• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ro Blanchard


avatarKedd Aug. 02, 2016 4:13 am
Vendég
Vendégrowena blanchard
You're part of a machine, you are not a human being

● becenév: Ro
● születési hely, dátum: 1995. szeptember 4.
● kor: 21
● faj: vadász
● nemi identitás: bi the way
● play by: emeraude toubia
● karakterfajta: jelen

angyalka ● 18 ● julian király ● veterán
you're still have all of me

Kedves Naplóm,
Ócska füzet,
Kidobni való papírdarab.
Feleslegesnek tartom ezt az egész feladatot, és ezt ezzel fejezem ki; a leggyűröttebb, három helyen minimum elszakadt lapot használom fel, hogy jellemzést írjak magamról. Az Agyturkász  - mert a neve egyrészt kiejthetetlen, ezért pedig félig helyesen se bírnám leírni - azt mondta, majd ez segít rajtam, mert az egyetem aggódik a mentális egészségemért. Csak mert én találtam meg annak a nyomorék gyereknek a holttestét a múlt hónapban, aki kinyírta magát. Hah. Ha tudnák, hogy nem ez volt az első rodeóm.
De tekintetbe véve, hogy megfenyegettek azzal, hogy egyrészt lerontják a jegyem, másrészt pedig hazaküldenek ha nem veszem legalább félig komolyan a dolgot, Mrs. Agyturkász, vagy elnézést Miss Agyturkász néni, ez vagyok én. 100%-ig épelméjű, és csak olyan 65-70%-ban iszonyatosan agyhalott.
Ha vetett volna egy pillantást a kartonomra, tudná, hogy kitűnő tanuló vagyok - szóval ha jobban belegondolok, akkor ezt biztosan tudja, mert mégis honnan venné, hogy a jegyeim lerombolásával rá tud venni erre a marhaságra? Mindegy. Maximalista, szorgalmas, talpraesett, blah, blah. Tudja az alapvető készségek ahhoz, hogy valaki túlélje ezen a telephelyen amit maguk egyetemnek becéznek. De ettől függetlenül nem bújok a tanárok seggébe. Mármint ha kölcsönös a dolog. Csak viccelek! Látja? Humorom is van.
Most nem fogok abba belemenni, hogy mit gondolok a szabályokról, és, hogy milyen viszonyba vagyok velük, mert maga mégis csak itt dolgozik meg minden, gondolom szereti a szabályokat... De azért biztos belegondolt már, hogy mennyire feleslegesek néhány esetben, ugye? Meg persze, hogy mennyire jó kihívás egy pár megszegése az adrenalinfüggő diákoknak? Természetesen csak elméletileg kérdezem.
Koffein hatására igazán élénk személyiség tudok lenni, és ha éppen nem egy csapat okostojással kell együtt töltenem az időmet, hanem olyan emberekkel akik legalább félig-meddig megértik a gondjaimat. Mondjuk úgy szórakoztató is vagyok? Elősző héten még bulizni is elmentem, látja, nincs miért aggódnia. Ugyanúgy iszok - vizet, szörpöt, narancslevet persze - mint előtte.
A lányok általában nem bírnak, a fiúk csak az ágyamat akarják, a hormontúltengéstől pedig néha hányingert kapok. Nem mindig, de ez a harmadik évem itt, szóval már kaptam eleget belőle. Lehet, hogy az a nagyméretű adag amit kaptam lelassította a személyiségfejlődésemet, de mondjuk úgy, megvagyok. Nem egy hulla látványa fog beledobni a mélybe, köszönöm szépen.
Mit szeretne még tudni? Hogy nézek ki? Lát minden héten kétszer, az elmúlt egy hónapban. Tudja, fekete haj,, néha kis színnel a végén ha éppen kedvem van, barna szem, lesajnáló mosoly, gyűrött ruhák mert nem tudok vasalni. Vékony vagyok mert utálom a menzát, anyámék meg nem küldenek pénzt már egy ideje. Ne tessék aggódni, amint szépen kezembe kapom a diplomámat, keresek egy állást, összespórolom a pénzt és majd rendbe teszem magam. Én leszek az a nagyon sikkes újságíró, menedzser, üzletkötő, vagy a franc tudja mi. A lényeg hogy viselhessek aranyos magassarkúkat meg cuki kosztümöket párszor egy héten.
Látja? Vannak nekem céljaim. Ha pedig most megengedi, vissza is térek hozzájuk, és nem kívánok több órát elfecsérelni az irodájába. Élvezze ezt az kis fecnit. Arrivederci.


when i was younger...

// Kicsit groteszk. Egyértelműen sötét(ebb). Just sayin'

- Te vagy Carl? - ülök a pulthoz, és felvont szemmel szegezem neki a kérdést. Huszas évei végén járhat a fickó, az egyik foga hiányzik, a felsőjét valószínűleg a középkor óta nem mosták, de bevallom ha mondjuk egy zuhanyt venne és megborotválkozna nem nézne ki úgy mint Quasimodo a rosszabb napjain.
- Szolgálatára, hölgyem. - villant rám egy mosolyt, és elfintorodott. Nem. Visszavonom. Ez a fickó menthetetlen. De erőt veszek magamon, és mosolyt varázsolok az arcomra, ahogy a mögötte lévő üvegekre bökök. - A legerősebbet, kérlek.
- Személyit, kérlek. - válaszolja, és megpróbál kifigurázni. Nem tudom lenyűgözni akar e, vagy csak szimplán ennyire hülye, de csak tovább mosolygok ahogy átadom neki az igazolványomat. Ó, nem azt a hamis széteső vackot amit annyi éven keresztül használtam, nem, nem szeptembertől már nem esek illegális bajokba. Legalábbis olyanba nem ami alkoholt is tartalmaz. A homlokát ráncolja ahogy ellenőrzi az adataimat, majd mikor felnéz szinte már előre hallom mit fog kérdezni.
- Nem te vagy az a lány aki... aki ümm... - próbálja keresni a valami finom szót a pszichopata őrültre, de elég nehezen megy neki. Egy pár másodpercig várok, és kérdően pislogok rá, majd megforgatom a szemem, mikor látom, hogy nem fog neki sikerülni. - Akit megvádoltak azzal, hogy saját kezével ölte meg a húgát? - billentem oldalra a fejemet, ahogy kiül az arcán a mi, sokk? Kétségbeesés? Nem, ez az ember túl bamba ahhoz, ahogy a képe is a szavaim után. - De. Rowena Blanchard. - biccentek a személyire, és bájosan oldalra billentem a fejem. - És valami erőset szeretnék, kérlek. - nyomom meg erősen az utolsó szót, kissé figyelmeztetően.
- Jeget?
- Nem.
- Akkor mesélj; igaz a sztori?  - könyököl a pultra, és elém tolt egy whiskyt jéggel. Normális esetben, nem hogy kedvem, de időm se lenne a játékra. De az órára pillantva rájövök, hogy egy kis szórakozás most igazán belefér. Nem mintha miután a nagymutató eléri a tizenkettőt bárkinek is dalolni tudna majd.
Belekortyolok az italomra. Elkapom a tekintetét. Félmosolyra húzom a szám, ahogy dobolni kezdek az ujjaimmal a pulton.
- Mégis melyik része? Annyi mindent összehordtak az újságok. Az egyik azt állította, hogy démon szált meg, a másik csak simán arra utalt, hogy megőrültem. Az igazság nos... Könnyű bemártani egy tizenöt éves lányt. Vagy tizennégy voltam? Tizenhat? Ki emlékszik már. Persze tény, hogy kissé energetikusabb voltam mint a többi gyerek, és imááádtam a horror filmeket, de hát ki nem? Szóval, egy totálisan hétköznapi este, a húgom lent maradt a nappaliba olyan kettőig, gondolom tv-t nézett, a szüleim pedig valahol részegre itták magukat szokásuk szerint persze. Én pedig másnapos voltam. Szóval éppen sajog a fejem, utálom a világot... És zajt hallok a földszintről. Valami recseg. Valami leesett a földre. Talán anyámék méregdrága vázája? A koszos tányér amit az asztal szélén hagytam? Nem izgatott. Alapból úgy éreztem meghalok. Aztán hallottam egy sikolyt - vérfagyasztót, pont olyat amit használnak a filmekben. Meg voltam róla bizonyosodva, hogy azaz idióta gyerek nem tudja mennyi az ideális hangmérték egy filmen. Egy újabb kiáltás, és egy újabb - és én csak a fejemre húztam a takarót. Majd hirtelen semmi. Haláli csönd. A saját lélegzetem is hirtelen túl hangosnak tűnt. A fejfájásom? A szar gyomrom? Nem éreztem semmit. Az ajtó nyikorog, hogy kinyitom... Lassú léptekkel érek a lépcső tetejéhez, és minden lépés lefelé olyan volt mintha csak a pokol felé sétálnék... Érezni lehetett a gonosz jelenlétét, ahogy közelebb értem. Ott járt. Bűnt követett el.
És akkor meglátom.
Tudod mikor túl gyorsan hajtasz, elütsz egy állatot ami aztán csak ott fekszik mint valami elhagyott kesztyű az úton? A húgom teteme pont azt a benyomást keltette a nappali közepén. Körülötte vértócsa, de semmi lábnyom. Egyet léptem közelebb - a zoknimat átáztatta a még meleg vére. Sikítanom kellett volna, megőrülni, bőgni, zúzni, futni. Ezt tenné egy normális ember, nem igaz? De nem én, ó, nem. Én tettem még egy lépés. Majd még egyet. A zokni átázott mire elég közel értem, hogy láthassam. Azt hinnéd legalább már itt sikítottam mi? Nem. Leguggoltam mellé, és lassan végignéztem az összes sebén, a vér áztatott ruháján, a belsőszervein... És akkor. Akkor bosszút esküdtem.

- Wow. Wow. - nagy szemekkel néz, mint valami ronda hal. Még bólogat is hozzá mint valami idióta játékkutya. - És a rendőrség?
Vállat vonok. - Vér volt a talpamon, a DNS-em pedig a színhelyen. Senki se hallott semmit. A szomszédok pedig gyűlöltek a hangos zeném miatt, tehát persze azt mondták, hogy elképzelhető, hogy megszállt a Sátán. De nem volt elég bizonyíték, hogy megvádoljanak, ezért csak elküldtek. Tudod, hogy szálljanak meg démonok többet. - kacsintok rá a mondat végén, és lehúzom a whiskym felét. A nagymutató közelít a tizenkettes felé.
- Nem semmi életed volt, Rowena.
Elmosolyodok. A felét még nem tudod.
- Ó, kérlek. Hívj csak Ro-nak.

Carl nem nyitott ki másnap délután. Sem pedig a következő nap. Mire bárkinek is feltűnt, hogy hiányzik, a hullája szaga már belepte az egész kocsmát. Nem tudom, hogy gyilkosságnak nyilvánították e végén, mert nem igazán törődnek azzal a környékkel a rendőrök. Viszont a tipp bejött; a ronda pultos kanima volt. Méghozzá egy ronda fajta. Szóval eresztettem egy golyót a fejébe. Csak a biztonság kedvéért.
   


A hozzászólást Rowena Blanchard összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 28, 2016 10:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 02, 2016 9:17 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Rowena!

Tudtad hogy van egy közel névrokonod csak éppen férfi kiadásban? Az az érzésem jól kijönnétek x)
Na de hogy komolyabban is mondjak valamit, mert hát ilyenkor illik, azt kell mondjam hogy imádtam az a jellemzésed, megtudhattam hogy mégis miféle lény vagy. Kicsit gúnyos, kicsit mérges de hát lehet én is az lennék ha agyturkásznál kéne bizonygatnom hogy én már pedig normális vagyok, és nem tört derékba egy hulla látványa sem. Mindenesetre tetszetős volt, és ahogy görgettem le, hirtelen megálltam és azt kérdeztem hogy:"Naaaa, miért nincs tovább?" Smile

És megint? Miééééért nincs továááááb? Még akartam olvasni T_T Akár a ronda pultosról, akár arról hogy mit éreztél, mert megszállt valami, vagy csak ahogy meséled a többi részt, annyira tetszett! Miért nincs tovább? Még még még. Szóval biztos lehetsz benne hogy ezt a kissé darkos stílusodat keresni fogom a játéktéren, és tudnék neked kínálni máris játékllehetőséget. Szóval, Ro, szabad egy táncra? Smile

Miután kellőképpen lenyűgöztél a karakterkapoddal, nem is tartalak fel menj játszani Smile

Vissza az elejére Go down
 
Ro Blanchard
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: