HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
Vendég Today at 12:35 pm

Vendég Vas. Júl. 23, 2017 1:25 pm

Daria Lavoie Vas. Júl. 23, 2017 12:07 am

Daria Lavoie Szomb. Júl. 22, 2017 10:37 pm

Raelynn Weaver Szomb. Júl. 22, 2017 3:34 am

aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

nincsen


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Benjamin ... (Love)


 :: Relaxing :: Egyéb


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down Vendég

avatar

Vendég

Vas. Jún. 12, 2016 1:45 pm

Benjamin (Rád bízom)
Maybe the wolf is in love with the moon and each month it cries for a love it will never touch.

● teljes név: Benjamin ....
● kor: 31
● faj: Vérfarkas
● play by: Hanno Koffler
● státusz Foglalt

i hate that i want youBen egy nagyon titokzatos, tapasztalt és magabiztos fickó. Valamint egy született vérfarkas.  A múltjában történt dolgok miatt(amit rád bízok), próbál távol maradni bármiféle szorosabb "emberi" kapcsolattól, egy igazi OMEGA, egy magányos farkas. Sok helyen megfordult a világban, sok mindent látott már és sok mindenen keresztülment. Az én életemnek egy hatalmas része, ő "volt" életem első szerelme(hiszen abban a tudatban vagyok, hogy halott), de még én is alig tudok róla valamit. Viszont bármennyire titokzatos és érzelmileg megviselt fickóról van szó. Azért nem tűnt fel nekem, hogy bármi titka is lenne előttem, mert mikor kapcsolatunk tartott a katonaságban teljes mértékben boldognak tűnt. Párkapcsolatban ugyanis egy nagyon aranyos és figyelmes fickó, jó humorérzékkel. Legbelül éhezik a szeretetre, de ugyanakkor retteg is a rossz végkimeneteltől múltja miatt.
Először egy kocsmában találkoztam vele, 12 évvel ezelőtt, ahol fellobbant köztünk az első szikra.(bővebben olvashatsz róla az előtörténetemben)
A második találkozásunk, amiről én nem is tudok, az egyik sikátorban volt, ahol éppen kis híján agyon vertek az egykori, homofób haverjaim. Viszont ő közbelépett, leszedte rólam azokat a fickókat és kitombolta rajtuk haragját. Elszívta a fájdalmaimat és kihívta a mentőket, majd elviharzott, én azonban eszméletlen voltam ez idő alatt.
A harmadik találkozásunk az előzőtől 8 évre történt, a hadseregben. Én a hadsereg egyik orvosa voltam, ő pedig az egyik katona, aki a fronton harcolt. Itt, habár nem tudtunk túl sok időt együtt tölteni a munkánk miatt, már sokkal szorosabb kötelék alakult ki kettőnk között. Egymásba szerettünk(még mindig nem avatott be a titkaiba, még mindig nem tudtam, hogy vérfarkas), de ez sem tarthatott túl sokáig. Egyik nap üzenetet kaptam, hogy egy aknára lépett és meghalt egy felderítés alatt. Durván megsebesült, de mivel vérfarkas, nem halt bele a sérüléseibe. Az ellenséges csapatok elfogták őt, - sérülései miatt képtelen volt küzdeni ellenük - látván nagy tűrőképességét és gyors regenerációját, teszteknek vetették alá az elmúlt két évben. Nemrégiben kiszabadult onnan, de a kínom, amin keresztül ment, dühkezelési problémákat és emlékezetkiesést eredményeztek neki.


Az előtörténetemben olvashatsz még kicsit részletesebben a kettőnk között történtekről. Very Happy Ami itt nincs leírva azt teljes mértékben rábízom a megalkotóra.

Nagyon várom a karaktert, egy hatalmas része az életemnek és nagyon örülnék, ha minél hamarabb elkelne. Smile

Vissza az elejére Go down
 
Benjamin ... (Love)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» Benjamin lakása
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Love Bites

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Relaxing :: Egyéb-
Ugrás: