• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vaire Thoron


avatarHétf. Júl. 11, 2016 12:27 am
Vendég
VendégVaire Thoron
They told me to fight the monsters so I loaded the gun and pulled the trigger.

● becenév: Misa
● születési hely, dátum: New York, 1994. május 9.
● kor: 22
● faj: Vadász
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Lindsey Stirling
● karakterfajta: Jelen

You don’t wanna know...
you're still have all of me

Nem mondanám magam egyszerű lánynak. Elég rám nézned, egyből észreveheted, hogy valami nem százas. Életvidám vagyok, bár néha kissé túlpörgöm a dolgokat. Engem ritkán lát az ember szomorúnak, de hát nincs is miért panaszkodnom. Jó életem van, a munkámnak élhetek, ami egyben a hobbim is. Nappal művész vagyok, éjjel szörnyeket üldözök, és mindkettőt örömmel teszem.
Könyörtelenül vadászom, eddig soha nem volt egy sikertelen ügyem sem, és a legtöbbet egész hamar be is fejezem. A dolgom pontosan elvégzem, nem tévesztek célt, nem vétek hibákat. Minden adandó alkalommal fejlesztem magam, így haladok a korral, alkalmazkodok a változásokhoz. Voltaképpen igazi túlélőnek számítok. A félelem tőlem távol áll, bár ez mindig is így volt, azt hiszem. Nem én vagyok az a tipikus eset, akit gyerekként zaklattak az iskolában, mert ő inkább a játszótér, vagy a kávézó helyett a hegedűórákat vagy a táncpróbát választotta. Annak ellenére, hogy valóban ilyen voltam, senki nem mert kikezdeni velem. Elég volt egy alkalommal elbánnom a suli legnagyobb barmával, a többiek azonnal meghunyászkodtak. Na igen, már akkoriban is a gyengébbet igyekeztem védeni.

Külsőmre talán a legtalálóbb szó az „érdekes”. Tépett frizurámat általában kicsit feltupírozva viselem, vagy valami furcsa fazont hozok össze belőle póttincsekkel, hullámcsatokkal - mikor mit találok ki. Hajszínemet néhanapján hirtelen, őrült gondolatoktól vezérelve váltogatom, mikor mi jut eszembe épp. Volt már bordós, rókavörös, világosbarna, sötétbarna... Már nem is nagyon emlékszem, milyen az eredeti.
Szemeim rikító kékek, a szokottnál valamivel nagyobbak, s kiválóan tükrözik a lelkemet. Sokan elsőre csak a hideg színt látják meg bennük, pedig sokkal többet rejtenek annál. Talán majd te is megtapasztalod, ha összefutunk valamikor.
Nem vagyok a nagyon bonyolult sminkek híve, kivéve, amikor klipet forgatok valamelyik művemhez. Akkor aztán a külsőmbe beleadok apait-anyait, hogy minél szokatlanabb, ugyanakkor szebb legyen. Nem sajnálok glittert, flittert meg minden ilyesmit sem; különleges megjelenésem szerves része már a videóimnak.
Határozottan kijelenthetem, táncos alkatom van. Izmos, ugyanakkor nőies vagyok, viszont sokan mondták már, hogy mintha kicsit túl vékony lennék. Nem értek velük egyet, én teljesen elégedett vagyok az alakommal.

when i was younger...

Nissa azt mondta, csak gyorsan bekapunk valamit és már megyünk is tovább. Az volt az első, hogy a szüleim elengedtek felügyelet nélkül a nővéremmel.
Moziból tartottunk épp hazafelé, egy horrorfilmet néztünk meg. Már sötét volt és hűvös, amikor megálltunk a Burger King-nél, alig néhány háztömbnyire a lakásunktól. Szörnyen korgott a gyomrom, így Nis úgy döntött, vesz valami kaját, mivel otthon már mindenki aludt. Nem akarta felkelteni anyáékat, pedig bár megtette volna! Akkor mindezt elkerülhettük volna...
Minden olyan gyorsan történt. Jóllakottan sétáltunk az utcán, nevetgéltünk. Épp azt beszéltük ki, hogy a főszereplő srác a filmben milyen nevetségesen műn ordított, amikor elragadta az egyik szellem. Nem volt vicces jelenet, mi mégis annak találtuk. Végül mindketten azon a véleményen voltunk, hogy elég gagyira sikerült az egész, nem is volt érdemes rá pazarolni a pénzünket és az időt.
- De nézd a jó oldalát, téged is felavattak. Innentől majd te is járhatsz el csavarogni, felnőtt felügyelet nélkül. - mosolygott rám Nissa. Ilyenkor mindig megjelent két apró gödröcske az arcán, amitől kicsit emlékeztetett egy mókusra.
Tőle tanultam meg táncolni. Ő mutatta meg, hogy kell kecsesen mozogni, úgy, hogy mindenki gyönyörűnek lásson, amikor téged néz. Hogy elfeledkezzenek önmagukról, amikor a te lépéseidet követik tekintetükkel. Egyszer azt mondta: „Táncolj úgy, Vaire mintha senki nem látna. Akkor igazi angyal leszel, tündökölni fogsz, és mindenki csak rád figyel majd.” Megfogadtam a tanácsát, és mindig is észben fogom tartani.
Az egyik sikátor irányából különös hangot hallottunk. Morgásra hasonlított leginkább, mély volt, elhaló. Megtorpantunk, egy darabig csak bámultunk a sötétségbe, hátha megpillantjuk a zaj forrását. Hamar szembe is találtuk magunkat vele. Éles agyarai közül csurgott a friss vér, orrából pára csapott ki, ahogy szuszogott. Szemei vörösen izzottak, s jobban hasonlított farkasra, mint emberre.
Rémület járt át mindkettőnket, Nis azonnal elém állt, hogy védelmezzen.
- Fuss, húgi, amilyen gyorsan csak tudsz...
Nem akartam otthagyni. Lökött rajtam egyet, hogy meginduljak végre, így rohanni kezdtem. Két épülettel odébb álltam meg, amikor nővérem torkából hatalmas sikoly szakadt ki. Mire megfordultam, nyomát se láttam. Kerestem, a nevét kiabáltam, de mindhiába. Nyoma veszett, a fenevaddal együtt.

Megfogadtam, hogy meg fogom találni a testvéremet, a fenevaddal pedig végzek, bármi áron, s nem adom fel a keresést. Ha kell, az egész világot felforgatom.
Így is volt. Ami természetfeletti az utamban állt, eltapostam, nem kíméltem őket. Az éjszaka vált az otthonommá, ha kellett, napokig nem aludtam, hogy betarthassam ígéretemet. Emellett folytattam a „normális” életemet is, beindítottam a zenei karrieremet, egyre sikeresebb voltam. Minden dalomba őt szőttem bele, koreográfiáimmal az ő emlékét éltettem.
Sose gondoltam volna, hogy a nyomok egészen Beacon Hills városába vezetnek el, mégis így történt. Minden jel ehhez a helyhez kötötte a szálakat, így nem haboztam egy percig sem, amikor úgy döntöttem, odaköltözöm.

Megkereslek, Nissa. Nem az volt az utolsó alkalom, hogy láttuk egymást, esküszöm neked az életemre.
Találkozunk még...


A hozzászólást Vaire Thoron összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 17, 2016 9:21 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Júl. 11, 2016 2:03 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Vaire! *-*
Igaz, már tegnap éjjel elolvastam a lapod, de még csak most volt energiám arra, hogy pötyögjek is valamit.
Volt már szerencsém mindenféle formában olvasni az írásaid és most sem okoztál csalódást. :3: Az még mindig felfoghatatlan számomra, hogy vagy képes ilyen könnyedén összedobni ilyen minőségű lapokat - egyszer majd taníts meg rá.
Az egyik felem örül annak, hogy egy újabb vadásszal bővültünk, hiszen ideje volt már felpörgetni ezt a "fajt" is, a másik felem viszont már most fúj rád, amiért nem egy oldalon állunk. Rolling Eyes
Áttérve a lapodra; nekem nagyon tetszett az egész és bár érdekes párosítás, de ötletesnek tartom, hogy szinte kettős életet élsz, mint művész és vadász.
Sajnálom, ami a nővéreddel történt, de kitűztél magad elé egy célt, és szurkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy eltervezted, csak nehogy farkasként lásd viszont a nővéred, hiszen az eléggé kellemetlen lenne, nem igaz? Twisted Evil Razz
Nem akarlak feleslegesen feltartani, szóval elfogadlak. Foglald le a pofid, aztán irány a játéktér! Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Vaire Thoron
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: