• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ezra Scarlet


avatarSzomb. Júl. 09, 2016 8:10 pm
Vendég
VendégEzra Dominic Scarlet
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév:Ezra
● születési hely, dátum: Bukarest. 1985. május 6
● kor: 30
● faj: Hunter
● nemi identitás: Bi
● play by: Adam Lambert
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Én vagyok az, akit nem érdekel. Aki magasról tesz rá. Akinek pofázhatsz órákig, akkor sem fog figyelni rád. Akit szidhatsz és átkozhatsz a stílusa miatt. Aki bunkó és képen vág ha megunja a fecsegést. Aki kérdés nélkül lelő, a megfelelő mennyiségű pénz, vagy egyéb ellenszolgáltatás fejében. Aki szerint lehetsz nő vagy férfi, fiatal vagy öreg. Aki rád mosolyog, mielőtt meghúzza a ravaszt. Akit nem szeretsz a csípős humora miatt. Az, akit veszett kutyának is hívnak. Gondolkozhatsz hogy miért. Aki felett nem áll se isten se ördög. Aki a végletekig gyakorlatias, és túlélő. Aki többre értékel egy jó mordályt, mint az életed. Aki katonai edzésterveket követ a jó kondi érdekében. Valaki, aki képes naponta három órát edzeni ha nincs más dolga. Aki szívesen foglalkozik kutyákkal és könyvekkel. Aki ritkán kávézik, de annál gyakrabban teázik. Aki utálja a telet, és a reklámokat a tévében. Aki türelmes ha vadászik.

Kinézet:
Magas, izmos arányos férfi vagyok, a 190es magasság közelében. Elképesztő kék szemeim vannak, az egyetlen dolog amit szeretek magamon és amivel másokat is le tudok venni a lábukról. Rövid barna hajam mindig máshogy hordom, és hol növesztek szakállat, bajszot, hol nem. Éveket ad vagy vesz el a valós koromból. Erőm teljében vagyok még. Szeretem a kényelmes, sötét tónusú ruhákat és nem is sok színes van rajtam. A munkám miatt mindig a szorosabb, simulósabb dolgokat választom, hiszen ciki lenne a saját lábamban pofára esni. Többnyire a bakancsokat csizmákat részesítem előnyben, de nagyon nagyon elegáns is tudok lenni ha nagyon muszáj. De ne legyen az. Akad pár fülbevalóm, és egy pár tetkóm, de ezeket többnyire nem láthatod, hiszen a ruha eltakarja. Ha azt akarom hogy lebecsüljenek, nem bánom ha buzinak néznek, később úgysem ők fognak nevetni, hanem én.

when i was younger...

Vannak a világban olyan emberek, akikre azt mondják, hogy jó hogy csak egy van belőle. Én is egy ilyen vagyok. Egyszer talán elmesélem miért. Bár ha már hallottál rólam, akkor nem túl nehéz kitalálni hogy miért sok belőlem az az egy is ami van. Rendes családban nőttem fel, első de nem egyedüli gyerekként volt egy húgom is. Nem mondom az hogy minta gyerek voltam, mert minden rosszaságban benne voltam, és nehezen bírtak velem a szüleim, és ez nem igen változott iskolákban sem. Nem voltam hülye, csak nem érdekelt a dolog és ami nem érdekelt azt nem is akartam csinálni, így gyakran fordultam meg a tanáriban, az igazgatóiban és egyéb ilyen helyeken. A középiskola volt az ami kissé helyretett, azaz ugyanezt csináltam csak több ésszel. És természetesen sikerült rossz társaságba találni, ahol szinte minden hétvégén ment valami balhé, egy kis lopkodás, vagy feltörni valamit, esetleg csak utcán bandázni és másokba belekötni. Szerettem, mert mindig jól terveztem, és szinte sosem kaptak el minket ezt a többiek is szerették bennem azt hiszem. És a lányok is a rossz fiúkra buktak akkoriban. Aztán elmúlt ez is, és én végül kitaláltam nagy nehezen mi akarok lenni. Valami hadi technikus, a lényeg az hogy fegyverek közelébe kerüljek. Apámnak is voltak otthon fegyverei, légpisztoly és nehezebb vadász puskák is, amikkel elég hamar megtanultam lőni. Sok madár esett áldozatul nekem, meg sörös doboz, mindenféle. Macskára, kutyára nem lőttem. Csak verebekre azokból millió meg egy van.

Szóval ezt találtam ki, és ennek megfelelően katonai irányokba fordultak a tanulmányaim, és mindennaposak lettek az otthoni cifra káromkodások a tananyag sokasága, és nehézsége miatt, de mégis megcsináltam. Aztán valami elromlott az egészben. A diplomaosztóm előtt előtt történt minden. Megtámadták a családomat, veszett kutyák módjára jöttek, sokan. De nem azok voltak, hanem farkas bőrű szörnyetegek. 24 éves fejjel, még mindig szerettem és tiszteltem a szüleimet és a húgomat de ezek mind a hármat megölték, azokat akik nekem mindent jelentettek. Lelőttem őket, legalábbis a falkából jó párat, legalább öt hagyta ott a bundáját(bőrét) aznap, és egyet megsebesítettem a bal combján. Meg fogom ismerni ha szembejön velem. Akkor öltem először embert. Illetve nem, ezeket nem lehet annak nevezni, ezek csak szörnyek, nincs bennük semmi emberi. Szánalmas teremtmények. Egytől egyig. Innen indult minden. Bejártam a várost, a környéket és a fél világot is. Kerestem őket mindenütt. Volt hogy találtam is. Fejvadász lettem, specializált harcos, csak emberfarkasokra lövök. Néha másokra, kimérákra, kitsunékra, amire megbíznak. Mert mindig van megbízás, mindig elkövetnek valamit, ami miatt méltatlanok az életre. És mindig van aki eleget fizet azért hogy ne tiszteljem az élet értékét. Mert van az a pénz, mindenki megvehető csak az árát kell tudni. Néha pénzben, néha másban. Én nem fogok meghátrálni. Keresem a sebzett lábú farkast és közben folyamatosan vannak más megbízásaim is. Úgyis ki fogjuk irtani ezeket. Mert nem érdemelnek semmit sem az emberektől. Még a golyó is kár belé...

A vadászatok miatt a farkas népség akasztotta rám a Scarlet nevet, tudod jól mit jelent igaz? Vörös....
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Júl. 10, 2016 10:00 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Ezra! *-*
Legelőször szeretném megdicsérni a pb választásod, főleg, hogy a választott fajhoz is tökéletesen el tudom képzelni és szerintem teljesen beleillik a képbe.
Bár a jellemek gyakran lehetnek kissé unalmasak is, ügyesen sikerült megoldanod anélkül, hogy egy sort is untam volna beőle olvasni. Tipikusan vadász típus vagy, ez felől nincs is kétség.
Sajnálom, ami a családoddal történt. Ezek után megértem, miért álltál arra az oldalra, de azért tartsd észben, hogy nem mindegyik természetfeletti veszélyes. 00
Az írásodban most sem csalódtam, de már nem akarlak tovább dicsérni, mert a végén még elszállsz itt nekem, már úgyis mindent tudsz. Rolling Eyes Sicc foglalózni, aztán ha lehet, hagyj életben! *-*

Vissza az elejére Go down
 
Ezra Scarlet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: