• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Zane Woo Bin


avatarSzomb. Júl. 16, 2016 12:55 am
Vendég
VendégZane Woobin
Ha nevetsz, vonzod a szerencsét.

● becenév:  Zane,és amit csak te szeretnél
● születési hely, dátum:  Szöul, Dél-Korea, 1991.aug.18
● kor:  25
● faj:  vérfarkas
● nemi identitás: biszex
● play by:  Kwon Ji Yong
● karakterfajta:  jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Hogy milyen vagyok belül? Igazából olyan, mint kívül. Színes és egyedi. Bár ezt mindenki elmondhatná magáról. Igen még azok is, akik beleolvadnak a tömegbe öltözködésükkel. Ugyan is hiába van rajta ugyanaz a ruha, mint a buszon lévő másik húsz emberen, valami mindig ott lesz, ami még is add neki egy más színt, egy keretet. Az emberek mindig megnéznek, akárhol is legyek. Vagy azért, mert tetszek neki, vagy, mert éppen ellenzik a színes hajat egy fiún. Sokan kinézet alapján ítélkeznek. De, hogy mit is takar a vattacukor belseje? Hát ez attól is függ, hogy ki kérdezi. Ugyan is tudok lenni kedves is, meg egy bunkó paraszt is. Viszont ha egységesen nézzük, akkor egy rendes gyerek vagyok, akinek néha úgy tűnhet, hogy nagy a szája, holott csak túlzottan őszinte. Azt mondják, hogy a fiúk nem pletykások. Én viszont képes vagyok túlzottan is sokat beszélni. A legtöbb dolgot képes vagyok pozitívan nézni. A mosolyt le sem lehet vakarni az arcomról. Szeretek emberekkel ismerkedni és úgy mond virágról, virágra szállni, de ha elém akad egy olyan ember, akkor nagyon is a ragaszkodó és hűséges énem bújik elő. Két funkcióba működöm. Vagy nem bírok megülni öt percre sem és állandó mehetnékem és szórakozhatnékom van, vagy a ritkábbik eset, mikor lemerül bennem az elem és a túlzó lustaság jelei jelennek meg rajtam. Koromhoz képest nagyon is gyerekes és játékos tudok lenni. Az öcsém szerint nyugodtan letagadhatok egy röpke húszast. Habár elég jól tudok, nem szokásom verekedni. A gyerekekkel és kisállatokkal túlzottan is jó a kapcsolatom. Egyszerűen imádom őket. Szerencsére aránylag nehéz a sodromból kihozni, de úgy alapból nem ajánlatos ezzel próbálkozni. Egy igazi energia bomba vagyok és habár mindenem a mozgás a hasamon kevesebb kocka van, mint amire az ember számítana. Izmosnak kellőképp izmos vagyok, éppen ezért nem szeretnék Hulk-á válni. A ruházkodásom eléggé vegyes. Bármit veszek fel, az egyszerűen jól néz ki rajtam. Még a krumplis zsákot is ellehetne adni velem. A hajam is eléggé változatos. Volt már mindenféle színű és fazonú is. Személyes kedvenc talán a kék-rózsaszín volt. Igazán különleges, mint egy igazi vattacukor. Magasságom átlagosnak mondható, azzal a 177 centimmel. Szemem és hajam a származásomnak megfelelően alapból sötét. Előszeretettel használok kiegészítőket és a szokatlanabb dolgoktól sem riadok meg.

when i was younger...

1991.aug.18, mint középső gyermek láttam meg a napvilágot Szöulban. Túl sokat viszont nem éltünk itt, hisz amint az öcsém, Tae két éves lett, már költöztünk is. Egy számomra teljesen új világba, Amerikába. Egy ideig még sikerült is fenntartanunk a csodás és békés családi idillt, aztán minden feketébe borult. Túl sokra nem is emlékszem az egészből. Minden olyan gyorsan történt és rég is volt már. Emlékszem, ahogy apám kétségbe esetten fogadtatta meg velem és a bátyámmal, hogy vigyázzunk anyára és Taewoo-ra. Nem tudom, hogy pontosan mi is történhetett, de ezek után nem láttuk többé. Teltek a hetek, a hónapok, de Jin-en még mindig látszott a megtörtség. Elsőszülöttként ő volt az, aki a legközelebb állt az öreghez. Hét évesen még nehezen állt össze a teljes kép, de tudtam, hogy valami nincs rendben. A magam módján igyekeztem segíteni neki túljutni a nehéz időszakon, viszont nem mindig fogadta el. Túl hamar kellet felnőnie. Kellet egy jó pár év mire helyre rázódtunk. Mindig azon voltam, hogy mosolyt csaljak az arcukra, így már szinte minden módszert bevetettem ellenük. Aminek persze az lett a vége, hogy hyung néha leszidott azért, mert nem veszek komolyan semmit. Neki valahogy így esett le. Hiába próbáltam jó kisöcs lenni, valamit mindig rosszul csináltam. Persze minket próbált védeni és nevelni, de örültem volna, ha úgy is viselkedik, mint egy normális testvér és nem csak úgy, mint egy kiképzőőrmester, kinek a szeme se rebben. Kicsinek nem volt velem semmi baj. Csak néha eleven voltam, ám miután gimis lettem kicsit lázadni kezdtem az otthoni rendszer ellen. Későeste vagy hajnalok, hajnalán tértem haza bűzölögve a cigitől és az italtól, amit rám borogattak. Kész háború volt minden hétvége. Tae teremtett helyre minket. Ami eléggé vicces. A kis tizenöt éves gyerek felnőttebben viselkedett, mint az első két szülött. Míg mi egymással voltunk elfoglalva, ő addig odafigyelt édesanyánkra is. Érős nő volt és mindig a jót akarta a gyerekeinek. Civakodásunk miatt egyre kevesebbet láttuk. Persze én azt hittem, hogy csak azért, mert nem szeretné látni, ahogy a fiai helyre teszik egymást. Ha tudtam volna, hogy baj van, nem viselkedtem volna így. Anya az életét adta volna értünk és végül adta is, mikor tűz ütött ki a házban. A családunk folyamatosan hullott darabjaira, míg végül egyedül maradtunk. Tudtuk, hogy ez nem csak egy egyszerű baleset volt sajnos, ahogy apa halála se. Mire észre vettük, már Jin mindent tudott. Az évek alatt alaposan utána nézett mindennek és most egy őrült ötletet követve, bosszút forral. Követtük hát Beacon Hillsbe, hogy figyeljük, nehogy olyat tegyen, ami később rosszabbá tehetné a helyzetünket. Úgy mond játsszuk felette az őrangyalt, mielőtt még a vadászok bundát csinálnak belőle.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Júl. 18, 2016 4:01 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Zane! *-*

Először is bocsánatodért esedezem, amiért így megvárattalak, csak összecsaptak a fejem fölött a dolgaim, de amint tudtam jöttem is. Ne haragudj.00
Mivel megvárattalak, igyekszem gyors lenni, de hát egy lapot nem lehet összecsapottan "elemezgetni". Főleg egy ilyet nem. Nem egy átlagos történetű fiúval álltál elém, akinek az élete póniálom volt. Csodálom, hogy ilyen jellemmel rendelkezik azután is, hogy elvesztette mindkét szülőjét, halálesetek által. De tudod, ha az élet citromot ad, fröcsköld a rohadékok szemébe. Remélem sikerül bosszút állni, és vigyázz a testvéredre, nehogy baja essen.Surprised *-* Valójában sajnálom, hogy ilyen rövid lett, szívesen követtem volna még pár száz szavon keresztül Zane életét. Ez nem azt jelenti, hogy nem elég amit írtál, hanem azt, hogy úgy írtad, hogy többet kívánok. Ezért is fogom nyomon követni a márnemigazán ifjú farkasod fordulatait. Örülök, hogy én olvashattalak, öröm volt. Remélem a várakozás ellenére is jól fogod magad itt érezni.aww Szottyongat
Irány foglalózni, aztán a játéktér a tiéd! Have fuuun! <3

Vissza az elejére Go down
 
Zane Woo Bin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zane ----

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: