• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 My big brother - Jonathan Redwell


 :: Egyéb
avatarHétf. Aug. 08, 2016 1:08 am
Vendég
VendégJonathan Redwell
I miss you bro

● teljes név: Jonathan....Redwell (ragaszkodom a Jonathan-hez, de második nevet választhatsz mellé, ha gondolod)
● kor: 22+
● faj: Végül is bármi, de ha bizonytalan vagy, pm-ben üzenj, és átbeszéljük
● play by: Majd ezt is megbeszéljük, ha megérkezel :3:
● státusz: Szabad

i hate that i want you

A testvérem vagy. Legalább is annak tartalak, hiszen a vér nem köt össze minket, csak a nevünk. Számomra mindig is igazi Redwell voltál, annak ellenére, hogy nem vagyunk rokonságban.
Régebben nagyon jóban voltunk. Amikor apa hazahozott téged, nagyjából öt éves lehettem, de úgy örültem neked, mint más gyerekek a cukorkának. Szinte azonnal megszerettük egymást, nem volt idő, amit külön töltöttünk. Még a szobánk is közös volt, amíg lázadó kamasz korunkban nem döntöttünk úgy, hogy saját hálót szeretnénk magunknak.
A bajban mindig számíthattunk egymásra. Ha anya téged hibáztatott valamiért, kiálltam érted, és ugyanígy történt fordított helyzetben is. Nem voltunk restek összefogni a szülők ellen sem, amikor úgy éreztük, igazságtalanok velünk. Persze sose bántottuk őket, csak szerettünk közösen vitába szállni velük, ha nem tetszett valami. De hát ilyenek a jó tesók, nem?
Azért mi se voltunk teljesen tökéletesek, néha csúnyán össze tudtunk kapni. Alapvetően viszont ugyanúgy szerettük egymást, mintha igazi testvéri kötelék lett volna köztünk. Az viszont nem tett jót a kapcsolatunknak, hogy anyánk nem szeretett minket egyformán. Vadász létére nem tartott méltónak téged a „családi bizniszre”, és ezt úgy mutatta ki, hogy téged kevésbé szeretett a gyermekeként, mint engem. Ez mindkettőnket bántott, így egyre több konfliktusunk lett egymással.
Ugyan egyikünk sem tudott anyu igazi foglalkozásáról, előfordult egy párszor, hogy összeverekedtünk a többi diákkal a suliban, főleg, ha engem kezdett el zaklatni valamelyik. Úgy harcoltunk velük, mintha egy rugóra járt volna az agyunk, arra a pár percre teljesen szinkronban voltunk. Olyan lelki kapocs alakult ki köztünk, amit elképzelni is nehéz.
Aztán beütött a balhé. Jöttek sorra a furcsa gyilkosságok, eltűnések, bevezették a kijárási tilalmat. Én pedig, mint buta, tizenhat éves tini lány, természetesen lázadni akartam, és kiszöktem otthonról. És aznap este váltam azzá a szörnnyé, aminek anya látott, amikor rám nézett. Az volt az utolsó éjszaka, hogy láttuk egymást.
Mikor megtudta, mivé lettem, üldözőbe vett. Te próbáltad lebeszélni róla, de nem hallgatott se rád, se apára, aki mindkettőnket teljes szívéből szeretett és még a saját felesége elől is megvédett volna minket, bármi áron. El kellett menekülnöm, kizárnom az életemből az egész családot, veled együtt. A legjobb barátom voltál, a testvérem, a megmentőm.
Azóta is minden nap eszembe jutsz, hiányzol az életemből. Szinte egy volt a szívünk és a lelkünk, és most, hogy elváltunk egymástól, félig üresnek érzem magam, akárcsak te - feltehetőleg.
Nagy meglepetésként fog érni, amikor kiderül, hogy utánam jöttél Beacon Hills-be, ki tudja miért.

Nagyon szeretném már látni az én drága, édes, fogadott bátyuskámat! *-* Sok szeretettel, tárt karokkal, két üveg whiskey-vel és egy csomag csokis keksszel várlak, írj pm-et, ha megérkeztél <3
Vissza az elejére Go down
 
My big brother - Jonathan Redwell
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: