• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Harley Amelia Desford


avatarPént. Júl. 29, 2016 9:49 am
Vendég
VendégHarley Desford
Risk comes from not knowing what you're doing

● becenév: Har
● születési hely, dátum: 1999.04.11 - UK, London
● kor: 17
● faj: ember
● nemi identitás: heteroszexuális
● play by: Bridget Satterlee
● karakterfajta: jelen

Kekszi ● 19 ● nope ● 5+
you're still have all of me

Kezét csókolom a kedves olvasónak, ez itt az Ismerjük meg Harley-t belülről című műsor első és egyben utolsó adása.
Mielőtt nekifognánk szeretném kijelenteni, hogy nem fog sokáig tartani, mert roppant lusta személy vagyok, aki nem szeret fölösleges köröket futni és köntörfalazni. Mindig is az egyenes beszéd pártfogója voltam, noha gyakran meggyűlik a bajom ezzel a dologgal. Akaratomon kívül megbántok néha embereket, amik után rosszul érzem magam, de sajnos egy olyan családból származok, ahol mindenki kimondja mit gondol.
Nyitott vagyok, és nem olyan értelemben, hogy ott nyílok, ahol a legtöbbször használnak. Kijavítom magam, inkább kedves és barátkozónak mondanám, rengeteg baráttal büszkélkedhetek, akik közül sok mindenkivel örökre szóló kapcsolatot kötöttem. Határozott vagyok, céltudatos, olyan, aki mindig úgy cselekszik, ahogy neki tetszik és a saját feje után megy. Szoktam hibázni, olyankor beismerem kudarcomat de utána próbálok tanulni belőle, nem kedvelem a vereséget.
Versenyszellem rendesen ég bennem, hiszen a családomban mindenki az első akar lenni, olaszokhoz hasonlítanám magunkat, hiszen mindenért meg kell küzdenünk. Szeretem az állatokat, akik körülvesznek az iskolában, ahogyan a természetben élőket is. Egyik legkedvesebb hobbim az utazgatás és a fényképezés.
Szeretek gyerekekkel foglalkozni, gyakran vigyázok is az utcánkban lévő porontyokra mikor a szüleik el szeretnének valamerre menni. Majd, ha idősebb leszek és biztosítottam minden körülményt, akkor én is szeretnék majd párat.
A nagyszerű emberi tulajdonságok mellett ugyanakkor néhány kellemetlen is megtalálható, mint a lustaság, ingerlékenység, néha süket is vagyok és akadnak pillanatok mikor zavarba is hoznak. Olyankor nem szeretek megszólalni, eltűnnék legszívesebben a föld felszínéről. Akadnak percek, mikor bezárkózok, magányra vágyok és vegetálok. Ez talán minden tizenéves problémája, hogy néha napján rátör ez… Nekem pedig kiváltott engedélyem is van.
A természetfelettiről még nem sok mindent tudok, jelenleg a negáció fázisban vagyok és nem hiszem el, hogy léteznek.

Kinézetem igen egyszerű, hátközépig érő hosszú szőkés vöröses hajam van, amit általában kiengedve hordok. Hullámos tincseim keretezik be tökéletes formájú arcomat, melyen egymástól egyforma távolságra ülnek barna íriszeim, piros, csókra hívogató ajkaim és karakteres szemöldököm. Testalkatom nőies, 169 centi vagyok, amit magassarkúk hordásával próbálok kiegyenlíteni. Ott domborodok ahol kell, mostanáig nem volt senkinek se baja az alakommal, nem hiszem, hogy most kezdődne el.
Szeretem a nőies, színes és mintás ruhákat, főleg a lengéket, amik kiemelik nőies testalkatomat. A legtöbbször ruhát hordok, nagyon ritkán farmernadrágot de azt is csak azért, mert megkövetelik. Kényelmesebbnek találom a szoknyákat, de az a helyzet, hogy gyakran hangulatomtól függ mit veszek fel.

Szóval... ja, dióhéjban ennyi lennék. Csók, puszi, ölelés.

when i was younger...

karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó.
Vissza az elejére Go down
 
Harley Amelia Desford
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bálna vs. Harley 4:0
» Serena Amelia Lensherr

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: