• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Unokatestvérem


 :: Egyéb
avatarCsüt. Júl. 14, 2016 8:57 pm
Vendég
VendégAmit csak szeretnél
Minden fény árnyékot vet.

? teljes név: ide
? kor: 22-26
? faj: Lehetőleg ember (kitsune és kiméra nem, minden másban alkudhatunk)
? play by: Egyezzünk meg
? státusz szabad

i hate that i want you

//Uni szex karakter, lehet férfi és nő is, az ETm ajánlott olvasmány!//

Az unokatesvérem vagy, bár te ezt nem tudod, mert mindig elfelejtem közölni veled hogy rokoni szálak fűznek minket össze és ez így van jól. Tudod, megölték a szüleidet, az enyémeket is, mindössze annyi a közös a két tragédiában hogy ugyanaz az ember tette, a harmadik, azaz most már egyetlen nagybátyánk, Raul. Régen ismertél, a kis gyereket ismerted aki meghalt, engem már nem ismersz. Öt vagy hat év van közöttünk, és mikor újra megismerkedtünk neked fogalmad sem volt kivel spanoltál le, és én nem mondom el neked, de ismerősnek találsz, mintha régen is ismertél volna, de minden ilyen irányú kérdésedet elütöm valami szarkasztikus megjegyzéssel. Loptam, csaltam, hazudtam, és öltem érted, de te nem tudod. Balhés, de megbízható alaknak találsz és valamiért hiszel bennem, el sem tudom képzelni miért. Valamiféle furcsa hűség köt hozzád, hiszen apám jó ember volt, csak kiforgatták a szavait, és csapdába csalták, nem akart rosszat a te apádnak. Ezt majd egyszer valaha elmesélem neked is. Addig árnyékként járok a nyomodba. Gyilkolok érted, és egyszer majd ha készen állsz rá, megmutatom mi vár rád, mert nem tétlenkedtem. Enyém a Kör, és a családi vállalkozást neked kell irányítanod. Át kell venned ha Raul meghalt. Nem sokára meg fog, szóval készülj fel Kuzin. A te halálodat is akarja. Véletlen nem értek fura balesetek mostanában amit véletlen túléltél? (középső nevem a véletlen...)Na látod... Véget kell vetnünk ennek.
Vissza az elejére Go down
 
Unokatestvérem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: