• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 The Devil Mother


 :: Egyéb
avatarHétf. Júl. 18, 2016 3:07 pm
Vendég
VendégGena Winslet
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● teljes név: Gena Winslet
● kor: 1800
● faj: Fire, void vagy spirit kitsune
● play by: Eva Green(alkudható)
● státusz szabad

i hate that i want you

Drága anyám, mondanám azt, hogy szeretlek, de ez nem lenne igaz. Nem hiába zártalak be a Sötétség Börtönébe.  Te vagy a legöregebb lény akit ismerek és a legerősebb is, s a hatalmadat nem éppen jóra használtad fel. Gonosz vagy, ezerszer gonoszabb nálam is, pedig az Ördögnél nehéz rosszabbnak lenni. De én kis porszem vagyok hozzád képest. Félre ne érts, nem azért zártalak be, mert az embereket akartam védeni, erről szó nincs. Csak egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy létezik ezen a planétán olyasvalaki, aki hatalmasabb nálam. Te vagy az egyetlen, akitől féltem és még félek is. A kapcsolatunkban soha nem volt szeretet, csak megtűrtük egymást, de legszívesebben megöltél volna. De én hamarabb léptem, Maze-zel és az ő édesanyával sikeresen bezártunk téged. 700 évig terveztél, de most valahogy sikerült kiszabadulnod a kínok közül és újra a Földön vagy. Eljutott a füledig Natalie híre, hiszen nem tudtuk olyannyira elnyomni az energiádat, hogy egy heaven kitsune érkezésének a zörejei ne rendítsék meg azt. Tudod, hogy ő az egyetlen olyan teremtény, aki iránt táplálok érzelmeket és azt akarod, hogy végignézzem a halálát aztán pedig végzel szép lassan velem és a társammal. Csak először játszadozol, hisz imádsz játszani a prédával. Ragadozó vagy. Egy bosszúszomjas, szinte legyőzhetetlen vadállat.

//Kapcsolódó karakterek:
Lilith Winslet
Lucifer Turner
Natalie Wilde
Vissza az elejére Go down
 
The Devil Mother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: