• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.



oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17



jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel




Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...



Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.




Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég



A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Mephistopheles










avatar



Kedd Jún. 07, 2016 10:20 am
Vendég
Vendég



Daevion Reid
Would you like making a deal with the devil?

● becenév: Meg ne merd próbálni.
● születési hely, dátum: London, 1824. 04. 09.
● kor: 192
● faj: Void kitsune
● nemi identitás: Pánszexuális
● play by: Ben Barnes
● karakterfajta: Jelen

Lucifer ● 18+
you're still have all of me

Én vagyok maga a sötétség, mely ott lapul a sarokban minden egyes pillanatban rád leselkedve. Arra várva, hogy lecsaphasson. Akkor, amikor hited szerint vagy a legerősebb, de én tudom, hogy tévedsz. A leggyengébb pillanatodban, félelmeid legborzongatóbb pillanatában. S hogy miért? Mert a káosznak élek. Én akkor vagyok boldog, amikor más szenved. Hiszen nekem nincsenek démonjaim, én magam vagyok a démonom.
Legendák szólnak a bukott angyalról, vagy épp magáról a Sátánról, azonban a történet ennél sokkal bővebb, s jóval hosszabb a lista. Itt jövök képbe én; ha nem is konkrétan a pokolból jöttem fel, valaki Mephistophelés képére teremtett, hogy a földön is eluralkodjon az a fajta káosz, melyet ő képvisel. A rombolóvágy ott bujkál bennem, s lélektükreim mögött jár táncot, akár a kisördög, belső énem kivetüléseként. Pontosan olyan vagyok, mint ő. Elegáns modorú démon, különös érzékkel a szórakoztatáshoz. A taktikázás mestere. A csalás hercege. Én, Daevion Reid.
Feltűnő jelenségnek nem mondanám magam, azonban ha észreveszel, drágám, hidd el, meglátsz bennem valamit, ami miatt képtelen leszel elfordulni. Ami miatt az emlékezetedbe égnek hosszabb, sötétbarna tincseim, melyek tökéletes keretet adnak arcom finom, s elegáns vonalainak. A szemeim tökéletesen illenek a fajomhoz, hiszen minden ravaszságot és sunyiságot képvisel egyetlen pillantásom, amit csak el lehet várni egy rókától. Sötétbarna, már-már feketének nevezhető íriszeimnek hála olyasfajta bizsergető gonoszságot áraszthatok, ami hiába ösztönöz arra, hogy menekülj, te inkább maradsz, mert vonz a belőlem áradó veszély, s sejtelmes sötétség, mely hívogatóan csábít. A magam 185 centiméterével magasnak számítok, ez pedig csak még inkább rásegít arra, amit képviselek. Tökéletes megtestesítője vagyok a gonosznak. Öltözködésemben sem lehet kivetni valót találni, hiszen minden egyes alkalommal, mielőtt kilépek az utcára, elegánsan öltözöm fel, de legtöbbször csakis feketében látni. Hiszen ezt tartom az én színemnek a vörös mellett, azonban azt csak akkor viselem el magamon, ha valamelyik halandó vére színezi át hamvas, hófehér bőröm, mielőtt megkóstolhatnám.
Szóval, hogy ki is vagyok én valójában?
Egy gyönyörű, titokzatos szörnyeteg. Nem az a fajta, amelyik az ágyad alatt bujkál, hanem az, amelyik elcsábít, kihasznál, majd darabokra tör, hogy jól lakhasson, mert éhes. Telhetetlenül éhes...

when i was younger...

Sötét fellegek gyűlekeztek az égen, s mindegyik baljós érzetet hozott magával, mi rá is nehezedett London utcaira. A kései időkben azonban ezt nem sokan érzékelhették - vagy talán csak rám volt hatással? A néma szél kedzett egyre erősödni, mely olykor-olykor bele is kapott hosszú tincseimbe, hogy aztán összekócolva söpörje azokat szemeim elé. Fél kézzel a házak falának támaszkodva haladtam előre, mintha céltudatosan mennék egy bizonyos helyre, azonban magam sem tudtam, hova tartok. Csak minél messzebbre akartam kerülni a vadászoktól.
Bal kezem a jobb oldalamra szorítottam, ahonnan nem akart elállni a vérzés, sőt egyre csak rosszabb lett a helyzet, pedig azt a sérülést is ugyanakkor szereztem, mint a többit, azok viszont már begyógyultak rég.
Sosem menekültem.
Utam valamiféle raktarépülethez vezetett, ahol egyaránt rejtőzhettem el a vihartól és az üldözőimtől is. Egyenletlen légzésem volt az egyetlen hangforrás a sötét teremben, egészen addig, míg az árnyékok nem kezdtek táncot járni körülöttem. Szinte már fülsüketítően hallottam a gúnyos kacajukat, melyek a bukásom miatt visszhangoztak a falak között megtörve ezzel a bénító némaságot, mely a helyiségre nehezedett. Hiába próbáltam, képtelen voltam kiűzni a hangjukat elmémből. Kissé előregörnyedve fújtattam, miközben hagytam, hogy kósza tincsek hulljanak homlokom elé. Összeszorítottam a szemeim, miközben mindkét kezem a halántékomra tapasztottam fejem mindkét oldalán, mintha ezzel bármit is elernék, vagy megfékezhetném a hangokat.
- Nem - sziszegtem fogaim közül ingerülten. - Nem! - ismételtem meg, akkorra azonban már nem csak megemelve a hangom, hanem üvöltve, akár egy eszelős. - Tűnjetek a fejemből! Ezzel még nincs vége! Nem hagyom, hogy elkapjanak és rombadöntsék a terveim! - Szavaim úgy ejtettem ki ajkaimon, mintha valakinek bizonygatnom kellene bármit is. Tekintetem homályos volt, messze állt tőlem a józan viselkedés azokban a percekben. Képtelen voltam elfogadni a történteket. Azok az átkozott druidák! A hangok csak élesedtek. Gúnykacajok, mormogások, a vég jelei. Vége... Nem!
Térdre rogytam és teljesen előregörnyedve csúsztattam hátrébb minkét karom, ezzel teljesen körbe fogva a fejem, mintha csak alkarjaimmal az arcomat szeretném védeni valakitől. A hangok nem akartak megszűnni, pedig, ha én elbukom, ők is elbuknak!
Menekülnöm kellene - nem!
- Mi történik velem...? - kérdeztem alig hallható hangon, mintha bárki is felelhetne kétségbeesett szavaimra. Senkitől sem várhattam választ. Mintha bárki is tudná.
Összetörtem volna?
Hol rontottam el?
Nem.

Hirtelen ajtónyitásra lettem figyelmes. Szó szerint kicsapódott a raktár ajtaja, én pedig a belépők irányába néztem kissé felegyenesedve, s elhomályosult tekintettel, hunyorgatva néztem egyenesen a zseblámpák fényeibe. Úgy éreztem magam, akár egy szarvas a fényszórókban - láttam a végzetem.
- Sophie - motyogtam magam elé, miközben egy halvány mosolyra húzódtak ajkaim, és egy pillanatra elöntött a boldogság, így szinte maximálisan kizárhattam a külső történéseket - hogy megragadták mindkét karom, és felrángattat a földről. A hangok végre megszűntek a fejemben, és a vadászok, druidák hangja is oly' távolinak tűnt, oly' tompán hallattszott csak, mintha tökéletes magányomban lennék ismét.
Hagytam magam, s ezzel kezdődött a 92 évnyi bezártság, ahonnan újult erővel térhetek vissza, mintha csak saját akaratomból szerettem volna eltűnni a föld felszínéről, hogy aztán úgy térjek vissza, akár egy halálisten, kinek a neve hallatán is összerezzennek az emberek - az egyetlen, amivel nem számoltam, hogy a bezártságom majd' száz évre nyúlott, így már leginkább csak egy ostoba rémtörténetként hallhatnak rólam a természetfelettiek. Ideje bizonyítani, hogy mindennek van valóságalapja.
Vissza az elejére Go down


avatar



Szomb. Júl. 02, 2016 1:37 pm
Vendég
Vendég



you passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Ciccmicc Daevy! *-* <3

Végre eljutottam ide is, hogy írjak valamit, amivel még jobban növelhetem az egódat...Rolling Eyes Mikor tegnapelőtt elolvastam a lapod, már akkor is imádtam, ami most sem múlt el. Már kíváncsian vártam, hogy mit hozol ki ebből a karakteredből is, és most sem kellett csalódnom benned.*-* Igaz, még sosem igazán fejeztem ki mit is gondolok arról, amiket írsz, de most itt az ideje. Tudom, hogy ezért akartad annyira azt, hogy én fogadjalak el.
Nos, az a helyzet, hogy nem is tudom mit mondjak egy ilyen lap után. Megvan a saját kis stílusod, a saját kis szótáraddal együtt, amit én nagyon szeretek, ezért örülök, hogy rám jutott Daevy elfogadása. Nem igaz, hogy nem lett olyan jó, és minden tiszteletem, hogy ezt telefonról alkottad. Öröm volt olvasni, nem lehetett abbahagyni. Igazából, az egyetlen dolog, ami megakadályozott az olvasásban, az az, hogy vége lett.Rolling Eyes Szégyelld magad. Pedig tényleg szeretem olvasni, amiket írsz.*-*
Daevy egy érdekes karakter lett, ahogy tőled megszokhattuk. Nem is várt mást senki, úgy gondolom. Ismerlek már annyira, hogy tudjam, még rengeteg fordulatot fog hozni a karakterek életébe ez a kis szemét, és alig várom, hogy láthassam mind.úúú A történeted pedig megint hozzád illett, csodáltam, hogy megint így le tudtad írni a szituációt, az ember teljesen oda tudja magát képzelni a lelki szemeivel.*-* Sajnálom, hogy 92 évig bezárva kellett lenned, de hát, mindenki azt kapja, amit érdemel.Rolling Eyes Gyere, tiltakozz még pár esküvőn, játssz és érezd jól magad Daevy bőrében is! úúú
Csak előbb foglalózz.aww Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Mephistopheles
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: