• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ramon Rawleigh


avatarHétf. Aug. 08, 2016 11:12 pm
Vendég
VendégRamon Rawleigh
S most az uralja a lángokat, ki eddig félt a tűztől...

● becenév: Nem hiszem, hogy a Ramon becézhető
● születési hely, dátum: Russia, 1992-93 (pontosan nem emlékszik rá)
● kor: 23-24
● faj: Phoenix
● nemi identitás: Bi
● play by:Lee Taemin
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Első és második ránézésre is egy ártatlan lelket látunk magunk előtt. Bőre halovány és puha, mint a bársony. Félhosszú haja eredetileg éj feketén hullana az arcába, de van mikor épp ennek ellentétén fehéren vagy szőkén pompázik. -De volt ő már barna és vöröses árnyalatú is.- Ha az ember a nagy tömegben szeretné megtalálni, elég csak a legtörékenyebbnek tűnő embert megfigyelnie, mivel elég vékonyka. Ez nem is csoda, hiszen mindössze alig 60kg társul a maga 178 centijéhez. Ennek ellenére némi izom is felfedezhető karjain és hasán. Szemei csak úgy csillognak a kíváncsiságtól. Kissé pisze orra alatt vastag barack színű ajkak lapulnak. Öltözködését nézve nem túl válogatós, habár vékony lábai miatt inkább a hosszú szárú nadrágokat preferálja. Szinte mindenféle stílusú ruha megtalálható szekrényében.
Jellemét tekintve, kissé vissza húzódó és csendes típus. Legalább is a legtöbb esetben. Ismerősebb közegben már kicsit felszabadultabb és inkább gyerekes. Szereti a törődést, de túlságosan nem szeret középpontban lenni. Szégyellős és könnyen zavarba lehet hozni, amiért a fejét veri a falba. Kíváncsi és figyelmes, jó hallgatóság. És amit legjobban utál, túlságosan is hiszékeny. Nem tehet róla, de egyszerűen nem tud különbséget tenni a hazugság és az igazság között. Ami azt illeti, néha kissé tudatlan is, főleg így a balesete után.

when i was younger...

Hallottál már olyan esetről, mikor valaki egy baleset következtében részleges amnéziát szenved? Pedig ilyen nem csak a filmekben fordul elő. Bizonyítékul itt van eme ifjú, aki a baleset egyetlen túlélője is. Ő járt mondhatni a legjobban, hiszen nem az életét, csak pár emléket kellet feladnia. Így viszont könnyű préda. Nem tudja, hogy kinek is higgyen igazából. Azt se tudja, hogy pontosan honnan jött. Valahogy sejti mélyen legbelül, kérdéseire a választ, de nehezen bízik meg önmagában így, hogy jól össze kutyulták gondolatait. Azzal tisztában van, hogy Oroszországban született és talán élt is ott jó pár ideig, mivel egy-egy kép néha beugrik gyermekkorából, ami azt bizonygatja. Röpke nyolc év tűnt el fejéből. Habár igazából, annyira a többi se teljesen tiszta. Nem tudja ki volt ezelőtt. Hogy hogyan élt, hogy viselkedett és kit ismert. Fogalma sincs, hogy tett e valamit, vagy csak a hihetetlen életben maradása miatt pusmognak mindig a háta mögött, de nagyon nem szereti ezt az érzést. Úgy érzi már nincs, olyan hely ahol ne szegeződne rá minden tekintet. Senki se mond neki semmit, és már nagyon kérdezni se mer. Fáj neki ez a tudatlanság, de az még jobban, hogy egyedül van. Nincs kire támaszkodnia ezekben a nehéz időkben.
A motel szoba ajtaja kinyílik, majd óvatos nyikorgással zárul vissza. Bent sötétség lapul és állott szag van. Egy tipikusan olyan hely, ahol az ember aludni se mer. Romennek se esett jól, hogy itt kel meghúzódnia, de még mindig jobbnak látta, mint az utcán kóborogni. Pihe súlya alatt csak úgy recseget az öreg fa. Léptei óvatosak, ahogy az ablak felé indul. Széthúzva a függönyt, kellemes fényárad be. Ugyan még nem volt telihold, de fénye így is akár csak egy reflektoré. Hóka bőrére rásütve kívülről szellemnek is hihették volna. De nem járt erre egy lélek sem. Pontosan nem tudta, hogy merre is indul, csak felszállt egy legközelebbi buszra és megvárta, míg a legutolsó megállónál letessékelik. Egyszerűen nem bírt már ott maradni a nagyvárosban. Túl sok volt az ember, aki tudott róla, még se mondott neki semmit. Egyre kellemetlenebbül érezte magát ott. Kissé nyugodtabb már, de még mindig benne feszeng a furcsa érzés. Fogalma sincs, hogy mit kéne tennie. Kezdhetne egy új életet is, de akkor tisztázatlan múltja talán bezavarna. Fájt a feje az egésztől. Nem érdekelte volna, ha nem tér vissza az összes emléke, de akkor vagy többet tudna vagy kevesebbet, ahhoz hogy újra belevágjon. Néha képszerűen be-be villan egy részlet a múltból, de ahhoz kevés, hogy bármit is tudjon vele kezdeni.
Egy ideig csak bámult kifele némán, az üvegen, majd összébb húzva a sötéttelőt a fotelba huppant. Az idő már lehűlt. Az öreg falak csak úgy ontották kifelé magukból a hideget. Kezeit lábán megpihentetve tartotta tenyereit az ég felé. Melegre vágyott és fényre. Szerencsétlenségére a lámpa kiéget és a takarót is szétrágták már a molyok. Szemei óvatosan vizsgálódtak a koromsötétben. Ám mintha látott volna valamit a szeme sarkából. Akár csak egy apró láng, ami olyan gyorsan tűnt el, mint ahogy megjelent. Kezére meredt, de nem látott semmit. Először azt hitte, hogy csak a fáradtság játszadozik vele. Eszébe jutott, hogy milyen jó is lenne, ha lennének természetfeletti képességei. Valamennyire egyszerűbb lenne az élet. Gondolatára egy széles gyermeki mosoly jelent meg. Csak úgy viccből kijjebb nyújtotta a karját, lehunyta szemét és elképzelte, ahogy markában ég a tűz anélkül, hogy őt megsebezné. Majd, ahogy óvatosan felnézett, csak ugyan ott lobogott a láng. Ijedségében hanyatt esett a fotelből. Arcát dörzsölgetni kezdte, miközben nézegette, hogy nem e lázas. Viszont furdalta a kíváncsiság és csak hamar felült, hogy újra próbálhassa. Újból sikerült neki. Kikerekedett szemekkel figyelte az újdonsült helyzetet. Balját beledugta, ezzel vizsgálva, hogy igaz e amit lát. Ugyan a meleget érezte, a nyoma nem maradt meg. Ekkor egy cetlit dobott bele, ami csak hamar elégett. Órákig szórakozott vele. Nem hitt a szemének. Még is mióta tud ilyet és hogyan? Örüljön neki, vagy inkább ne? Ötlete se volt arról, hogy mit gondoljon erről. Eme felfedezése viszont közelebb vitte a rejtélyhez. Ahhoz a furcsa képhez magyarázat, ami a balesetből maradt meg. Amikor kigyulladt a két kocsi ő volt az egyedüli, aki sértetlenül szállt ki. Ekkor aggodalom öntötte el, hogy mi van, ha az egész az ő hibája? Sose tudná elviselni azt, hogy valaki általa haljon meg. Főleg ilyen drasztikusan. És ami a legviccesebb az egészben, hogy mióta eszméleténél van félt a tűztől. Most meg egyenesen maga képes lángra kapni.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 09, 2016 9:22 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Ramon!

Tetszik a neved, ez volt az első bnyomásom, a jellemed és kinézeted alaján tnyleg egy kicsit porcelánbaba szerűként képzellek el, de majd játéktéren megmutathatod hogy miből faragtak téged, ha odaengedlek. Höhöhöh.

Szóval... Ej ej kismadaram, ne félj a tűztől, mert az édeskevés lesz amikor velem nézel majd farkas szemet. Remélem kiderítedk i voltál, és mit tettél vagy mit nem. Rossz lehet így élni de neked élned sem kellene szóval nem tudlak sajnálni *lö Ezra*

Na jó, ne vegyél ám komolyan, tetszett az ET-d szóval elfogadlak, hussanj foglalózni és... tudod, mi a dolgod. Wink

Vissza az elejére Go down
 
Ramon Rawleigh
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: