• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Megint bátyuska


 :: Egyéb
avatarKedd Aug. 02, 2016 6:34 pm
Vendég
VendégValamicske, Shin
szilvásbukta, mert szeretem.

● teljes név: választható, de a vezetéknév maradjon
● kor: 20-25
● faj: választható
● play by: Nam Woo Hyun, Lee Ho Won
● státusz szabad

i hate that i want you

Hmm, hát mit is mondhatnék rólad... Van köztünk egy testvéri civódás, amit soha nem fogunk tudni kinőni, viszont ez eléggé el tud durvulni ha nem figyelünk oda rendesen a másiknak, vagy ha csak éppen rossz kedvünk van. Igen, nem egyszer fordult már elő olyasmi, hogy csak úgy fejbecsaptalak a hűtőajtóval, mert úgy gondoltam, hogy jelen pillanatban szebb lenne az arcod egy kicsit laposabban, pedig nem is csináltál semmit. Na de ne félj, én nagyon szeretlek téged, csak egyszerűen mind a kettőnkben van valami erőteljesen elviselhetetlen a másik számára, és képesek vagyunk akár véresre kalapálni egymást, utána meg összeölelkezve kibékülni és nyálas dolgokat duruzsolni egymás fülébe. Amúgy ettől eltekintve egészen jó a viszonyunk szerintem, legalábbis én egyáltalán nem utállak téged. Az utóbbi időben elkezdted viszont sejteni, hogy valami nincsen rendben velem, még a szobámban is kutakodtál ami miatt kiakadtam rád és jól összeverekedtünk.... habár már megoldottuk a helyzetet és ugyanúgy spancik vagyunk, valami miatt mégis feszült maradt a légkör, és most én érzem azt, hogy titkolsz előlem valamit. Mindenképp több felelősségérzet van benned, mint bennem, egyáltalán nem vagy olyan szedett-vetett legényke, mint amilyen én, és ezzel megint csak könnyen az idegeimre mész. Tudod, hogy nagyon idegölő tud lenni az, ha valamit már századjára hallgat meg az ember öt percen belül? Na ilyenkor ne csodálkozz ha nekedugrok, de komolyan... És ha ez még nem lenne elég, képes vagy megkefélni a nőmet is, merthogy én úgyis csak dugni akarom, veled meg tud lelkizni is... Csak tudod, pont te basztad ez az egészet azzal, hogy létezel. Mert először beléd volt zúgva, velem meg minden bizonnyal hiánypólásból van, ez pedig eléggé sérti az önbecsülésem, de te szarsz az egészre... Elég sokat is veszekszünk Aimend miatt, de már úgy vagyok vele, hogy te ezt sosem érted meg, mert talán korlátoltabb vagy annál amit gondolok, de mindegy is... Hagyjuk meg ezt a későbbiekre.
De azért nagyon szeretlek én drága testvérem, és hihetetlenül várom, hogy idetold a képed. Cool
Vissza az elejére Go down
 
Megint bátyuska
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: