• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 A "kisebbik" MacFarlane


 :: Egyéb
avatar


: :


Join date :
2016. Apr. 11.

Age :
23

Tartózkodási hely :
beacon hills

Foglalkozás :
singer, dancer, student


Hétf. Jún. 06, 2016 3:10 pm
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye--- MacFarlane
having siblings is weird because like one minute you want to strangle them and then later you're singing dramatic duets together

● teljes név: --- MacFarlane
● kor: 22
● faj: werecoyote
● play by: Teresa Palmer
● státusz szabad

i hate that i want you

Te még meg sem születtél, amikor 3 éves koromban elhagytuk Írországot. Neked így már Amerika az otthonod, és ezért régebben rengeteget veszekedtünk. Én mindig is imádtam, amikor elutaztunk vissza oda, ahonnan jöttünk, és te mindig is gyűlölted. Sosem értetted meg, hogy miért kell egy olyan helyre menni, ahol rossz az idő, szinte semmi sincs, és még az emberek is másképp beszélnek. Viszont szerencsére ez volt (és még mindig az) az egyetlen olyan dolog, amiben nem értünk egyet. Jó testvérek voltunk, ezt le se lehetett volna tagadni. Imádtuk egymást, mindig a másik mellett álltunk és soha nem csináltunk úgy, mintha nem ismernénk a másikat. Bár mióta én végeztem az iskolával, és elmentem egyetemre, majd asztrofizikusként kezdtem el dolgozni, nem beszéltünk. Ugyan a dolog nem feléd irányul, hanem apánk felé. Igaz, ez őt annyira nem izgatta, hiszen te vagy az, aki halott anyánkra emlékezteti. Te vagy a kedvence, aki pont úgy néz ki, mint anyánk fiatalabb korában. Igaz, ez bánt egy kicsit, de nem igazán érdekel már a dolog. Megvannak a saját dolgaim, és a legkisebb problémám az, hogy nem én vagyok apám kedvence. Ebben az elmúlt 6-7 évben ugyan rengetegszer eszembe jutottál, de jobbnak láttam nem felvenni a kapcsolatot veled. Fogalmam sincs hol lehetsz, mit csinálsz, csak ötletem van arról, hogyan nézhetsz ki most. Talán ezért is nem vettelek észre, amikor egyszer elsétáltunk egymást mellett Beacon Hills egyik utcáján. Igaz, kissé szórakozottabb állapotban is voltam, de ez még nem mentség. Az biztos, hogy te rögtön felismertél, mondjuk nem is csoda. Miattam jöttél ide, csak nem tudod még hogyan is mond el, ami történt. Apánk meghalt, egy vadász ölte meg, aki most utánad eredt. Csak rám számíthatsz, viszont ennyi év után nem tudod, hogy bízhatsz e bennem igazán.

// Nagyon fontos karakter lenne számomra, hiszen azért mégiscsak a húgomról van szó. Jellemileg csak annyit szabnék meg, hogy kedves, jó lelkű, semmi többet. Ami még fontos, hogy a pb csak ötlet, bár szeretnék valaki kék szeműt, ha lehetséges, legalább annyiban hasonlítson rám. Nagyon további megszabásaim nem lennének, így nem is szaporítanám a szót.
Nagyon várom! *-*


I might be sweet, but I can bite too
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
A "kisebbik" MacFarlane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: