• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Benjamin ... (Love)


 :: Egyéb
avatarVas. Jún. 12, 2016 1:45 pm
Vendég
VendégBenjamin (Rád bízom)
Maybe the wolf is in love with the moon and each month it cries for a love it will never touch.

● teljes név: Benjamin ....
● kor: 31
● faj: Vérfarkas
● play by: Hanno Koffler
● státusz Foglalt

i hate that i want youBen egy nagyon titokzatos, tapasztalt és magabiztos fickó. Valamint egy született vérfarkas.  A múltjában történt dolgok miatt(amit rád bízok), próbál távol maradni bármiféle szorosabb "emberi" kapcsolattól, egy igazi OMEGA, egy magányos farkas. Sok helyen megfordult a világban, sok mindent látott már és sok mindenen keresztülment. Az én életemnek egy hatalmas része, ő "volt" életem első szerelme(hiszen abban a tudatban vagyok, hogy halott), de még én is alig tudok róla valamit. Viszont bármennyire titokzatos és érzelmileg megviselt fickóról van szó. Azért nem tűnt fel nekem, hogy bármi titka is lenne előttem, mert mikor kapcsolatunk tartott a katonaságban teljes mértékben boldognak tűnt. Párkapcsolatban ugyanis egy nagyon aranyos és figyelmes fickó, jó humorérzékkel. Legbelül éhezik a szeretetre, de ugyanakkor retteg is a rossz végkimeneteltől múltja miatt.
Először egy kocsmában találkoztam vele, 12 évvel ezelőtt, ahol fellobbant köztünk az első szikra.(bővebben olvashatsz róla az előtörténetemben)
A második találkozásunk, amiről én nem is tudok, az egyik sikátorban volt, ahol éppen kis híján agyon vertek az egykori, homofób haverjaim. Viszont ő közbelépett, leszedte rólam azokat a fickókat és kitombolta rajtuk haragját. Elszívta a fájdalmaimat és kihívta a mentőket, majd elviharzott, én azonban eszméletlen voltam ez idő alatt.
A harmadik találkozásunk az előzőtől 8 évre történt, a hadseregben. Én a hadsereg egyik orvosa voltam, ő pedig az egyik katona, aki a fronton harcolt. Itt, habár nem tudtunk túl sok időt együtt tölteni a munkánk miatt, már sokkal szorosabb kötelék alakult ki kettőnk között. Egymásba szerettünk(még mindig nem avatott be a titkaiba, még mindig nem tudtam, hogy vérfarkas), de ez sem tarthatott túl sokáig. Egyik nap üzenetet kaptam, hogy egy aknára lépett és meghalt egy felderítés alatt. Durván megsebesült, de mivel vérfarkas, nem halt bele a sérüléseibe. Az ellenséges csapatok elfogták őt, - sérülései miatt képtelen volt küzdeni ellenük - látván nagy tűrőképességét és gyors regenerációját, teszteknek vetették alá az elmúlt két évben. Nemrégiben kiszabadult onnan, de a kínom, amin keresztül ment, dühkezelési problémákat és emlékezetkiesést eredményeztek neki.


Az előtörténetemben olvashatsz még kicsit részletesebben a kettőnk között történtekről. Very Happy Ami itt nincs leírva azt teljes mértékben rábízom a megalkotóra.

Nagyon várom a karaktert, egy hatalmas része az életemnek és nagyon örülnék, ha minél hamarabb elkelne. Smile

Vissza az elejére Go down
 
Benjamin ... (Love)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» Benjamin lakása
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Love Bites

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: