• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 friends or lovers?


 :: Egyéb
avatarSzer. Júl. 20, 2016 11:06 pm
Vendég
Vendégxxx
Eyes like a car crash;
I know I shouldn't look but I can't turn away

● teljes név: Amit csak szeretnél, csak kimondható legyen.
● kor: 22-24
● faj: Vadász, druida és pokolkutya kivételével bármi.
● play by: Akit csak szeretnél, de pm-ben azért egyeztessünk. *-*
● státusz foglalt

i hate that i want you

Nem szépítem a dolgot, éveken keresztül küzdöttem a fiúk iránt érzett vágyaim ellen, és be kell látnom, elég jól is ment, ahogy a titkolózás is, egészen addig, amíg nem találkoztam veled.
Egy pillanat alatt felforgattad az életemet. Valamiféle villámcsapás szerű érzés kapott el, amit máig nem tudok megmagyarázni, pontosan mi volt, ahogy azt sem, mit érzek irántad - már ha ezt lehet többnek mondani apró vonzalomnál, aminek nyilván nem engedhetek. A tekintetedből azonban egyértelművé vált számomra, hogy te is hasonlóan éreztél, mint én, de az is lehet, hogy csak képzelődtem. Fogalmam sincs, mi volt a levegőben a beszélgetésünk folyamán, de rendesen összezavartál, az biztos. Bár szeretnék egy baráti köteléket kialakítani kettőnk közt, hiszen könnyedén megértettük egymást, de félek, hogy mi lesz, ha belemegyek ebbe.

Fajt illetően;
Mivel szeretnék belevinni egy kis izgalmat, jó lenne, hogyha a karakter természetfeletti lenne, de ha nem az, nyilván az sem gond. Ettől függetlenül, kétféle verziót is el tudnék képzelni
A verzió: a karakter természetfeletti, azonban teljesen kizökkenek a vadászi ösztöneimből, mikor melletted vagyok, ezért hosszú ideig képes vagy ezt titokban tartani előttem, miközben te már lehet, hogy tudod is, ki vagyok valójában.
B verzió: a karakter ember, s miután szorosabb kapcsolatba kerültünk, valaki átváltoztatja valamilyen természetfeletti lénnyé.
Valószínűleg mindkét verziónak az lenne a vége, hogy elgyengítenének az érzelmeim, feltéve, hogyha úgy alakítjuk a dolgokat.

// Magával a karakterrel kapcsolatban nincsenek kikötéseim, sem külön kéréseim, azt leszámítva, hogy minimum biszexuális legyen. Szeretném, ha működne a kémia, de hogy mi lesz a későbbiekben a se veled se nélküled kapcsolaton túl, az a megalkotón is múlik. *-*
Nagyon várlak! És ha megérkeztél dobj meg egy pm-el. *-* //
Vissza az elejére Go down
 
friends or lovers?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: