• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Minho Kirena


avatarSzomb. Júl. 16, 2016 12:30 am
Vendég
VendégMinho Kirena
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Minho
   ● születési hely, dátum: 1991. máj 6, Chicago
   ● kor: 25
   ● faj: ember
   ● nemi identitás: Bi
   ● play by: Teayang
   ● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Nehezen beszélek magamról, mert nem tudok összefüggően nyilatkozni. Eléggé csapongó jellem vagyok, és a beszélgetésekben is folyton ide oda csapok, bele bele kapok egy egy témába és aztán máris teljesen másról beszélek.  Tudsz követni? Okés. Szóval leginkább azt mondanám magamról hogy kiegyensúlyozott vagyok, határozott és néha túlságosan magabiztos, de mit vársz, versenytáncos vagyok, kell a magabiztosság és egészséges önkép. Ennek megfelelően kellőképpen kerge is tudok lenni, imádom a szar szóvicceket, és fa poénokat, és megmondani a véleményem ha kérdezik. Ha nem, akkor megtartom magamnak. Ritkán érzem úgy hogy mindenképp ki kell nyögnöm, mert megfulladok ha nem tehetem meg, de nem vagyok balhés alak, nem keresem a bajt, többnyire az talál meg engem. Kicsi korom óta táncolok, és ez meglátszik az izomzatomon is, és az az igazság hogy néha nem tudom megállni hogy ne mossak orrba valakit ha nagyon nagyon felhúznak. Nem olyan könnyű megtenni, de nyilván nem is lehetetlen.  Mert ismered a mondást nem? A türelmem végtelen: egy darabig. Szeretek filmezni, kockulni ha éppen nem táncolok, és nem egy új zenére vagyok teljesen rápörögve. Ronggyá tudom hallgatni ha éppen megtetszik valami. Szeretek bandázni a tánccsoportommal, és a legjobb barátommal Zanel is. Vidám társaság vagyok, de komoly is tudok lenni, és van érzékem a lehetőségek kihasználásához, és lassan összejön annyi tőkém is hogy saját tánciskolát indítsak, de előbb... a nemzetközi versenyt kell megnyernem, ez a mostani célom.

Minden esélyem megvan rá, mert koreia származásom ellenére, nem vagyok törpike, a 180at egészségesen elérem, és én már itt születtem, szóval két nyelven nőttem fel. A külsőm megőrizte a keleti vonásokat, az arcom sima, kortalannak tűnik, mandulavágású szemeim sötétbarnák. Haja is az lenne, de most éppen szőkében pompázik, bár volt az már rózsaszín is. Hm, jah komolyan volt. Alakom izmos, kidolgozott a táncolástól, és mellette rendszeresen emelek súlyt is. Szeretem a lezser ruhákat, de szinte mindenféle fazon jól áll nekem, táncolni meg többnyire melegítőben szoktam és atlétában de extrém ruhákat is hordok, meg a fellépéseken is sokszor veszek fel olyanokat amik szemkiverősek. Szeretem ha figyelnek rám.

when i was younger...

- Egy, két há... És megint! Még egyszer az egészet elejéről... - parancsolok, mert a tánccsoportomban teljhatalmam van és a célunk nem kicsi. Minden évben megrendezik a világbajnokságot, modern táncok terén, és idén meg akarom nyerni a világbajnokságot. A helyi kör nem volt kihívás, a körzeti egy vicc volt, országosan meg felmostuk a padlót a többekkel, de a világ legjobbjaival azért nem szabad elbizakodottnak lenni. Éppen ezért kegyetlenül hajtom a csapatot, és már rólam is szakad a veríték de nem hagyom abba, és még egyszer végignyomjuk a koreográfiát, utána engedek csak haza mindenkit, ennek tökéletesnek kell lennie. A koreográfián közel egy hónapot ültem, és dolgoztam, de a neheze csak azután jött. Sokan nem voltak elég jó kondiban és most már szinte mindennap edzést tartok hogy kondiban maradjunk. Már megvan minden a külföldi kirándulásra, közel három napos lesz és az arany kupával kell hazajönnünk. Két évvel ezelőtt negyedikek lettünk, tavaly nem indultunk, mert felkészültünk, masszív csapatot szedtem össze, és most megint indulunk....

Ez a hobbym, az életem, egyik része. A másik nem olyan érdekes és sikeres mint ez. Anyámék szinte kitagadtak a családból, vagy legalábbis éppen csak megtűrnek ha alkalomadtán hazaesek. Mert már nem élek velük. Vadászcsalád leszármazottja vagyok, egyetlen csepp vadász hajlam sem szorult belém, és nem akarok ölni, akkor sem ha ezek tényleg fenevadak. Biztosan nem mindegyik az, és megvan az ok okozat amiért azt teszik amit. Apám magánkívül volt, mikor közöltem vele hogy nem áll szándékomban véreskezű gyilkossá válni, csak hogy tovább vigyem a vérvonalat vagy hagyományt, vagy a halál se tudja mit. Mindenesetre nem voltam vevő erre a dologra, engem a tánc jobban érdekelt mint a harc és nem is hagytam hogy elvigyenek abba az irányba. A másik dolog meg amit egyszer egy veszekedés alkalmával vágtam a fejükhöz hogy biszex vagyok, és ha nem tetszik nekik csináljanak másik gyereket, engem meg hagyjanak élni. Hát... hagytak is, szóval mostanra eléggé összeszedtem magam és a táncolást sosem hagytam abba, nem sokára saját stúdiót fogok nyitni, tánciskolát, reményeim szerint az aktuális világbajnokok leszünk. Mondjuk nem érzem magam magányosnak, mert Zane mindig itt van nekem támasznak, és eléggé kerge hogy kirángasson a depresszióból, ha magam alá zuhannék. Már nem is tudom mikor ismertem meg, de az biztos hogy állandó vendég a lakásomon ha nincs kedve hazagrasszálni a saját otthonába és sokszor esik be a stúdióba ahol gyakorlunk hogy leskelődjön, de ő valahogy nem táncol, pedig jó mozgása van részegen már láttam. Fel nem foghatom. Szóval ennyire nem vagyok gy érdekes alak, úgyhogy nyugodtan el is felejtheted a sztorimat, ha megnyerjük a bajnokságot, úgysem erről lesz szó, de hatalmas elégtétel lenne.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Júl. 18, 2016 4:28 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Minho, Minho, Minhooo! *-*

Jaj, imádom a neved.00 Úgy örültem, amikor megláttam, hogy ez lesz a neved. De tényleg, már akkor megnyertél. Kíváncsian vártam, hogy mikor olvashatom már a történeted, fúrta az oldalamat, hogy mit ötlöttél ki. És őszintén szólva, eléggé megleptél, de kellemes meglepetés volt.*-*
Na, nem húzom a drága idődet, bár ezer évig tudnék itt beszélni, nem teszem. Hiszen a játéktér vár rád.Rolling Eyes Nagyon szurkolok neked, és a tánccsapatodnak a világbajnokság miatt, ha tényleg olyan jók vagytok, mint állítod, akkor tessék felmosni a padlót az ellenfelekkel.aww A szüleid meg tipikus szülők, vidd tovább a családi "vállalkozást", ami a te esetedben a gyilkolás. Ne, kérlek hanyagold tényleg. Nem fogunk bántani.*-* A szexuális beállítottságod pedig ne gátoljon semmiben, ugyanolyan ember vagy, mint bárki.:3: Most koncentrálj a bajnokságra, hozd haza a díjat, és dicsekedj el vele nekem.Very Happy Rolling Eyes Zane pedig melletted fog állni, bármi is van, érzem, támogatni fog. Semmi nem állhat az utadba, jelenleg csak én a sok dumámmal. Én pedig mindjárt arrébb is lépek, csak hadd dicsérjem meg az írásmódod. Volt néhai szóismétlés, de a legjobbakkal is megesik, ezért nem kötök bele, csak megemlítem építő céllal.:3 Na szóval... Most távozok, hogy betáncolhass a játékterünkbe, az életünkbe, és remélem jól érzed majd magad.*-*
De először, szambázz a foglalóba, itt alul találsz egy gyorslinket hozzá.*-* <3

Vissza az elejére Go down
 
Minho Kirena
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: