt, aki szabadidejében kiscicákat ment és öregeken segít? Aki mindig ott áll melletted a bajban és támogat? Téves ajtón kopogtatsz, drágám. A jó kislányt bennem nem fogod megtalálni. Pár éve rendszeresen loptam a sarki boltból, macskákat dobáltam apró kövekkel, kinevettem az időseket és trágár szavakkal illettem random embereket az utcán. Azt mondod, hogy szörnyű vagyok? Én erre csak annyit válaszolnék, hogy inkább túlságosan fiatal és meggondolatlan voltam. Nem érdekeltek a dolgok következményei. Úristen ezt úgy mondtam, mintha most valami nagyon bölcs ember lennék, amikor az kurvára nagy úgy van. Szabadidőmben előszeretettel káromkodok, na meg akkor is, amikor nem érek rá. Öregeknek mutatok be, visszaszólok a főnökömnek meg a többi krapeknek, leszarom a jövőt és a pillanatnak élek. Sosem ismertem a félénk szót, mindig a középpontban voltam egész életemben és remélem, hogy ez a későbbiekben sem lesz másképp. Élvezem, ha az emberek engem akarnak, s a legtöbbször ki is használom a helyzetet. Néha ugrándozok és úgy viselkedek, mint egy ötéves, de a következő pillanatban már egy érett felnőtt vagyok. Imádom az életet!
Élek, s nem csak létezem.
Cselekszem, s nem gondolkozom.
Haragszom, s nem bocsájtok meg.
Kell ennél több? Ne is próbáld meg felvenni velem a ritmust, mert nem fog sikerülni!

Egyszer azt mondták nekem még a gimiben, hogy gáz ez a tömeg, eredeti barna haj. Én szépen rámosolyogtam az illetőre és bemutattam neki, akkor megfogadtam, hogy míg nem kezdek el őszülni, addig nem festetem be a hajam. A szemem is barnás-zöldes, a szemöldököm is. Akkor miért rontanám el magam egy ocsmány, természetellenes színnel? Fesse be az olyanra, akinek tetszik!
Mindig is úgy tartottam, hogy nagy szemeim vannak, amiket tusvonallal vagy hasonló szemhéjpúderekkel emelek ki. Sosem lépek emberek közé smink nélkül, még akkor sem, ha sokáig tart reggelente elkészülni.
Sajnos nem nőttem magasra, körülbelül 160 cm-nél megálltam a növésben és sehova tovább. Talán ezért nincsenek hosszú lábaim, de a mellem és a fenekem kárpótol az ügyben. Ne nézd a domborulataim sokáig, nehogy a rabjává vállj!
Ruházatomat tekintve a kedvenc ruhadarabom a fekete, szakadt farmerem, ami már majd' szertefoszlik, de mégis azt hordom majdnem mindennap. Általában sötéten öltözködöm, s eszedint manikűröztetek. Valami probléma van? Akkor ne nézz rám, köszönöm.

when i was younger...

Minden kisvárosi tisztában van azokkal az érzelmekkel, amikkel én is. Mikor végignézel kiskorodban a szüleiden és félsz, hogy a te sorsod is olyan lesz, mint az övék. Mind a ketten ugyanazon településen nőttek fel, ugyanaz a környezet, amitől sosem tudtak megszabadulni, ismerik egymást a kezdetektől és sosem kerültek más közegbe. Te pedig alig várod, hogy elszakadj a szülőföldedtől és valami jobb, nagyobb, élettel teli helyre költözz. Igen, már bizonyára kitaláltad, hogy én is így éreztem. Mikor leérettségiztem a Beacon Hills Gimiben örömtáncot járva hagytam el az épületet, szitokszavakkal illettem a helyet, buszra ültem és meg sem álltam New York legnevesebb egyeteme előtt. Mikor odaértem egy kis glóriát képzeltem a fejem fölé, s tudtam itt a megváltás és többet nem kell visszamennem a fránya Beacon Hillsbe. Már a neve is kész vicc. Én a szalonnát megenni szeretem és nem élni benne...
Az egyetemista élet jobb volt, mint amilyennek el tudtam képzelni. Hangmérnökire járni nem is olyan rossz. Igazából a járás enyhe túlzás volt, mivel a legtöbb órámra nem jártam be és nagy ívben elkerültem a suli területét. A lakótársam bevezetett a nagy betűs életbe, cserébe én megtanítottam neki, hogy milyen az a börtön slukk, a piramis, a boom, a sörpong, s még sorolhatnám a többi ivós játékot, amiket éjjel-nappal űztünk. A kis nyámnyila csajt teljesen átalakítottam, azóta is imádja az életet. Ha jól értesültem, akkor éppen detoxban van. Hoppá! Nem az én hibám, hogy nem bírja a piát.
Aztán egyik este éppen illuminált állapotban estem be az ajtón. Az esést itt nem képletesen kell érteni, kinyitottam a bejárati ajtót, léptem egyet, átestem a küszöbön és megzúzódott a karom. Ki hitte volna, hogy tényleg ennyire kemény a New York-i élet? Vagy csak a tequila volt sok? Mai napig nem tudom eldönteni, hogy melyik a helyes válasz. Szóval nagy nehezen feltántorogtam a padlóról, amikor megcsörrent a telefonom. Mondanom sem kell, hogy hatalmas erővel húzott a gravitáció a föld felé, mostanában is emlegetni szoktam azt az esést! Nagy nehezen a fülemhez emeltem a telefont, s mikor meghallottam édesanyám sírását azonnal kijózanodtam. A gyár, amiben dolgozott leállt. Elvesztette a munkáját, apa nem keres elég pénzt ahhoz, hogy eltartson minket. Haza kellett költöznöm, nagy kiadás New Yorkban albérletet fizetni és kétszer annyit költöttem ott, mint kellett volna.
Ekkor tört belém a felismerés. Mindaz, ami ellen küzdöttem hirtelen elpárolgott. Az egyetemet levelezőn folytattam, ami azért durva, mert azóta sokkal intenzívebben tanulok, hogy nem köt le a sok piálás. Találtam egy fasza gyakornoki állást. Ugyan nem keresek vele valami jól és az ott dolgozók seggfejek, de megvagyok a dologgal.
Úgy néz ki Beacon Hillsben ragadtam határozatlan időre. Valaki mentsen meg!
Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Jún. 01, 2016 7:49 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Harley!   :3:
Először is elnézést, hogy így megvárattunk, de most itt vagyok és percek alatt ki is végeztem a lapodat.  :3: Tetszik, hogy ennyire lazán veszed az életet, hiszen fiatalok vagyunk, baszki, ez a dolgunk. Meg a piálás, a bulizás és a többi szarság. Cool Sajnálom, hogy végül nem úgy alakultak a dolgaid, mint ahogy szeretted volna, és eltervezted, de azért Beacon Hills sem olyan borzalmas, mint ahogy te látod. Itt is mindent megtehetsz, amit New York-ban is, annyi különbséggel, hogy itt szinte mindenki ismer mindenkit - sajnos. Rolling Eyes
Tetszik ez a fajta írásmód, amivel összeraktad a lapodat, hiszen már ebből is látszik, milyen is vagy valójába. Nem akarlak tovább feltartani, mert így is várnod kellett. Látom már le is foglaltad a pofid, úgyhogy futás játszani! :3:
Azért vigyázz, hogy ne a detoxban végezd. Razz

Vissza az elejére Go down
 
Harley Carriette Eyre
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bálna vs. Harley 4:0

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: