• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Eric Degray


avatarHétf. Jún. 13, 2016 1:01 pm
Vendég
VendégEric Degray
"Tell me how handsome I am"

● becenév: Ricky, Rick, Gray
   ● születési hely, dátum: 1994. október 31.; USA, New Orleans
   ● kor: 21
   ● faj: werecoyote
   ● nemi identitás: hetero
   ● play by: Nathaniel Buzolic
   ● karakterfajta: jelen

R. ● 16 ● Pedo bácsi ● kb. 3 év
you're still have all of me

Hogy ki vagyok én? Csodálkozom, hogy még nem tudod. De hogy te se maradj ki a jóból akkor csüccsenj le, mert ez a sztori eltart majd egy darabig. Azt nem mondom, hogy a géneknek köszönhető ez az arc, mert az anyám bűn ronda volt. Apám sem kivétel, persze őt nem számíthatom bele, mert nemrég kiderült, hogy ő nem a szülő apám..De erről majd később. A barna hajam és barna szemeim átlagosnak számítanának, de valljuk be... én minden vagyok csak nem átlagos. Most nagyon egocentrikusnak hathatok, talán egy kicsit az is vagyok, de ki nem lenne az egy ilyen testtel. Bár lehet a lelkem olyan mint egy rothadó hulla a vízben egy hét után, de legalább az égiek valamivel megáldottak. Az arcomon gyakran látni borostát, de soha nem hagyom, hogy szakállszerű szörnyedvény alakuljon ki belőle. Sportos testalkatú vagyok, ami főként annak köszönhető, hogy kétnaponta eljárok edzeni. A csajok élnek-halnak a kocka hasért... amelyik meg nem, az biztosan leszbikus vagy retardált... Na jó, ez egy kicsit erős volt, ezért így utólag is bocsánatot kérek ezektől az emberektől. Ami nagy szó, hiszen nálam még egy zsák krumpli is kedvesebb. A nevelés tehet róla? Talán, fogjuk arra.. Azt hiszem nem szoktam már annyit tűnődni azon, hogy melyik személyiségi pontom miért van.. Rendet nem tudok tartani, mint ahogyan a legtöbb férfi. Ott vannak a nők, majd ők megcsinálják helyettem. Amilyen szerencsém van mindig kifogok egy rendmániás egyéjszakás kalandot. A szex sem valami élvezetes velük, olyanok, mintha még akció közben is az ágy körüli rendet rendezgetnék el.. Nem kell taglalnom ők gyorsan repülnek. Mondjuk ritka, hogy a lakásomba viszem fel a nőket.
Okosnak nem fogom titulálni magam, mert az emberek erre a fogalomra rögtön valami stréber gyereket képzelnek el a fejükben. Inkább mondjuk úgy, hogy könnyen mennek nekem a stratégiák. Gyorsabban átgondolom a helyzeteket mint mások, így a "csatákban" könnyen érek el győzelmet. Manipulatív lennék? Úgy hiszem igen, eddigi életem során gyakran vetettem be olyan dolgokat, amik erre vallanak. Szarkasztikus vagyok, ami az egyik kedvenc tulajdonságom magamban. A remek poénjaimhoz gyönyörűen társul ez a jellem. A legtöbb embert idegesíti, ezért még jobban szeretem bevetni.
Persze nem voltam mindig egy ilyen érzéketlen állat, ahogy mások szoktak nevezni engem. Én sem lettem véletlenül ennyire "rosszfiú". Megvoltak az okai annak is, de ezt most nem taglalnám.

when i was younger...

Még mindig itt vagy és figyelsz? Te aztán nagyon kedvelhetsz engem. Nem hibáztatlak, elbűvölő egy ember vagyok... Az életemről nincs kedvem mesélni, nem bízom meg benned annyira, hogy megosszam veled a titkaimat és a gyengeségeimet. Igen, olyanjaim is vannak, de jobb ha ennél többet nem tudsz rólam. Inkább mesélek neked egyet az egyik csodás és unalmas napomról.. Legyen elég ennyi:
~ Az eső alászállt a borongós és szürke felhők sokaságából. Minden egyes cseppje vagy az ereszekben a háztetőkön, vagy a járdára estek. Persze akadt egy-egy árva vízcsepp is, melyek rakoncátlan módon az autókra, egyesek az esernyőkre vagy éppen az emberek fejére zuhant. Már reggel óta így ment ez a természeti tánc, melyet a vízcseppek jártak, beterítve a járdákat terebélyes pocsolyákkal.
Nem valami szokványos az ilyen időjárás ebben a városban. Bár ebben a városban soha semmi sem szokványos, akármennyire is annak tűnik gyakran. Az utcán munkába siető emberek, akik közül néhány szerencsés talán épp ma kap egy új álláslehetőséget jó fizetéssel vagy épp az olyan balszerencsések, akik ma fogják elveszíteni a munkájukat.
Az ember ha nem figyel, csak átmegy autóval az utcákon nem lát mást, mint átlagos embereket, akik teletömik a hasukat egy háromfogásos vacsorával egy puccos étteremben, ha tellik rá, ha nem. Olyan tiniket, akik azon aggódnak, hogy éppen milyen jegyeket kapnak az iskolában és olyanokat, akik kibeszélik az aznap történteket. Bár mi mást várna az ember egy ilyen kisvárostól.. Most is ugyanúgy zajlik az élet, mindenki "menekül" az eső elől, akik tehetik és még csak az eszébe sem jutna az embernek az igazság.
Pedig ha egy kicsit is megállnának és figyelnének úgy igazán. Meghallanák azt, ami szinte üvölti a valóságot, mégis olyan halk. Látnák azt, amit az átlag ember nem. Pedig nagyon gyakran elkerüli az emberek figyelmét a nyilvánvaló.
Ha azt mondom halál esetek, azzal válaszolnak, hogy állattámadás. Agresszív és átlagosnál nagyobb erejű gyerekek, szerintük csak a kamaszkor és a sok tesztoszteron. Az ilyen vak emberi hülyeség gyakran fejfájást okoz nekem. Még akkor sem hiszik el a valóságot, amikor valaki a képükbe mondja:" Én vérfarkas vagyok." Inkább bedugják őket az Eichenbe, a hírhedt elmegyógyintézetbe...

" De milyen vérfarkasról van szó? "-kérdezheted. Most taglalhatnám a természetfeletti világ csodáit és borzalmait, de nem hinném, hogy megértenéd halandó az ilyen dolgokat. Inkább figyelj, mert épp mesélek és nem tűröm ha közbevágnak.... Hol is tartottam? Ja, igen... Szóval:

...Persze nem csak a "kívülállók" nem látják az igazat, szégyen szemre maguk a város rontói..mármint lakói sem tudnak az ilyen dolgokról.. Vérfarkasok, vérhiénák, druidák, vámpírok... Csak vicceltem.. Vámpírokról szó sincs. Ez nem valami nyálas film, amiben vérfarkas meg vérszívó küzdenek a csajért, aki egyébként egy halandó kis szuka és úgyis mindegy lenne, ha meghalna, ha nem... Ezzel el is mondtam a véleményemet az Alkonyat vagy hogy hívják című filmről.
Az ilyen tudatlan kis emberek közül egyik kivétel az éppen kisboltba beszaladó ázott emberke is, szerény önmagam. Aznap éppen elfelejtettem cigarettát venni, ami nagy hiba. Láncdohányos létemre csoda, hogy van olyan nap amikor nem pótlom a készleteimet. Hiszen ki tudja, mikor lesz szüksége a szervezetemnek egy plusz adag nikotinra. Az akkori nap is ilyen volt, így kénytelen voltam öt utcát átszaladni, hogy a legközelebbi üzletben megvehessem azt a doboz mérget.
Az ajtó csilingelve kitárult, majd becsapódott utánam. A víz csak úgy csurgott ki belőlem a frissen felmosott padlóra.
Nem törődve a cuppogó cipőmmel, ami megtelt vízzel átcsoszogtam a boltnak a dohánnyal teli részéhez.
Miután az ínyenc válogatásom után megfogtam a nekem megfelelő dobozt odacsoszogtam a pénztároshoz. Hát mondhatom, az ürge nem éppen a legszebb arccal fogadott. Tekintete követte a sáros lábnyomaimat, majd végül a szemembe nézett és egy mogorva szájrándulással bepötyögte a cigim árát.
Már épp mondtam volna neki valami bunkót, amikor az ég egy hatalmasat dörgött. Nem vagyok babonás, de ezt úgy vettem, mintha épp a Nagyfiú szólt volna le hozzám, hogy: "Haver! Jobb ha kussolsz!"
Kösz Isten vagy Zeusz vagy mit tudom én melyik kitalált vallás feje..Mondjuk igaz, hogy átázva, nikotin hiányában nem lett volna nekem sem kedvem egy kis vitához.
Így kifizetve a bagóm árát mogorva képpel vágtattam ki az üzletből. Az eső rögtön telibe találta a képemet, mintha már nem is függőlegesen, hanem a gravitációnak ellent mondva vízszintesen támadott volna be a vihar. Ilyen körülmények között esélyem sem volt rágyújtani, így beletörődve, hogy még egy kis idő lesz, mire hazaérek és végre megkönnyebbülten meggyújthatok egy szálat, zsebre vágva a kincset elkezdtem visszafelé szaladni a lakásomba.
Beacon Hills... ha már az emberek sem normálisak, akkor az időjárás sem lehet az....~


Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Jún. 15, 2016 9:04 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Szevasz Öcskös!
Szinte veterán vagy, úgyhogy nem tudok beléd kötni,pedig hidd el akarok, nagyon. Szóval tetszett a történeted, egyébként meg ne bagózz, mert árt a természetfeletti tüdőnek. Na jó, csinálj amit akarsz, én is dohányzom.
Dicsérhetnélek itt egész este, de a z egód már így is fényes, mint Salamon t.ke. Foglalózz, törj össze egy-két szívet, és élvezd az életed.

Vissza az elejére Go down
 
Eric Degray
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: