• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jordan Parrish


avatarKedd Jún. 28, 2016 11:54 pm
Vendég
VendégJordan Parrish
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: ide
● születési hely, dátum: 1991. 08.10.
● kor: 24
● faj: Hellhound
● nemi identitás: Hetero
● play by: Ryan Kelley
● karakterfajta: Hellhound

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Külső:
Első rá nézésre, igen átlagos külsővel áldott meg a sors, rövid hajam van, szeretem a kényelmes ruhákat, amikor épp nem a sheriff egyenruha van rajtam. Az arcom sima, nem szeretem a borostát, és a szakállat sem, egyébként sem állna jól.  Gyakran ébredek arra, hogy tiszta piszok a testem, az orromban a tűz szagával, jobb esetben van rajtam egy megtépázott, megégett nadrág, rossz esetben teljesen meztelen vagyok. Nem értem ezeket a Blackoutjaimat.
Belső:
Védelmező vagyok, főleg azokkal szemben akiket nagyon a szívembe zártam. Ám ez igazából bárkire igaz, hiszen a hazámat is elmentem védelmezni a frontra. Bombaszakértő vagyok, de a leszerelés után megmaradtam a haza szolgálatában,továbbra is. Valahogy nem tudok elképzelni mást magamnak, mint ezt  fajta munkát. Magam sem tudom, hogy miért épp Beacon Hillsben kötöttem ki. Segítőkész vagyok, szerelembe még nem igazán estem, illetve van aki iránt vonzalmat érzek, de nem tudom, hogy ezt minek lehetne nevezni.
Egyebek mellett persze, nehezen nyílok meg bárkinek is, viszont a munkámban szeretem a maximumot nyújtani, ezért is idegesít ha Stilinski rendőrfőnök csak piti melókat ad, tudom, hogy többre vagyok képes mint amilyen feladatokat elvállaltam, eleinte. Ám végül be kellett látnia, hogy szüksége van az én segítségemre is, hiszen menet közben derítettem ki én is, hogy nem csak az embereket őrzöm, hanem a természetfeletti világot is igyekszem megóvni. Megadni a természetfeletti halottjainak is a nekik kijáró tiszteletet.
Megfelelő humorom is van, nem az a sajátos amit nem ért senki, hanem az a fajta, amely bárkit megnevettet. Emlékszel Scott apjának a körözési plakátjára? A mai napig mosolyt csal az arcomra az a helyzet.


when i was younger...

Mit keresek itt?! Hogy kerültem ide?! Egyszerűen nem voltam képes elhinni, hogy a munkatársam kötözött a szolgálati kocsimba. Két egyszerű kötözővel, elöntött a pánik, hiába beszéltem neki, az öt millió az öt millió. De akkor sem értettem, hogy mit tettem, miért kerültem ide. Egyáltalán kinek ártottam?
Üvöltöttem, ahogy a torkomon kifért, hiszen a lángok égették a testemet, az orromat betöltötte a saját ruháimnak az égő szaga. Tudtam, hogy mi történt velem, csak sétáltam a célom felé, egyenesen a rendőrkapitányságra. Ideges voltam, ölni akartam, megölni azt, aki megpróbált megölni engem is. Elöntötte a szar az agyamat, így amikor megláttam a helyén ücsörögve, nem érdekelt semmi, nem törődtem semmivel sem. Leterítettem a földre és péppé vertem a fejét. Az öklöm alatt ropogtak a csontok, de legalább kiadtam magamból a dühömet. Ennél többet érdemelt volna az a rohadék!
Kicsit kába voltam, nem tudtam,hogy mi tévő legyek , de szerencsére ott volt Scott és Lydia. Őt látnoknak gondoltam, hiszen a mostani bérgyilkosos ügyünkben sokat segített. De Scott és Derek? Alig tudtam felocsúdni abból, hogy túléltem a tüzet, máris egy olyan világba csöppentem bele, amelyről eddig tudásom sem volt. Noha tudtam, hogy Beacon Hillsben különös dolgok történnek.
De miért pont én? Meglepődtem amikor megláttam Scott vöröslő szemeit, egyre több minden kezdett világossá válni a számomra, de még mindig rejtély fedte a saját képességeimet. Sosem gondoltam volna, hogy Lydia ilyen komoly körökben mozog, és hogy sokkal durváb dolgok folynak a háttérben mint azt eddig gondoltam.
Vannak álmaim is, amelyekben emberi testeket cipelek egy fához, időközben megtudtam azt is,hogy ez a fa nem más mint a Nemeton fa csoport. De még Lydiának sem tudtam elmesélni mindazt amit abban álomban láttam, olykor még mindig hihetetlenség a számomra is az a helyzet és a világ amibe csöppentem, mégis egész jól kezelem, hiszen már megjártam a pokol egy másik bugyrát irakban. Mindig minden egyes holttestnél sajnálom azokat, akiket odavittem.
Lydia pedig afféle folyamatos kísértés a számomra, nem értem, hogy miért és hogyan, de egyre vonzóbb a számomra. Rengeteget fantáziálok róla, és rohadtul félek attól, hogy ha közelebb kerülnénk egymáshoz akkor hamuvá égetném. Egyáltalán nem tudom, hogy mi vagyok, mi az ami bennem van.
Jó ideje pedig arra ébredek, hogy semmit sem tudok arról, hogy merre jártam, vagy mit csinálhattam. Piszkos vagyok, alig vagy leginkább nincs rajtam semmi ruha.
Később Lydiáék ebben is a segítségemre voltak, mégpedig annyiban, hogy továbbra is segítséget kértünk Argentéktől, egy fagyasztó kamrába zártak, ahol az engem megszállt természetfelettivel „beszélgethettem”. Kiderült, hogy már meghaltam, még Afganisztánban, egy bomba szétszerelése közben, ekkor foglalta el a testem a Pokol kutyájaként nevezett démon.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Júl. 04, 2016 3:16 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Parrish! <3

Végre, végre, végreeee!  95  yey Mármint, nagyon örülök, hogy elkészültél, és, hogy megérkeztél.*-* Régóta várjuk már Parrish-t, hiszen elengedhetetlen fontosságú a történetszálunkban. Ezért külön hála, hogy bevállaltad, és remélem jól fogod magad érezni a bőrében.úúú Én mindenesetre élvezem, hogy itt vagy.aww
A lapodra térve pedig... Te aztán rendesen elgondolkoztál a sztorin. Mármint, néha magam sem tudom követni a sorozat szálait, de te teljes pontossággal felvázoltad Parrish útját az égéstől egészen a magyarázatig.Surprised Szeretem, amikor látom, hogy egy user tényleg tudja, mi van a karakterével, nem csak körülírja, hátha eltalálja.*-* A jellemed pedig rendesen megmosolyogtatott, főleg az utolsó mondatok, hát ilyenekre magamtól nem is emlékeztem volna...Very Happy Hihetetlen vagy. Élvezet volt olvasni, köszönöm, hogy nekem szóltál, hogy lesselek meg, már szaladtam is egyből.*-* Rolling Eyes Nem tudom miért kételkedtél, ez így jó, ahogy van. Íííígy, tovább is engedlek, drága.*-*
Foglald le a csini pofid, és játsszunk! *-*

Vissza az elejére Go down
 
Jordan Parrish
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: