• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Floyd S. Blue


avatarSzer. Aug. 03, 2016 6:43 pm
Vendég
VendégFloyd Sébastien Blue
Ne vegyél el semmit, intézd úgy, hogy önszántukból adják!

● becenév: Floyd, illetve Juannak Sébastien, amiért egyszer még kibélelem a hátsóját
● születési hely, dátum: ide
● kor: 20
● faj: chimera
● nemi identitás: biszexuális
● play by: Kim Jonghyun
● karakterfajta: jelen

Papi ● már nem számolom ● megkeresed? ● épp elég, higyj nekem.
you're still have all of me

Magas. Tagadhatatlan tény, hiszen ez az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága. Ha a feje búbját mérjük, akkor már bőven elérte a 190 centit, és ezt kifejezetten szereti is kihasználni, így általában lesajnáló vigyorral méregeti a nála alacsonyabbakat, a szó szoros értelmében lenézi őket.

Vékony. Amitől még magasabbnak tűnik. A vékonysága csak tovább nyújtja a képet, ettől pedig már egészen égimeszelőnek tűnik, annyira magasnak, ami már nem normális, viszont ez ad egy pluszt a férfiasságának is, mivel ő úgy gondolja, hogy a férfias pasik elsősorban magasak. Nem is kell mondanom gondolom, hogy eléggé meg van elégedve ezzel a képpel, így egyáltalán nem szándékozik nagyon izmosítani, mert neki tökéletesen megfelel a képi csalódás amit a vékonysága okoz.

Szálkás. Azért pontosan tisztában van azzal a ténnyel is, hogy ha nem pakolna magára némi izmot, akkor valószínűleg úgy nézne ki, mint egy lúzer, de így meg csak szimplán jó pasi lesz tőle, ami a testét illeti.

Kávé. Na de mit érnek az izmok, a magasság, ha valaki úgy néz ki, mint egy hulla? Éppen ezért mondható szerencsésnek Floyd Sébastien Blue is; mivel ő neki megadatott az, hogy az év minden napján napbarnított legyen a bőre anélkül, hogy beülne a szoliba.

Jóképű. Tagadhatatlan tény. Az arca pontosan olyan, mint egy tökéletesre faragott szobor. Pont ott beesett egy picit az ábrázata ahol lennie kell, az orra formás, pisze kis orr, ami illeszkedik az arcához. Szemei olyan mélyfeketék akár a végtelen szurok, képes a tekintetével elérni azt, hogy valaki fuldokolni kezdjen, hogy megijedjen tőle, kellemetlenül érezze magát. A szemöldöke majdnem mindig össze van vonva, de van egy varázs… Amikor mosolyog. Amikor megtöri a komor ábrázatát, hogy formás ajkai mögül kivillantsa a hófehéren vakító, idegesítően egyenes fogsorát. Ilyenkor megváltoznak a vonásai, és olyan lesz az arckifejezése, mint egy ma született kezes báránynak, aki a légynek sem képes ártani. Hihetetlenül csábító a mosolya, vonzza az arca az ember tekintetét.

Szőke. Általában. Dús tincsei festett árnyalatban pompáznak, aminek a fénye természetesnek tűnik, de nem az, csak fashionista, ezért képes napokat tölteni azzal, hogy megkeresse a tökéletes festéket. Amúgy egészen szereti festegetni, ezért nem furcsa nála az sem, ha mondjuk csokibarna tincsekkel hódít. Ugyanígy fontos neki az is, hogy a haja mindig tökéletesen álljon ha már veszi a fáradtságot és belövi a reggel.

Stílusérzék. Bármit visel, szinte minden tökéletesen fest rajta, még a hullazsák is. Tudja kombinálni a ruháit, szeret elegánsan meg lazán is öltözködni, mivel mind a két stílust tudja viselni magán a karizmája miatt. Nem ragaszkodik a fekete árnyalathoz, de a végletekhez igen, ezért a ruhatárának nagy részében csak világos meg sötét árnyalatok találhatóak meg, amik kivétel nélkül kissé fakó árnyalatban játszanak, mert utálja ha valaki élénk, csillogós dolgokat aggat magára, attól úgy érzi mintha a másik mindenképpen meg akarná vakítani, ezért kerüli is ezeket a darabokat a ruhatárából.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Kétszínű. Talán a legfontosabb tulajdonsága. Ő tökéletesen leírható egyetlen mondattal: Semmi sem az, aminek látszik. Persze nem leszek ilyen szófukar, szóval folytassuk csak. Ha mosolyog rád, akkor valószínűleg már tovább gondolta a dolgot, és el akar kapni, vagy csak azért csinálja, mert a helyzet megkívánja. Nem igazán jellemző rá a kedvesség, csak ha szeretne valamit megkapni. Képes addig édesgetni valakit, amíg meg nem kapja, viszont annyira jól csinálja, hogy nehéz átlátni rajta a szitán.

Türelmes. Talán pont ezért nem mondható teljesen pszichopatának. Hiszen ő képes várni. Ha valamit nem kap meg azonnal, akkor eléri, hogy idővel legyen majd az övé a legfontosabb az, hogy ezt képes mással is éreztetni. A türelmének tengere olyan szinten végtelen, hogy a célját az esetek nagy százalékában képes elérni bármi áron, ezért hasznosnak bizonyul minden, amit tesz.
Őrült. Tagadhatatlan tény, hogy van egy kis beütése. Hiszen melyik normális ember akar csak rosszat a másiknak? Nem lehet egyetlen olyan személyt mondani az életében, aki fontos lenne számára annyira, hogy ne bántsa, ne helyezze a gyengeségeit az erősségei elé. Ettől pedig egy picit tagadhatatlanul bekattant, valóban. Viszont úgy gondolja, hogy mindenkinek van egy őrült alakja, csak képes elrejteni, ezért ő is ezt teszi.

Hazug. Jellemző rá, hogy a szavai általában csak a hatásvadász szemfényvesztésre hajaznak, ezért nem fél nagy szavakkal dobálózni. Ami fontos vele kapcsolatban, hogy elég jó hazudozó, ezért mindig emlékszik arra, hogy kinek, mikor és mit mondott, szóval nehéz elkapni.

Megfontolt. Ez több tulajdonságának is kedvez, például a fentebb említett hazudozásnak is, mert könnyedén kidumálja magát bármilyen helyzetből. Általában elég jól átlátja a helyzeteket és nem kezd olyanba, amihez még nem ér el eléggé a keze, mert tudja, hogy abból bukás lenne. Nem hiszi magát mindenhatónak, ezért ismeri a határait is.

Őszinte. Akkor, ha valakinek a hibáira kell rávilágítania. Nagyon szereti ezt csinálni, valakit a földbe döngölni egy-egy rossz tulajdonsága esetén számára tényleg elég élvezetes ahhoz, hogy eldobja magától a hazug álarcot, és felvegye az őszinte arcát. És igen, ez is alátámasztja a kétszínűségét, mert magáért hazudik, más káráért meg igazat mond sokszor.

Gonosz. Csak nem mutatja ki. Legbelül a lelkében mindenkit megvet, mindenkit utál, egy picit talán saját magát is, mert érzi, hogy nincsenek rendben vele a dolgok tudja, hogy nem képes irányítani a saját életét, és ez végtelenül fáj neki, csak nem mutatja ki, inkább elrejti még a saját szeme elől is, ezért csak rémálmok formájában térnek vissza mindezek.

Magabiztos. Igen, pontosan tudja magáról, hogy bármit elérhet ha eléggé küzd értük, ebből pedig egyszerre az is ered, hogy céltudatos. Általában előbbre állítja a célokat a kapcsolatok ápolásánál még akkor is, ha műkapcsolatokról van szó, vagy a saját élvezetének növeléséről. Lehet ezt… Karrierista beállítottságú emberként mondani, ugye?

when i was younger...

Kedves Juan!
Habár ezt a levelet sosem fogod megkapni, én mégis boldogan írom neked, hogy elszámolhassak neked az eddigi tetteimről. Komolyan azt gondolom, hogy jól végeztem a munkám, ezért valakinek el kell mesélnem, és mivel még nem vesztem meg teljesen, magamnak sosem fogok levelet írni. Tudod… Csak ki akarom önteni a lelkem valakinek, hogy könnyebb legyen. Nem olyan egyszerű ám érzések nélkül élni, mert oké, egészen jól mellőzöm őket, de rájöttem, hogy kiiktatni mégsem tudom rendesen. Hiszen ha elvesztem az érzéseimet, akkor veszik az ép eszem is, az meg ki az istennek kellene? Nekem nem igazán, szóval… Mit szólnál hozzá, ha elmesélnék neked néhány dolgot, te pedig sosem kapnád meg a levelet? Megírom, elégetem, és akkor az írás is elszáll. Komolyan, ki volt az a gyökér, aki kitalálta, hogy a szó elszáll, az írás megmarad? Meg lehet semmisítni azt is, szóval… Habár annyira elegáns a kézírásom, hogy biztosan nehezedre esne kiolvasni a csökkentett mennyiségű IQ-ddal, de nem baj, azért biztosra megyek, mert ha nem vagy annyira hülye, mint gondolom, akkor biza le fogok bukni, te meg kapva az alkalmon bevágsz a dutyiba, amit nem szeretnék. Biztosan nagyon szórakoztató lenne random férfiakat seggbe tolni, de úgy vagyok vele, hogy inkább kihagyom a dolgot ha nem muszáj, azért még engem sem véd minden az AIDS-től. Na, de akkor hol is tartottam… Ja igen! Megvan. Képzeld, tegnap likvidáltam egy számomra amúgy igazán csak kedvderítő kislányt, de nem számít a dolog, mert találtam egy másikat. A likvidálni szót is úgy kell érteni ahogy tudod, hogy gondoltam, hisz te annyira nem vagy ám hülye, mint a többi ember és valamennyire átlátsz rajtam, szóval miért kergetnélek kétségbe? Valóban csinálok rossz dolgokat, habár fogalmam sincs róla, hogy miért. Igazából van egy enyhe amnéziám a dologgal kapcsolatban, mert nem emlékszem, hogy mikor végeztem vele, csak holtan találtam az összevérezett takarón. De ne félj, imádott bátyusod ügyesen eltűntette a nyomokat, elásta egy olyan helyre, ahol már valószínűleg felismerhetetlenné foszlott,és nem látott meg senki, csakúgy, mint az egy hónappal ezelőtti áldozatomnál. Nem fogsz ilyen könnyen elveszíteni drága kismacskám, szóval csak púpozd a hátad tovább, mert én aztán kitartok a végsőkig. Rosszfiú lennék? Talán egy picit, de te sem vagy jobb nálam. Te is hazudsz, te is mondasz meggondolatlan dolgokat, te is bántod az embereket. Talán te is megölsz majd egyszer valakit tudtodon kívül, sőt… Lehet, hogy már megtetted, csak egyszerűen nem értesültél róla. Mert tudod milyen ereje van a szavaknak, ugye drága barátom…? Na mindegy, inkább nem mondok semmit, mert amint mondtam a diónyi nagyságú agyadat nem akarom nagyon leterhelni, szerintem már így is túl sok az információ neked. Talán bolondnak hihetsz most, miközben ezeket a sorokat olvasod – kár, hogy soha nem fogod, höhö – de tudod mit? Nem érdekel. Most minden bizonnyal közveszélyesnek nyilvánítasz, de kit érdekel? Mennél a rendőrségre? Menj csak. Hogyan bizonyítod be? Ugyanis én itt befejeztem a pofázást, és megsemmisítem ezt a levelet. Azért köszönöm neked, hogy könnyítettél a lelkiismeretemen még akkor is, ha nem tudsz róla, mert ez történt drágám… Btw, egyszer ha gondolod eljöhetnél velem randizni, mert eléggé bejönnek az olyan vad, tetovált srácok, mint te, de könyörgök ne állítsd belém a kisbicskámat, mert szeretek én lenni a domináns személyiség, khm, ha érted mire gondolok…

Imádott féltestvéred:

Floyd

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Talán soha nem fogom bevallani magamnak, de valahol tényleg szívesen megbeszéltem volna ezt az egészet vele. Komolyan féltem. Rettegtem. És mivel ő volt az egyetlen ember, aki jobban ismer, mint én saját magamat, nem lett volna más választásom. Csak egy baj volt. Ugyanúgy gyűlölöm, ahogyan mindenki mást. Nem szeretem, ha rám néz, irritál, ha a közelemben van, idegesít, ha hozzám szól, megzavar a jelenléte. Ahogy mindenki másé is. Legszívesebben egyetlen sötét zugba zárkózva élnék, mindenkitől távol egészen addig amíg rá nem jövök, hogy miért ilyen feneketlen, ilyen mélyen gyökerező a bennem lakozó gyűlölet, miért nem vagyok képes sokszor józanul gondolkozni, miért van az agyamnak egy olyan rekesze, amibe nem látok bele, ami olyan dolgokat raktároz el, olyan borzalmas képeket tárol, hogy azt képtelen vagyok még magam előtt is kitárni? Ez már régen túlmutat azon a helyzeten, amit egy pszichológus talán meg tudna oldani. Ezzel minden bizonnyal már nem lehet mit kezdeni, ezért így őrzöm meg a maradék emberségem. Táplálom a bűntudatom, a szégyenérzetemet, mert az emlékeztet rá, hogy még ember vagyok. Szeretném kiirtani ezeket is, de sajnos túlságosan fontosak ahhoz, hogy megmaradjon az ép elmém. Szükségem van az eszemre, a még józanul gondolkozó énemre, aki talán meg tud menteni ettől az egész feketeségtől, ami körülvesz. Csak… Csak nem tudok boldog lenni. Túl sokan vannak körülöttem ahhoz, hogy a külső ingerek hassanak rám. Boldog lennék, egyedül a szobámban, miközben csokit eszegetek, de arra képtelen vagyok, hogy valaki társaságában jól érezzem magam. Jó nekem egyedül, de mégis szükségem van valakire, akinek ha kimondatlanul is, de elmondhatom, ha bánt valami. Azt pedig igazából rohadtul leszarom, hogy utálom Juant, ahogy ő is engem, mert szokásom másokat a saját céljaimra használni. Ez nem bán, ez elővigyázatosság. Borzalmasan jó elővigyázatosság.
Egy halk sóhaj kísérletében gyújtottam fel a levelet hazafelé menet, hogy aztán azzal gyújthassam meg a cigimet is, és amint hamuvá égett minden bizonyíték úgy voltam vele, még a biztonság kedvéért el is tiportam azt is.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Aug. 15, 2016 8:57 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Floyd!

Először is ne haragudj, hogy megvárattunk, nem szoktunk ennyire szanaszét lenni, és valaki mindig van net közelben, most pont nem így jött össze. Szóval bocsi.

A jellemed nagyon tetszik, főleg hogy ilyen címszavakban szedted összee, amit aztán ki is fejtettél. Még tetszenél is nekem ha érted, ha nem a lányokkal foglalkoznék annyit. Khm, szóval hát... ki tudja? Nem vag azért egy egyszerű eset annak ellenére hogy kicsit annak tartod magad dehát semmi nem fekete és fehér igaz? Remélem a játéktéren azért még olvashatok majd tőled ezt azt.

Maga a történet része... azéééért megnéztem volna a tesód fejét amikor elolvassa ezeket a sorokat, bár tudom írtad, elégetted de akkor is. Kemény lehetett. Szerettem olvasni és a végére érve felnyögtem hogy naaa még akarom. Az a pofátlan beszólogatás még írás közben is... hát levett a lábamról, szóval... nem is tartalak fel, már mehetsz is boldogítani a tesódat de... azért vér ne follyon Wink


Vissza az elejére Go down
 
Floyd S. Blue
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nikoletta Blue
» Kaylin vs. Blue

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: