• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Eric Graham


avatarSzer. Aug. 17, 2016 11:45 pm
Vendég
VendégEric Parker Graham
I don't care what you think as long as it about me

● becenév: Azt próbáld meg.
● születési hely, dátum: Salt Lake City, Utah,  1994.08.17.
● kor: 22
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Straight
● play by: Luke Pasqualino
● karakterfajta: jelen

Rókacica-Kék-Zokni-Anyuci-Ezernév-Alfa
you're still have all of me

Tételezzük fel... A Beacon Hills gimnázium ajtaja kitárulkozik, és te megpillantod a 1,87 magas fiút, ultraszexi már az év első tanítási napján. Gesztenyebarna haja tökéletesre fésült, sötét szemeiből már távolról kiveszed, hogy valójában nagyon is zöldek, pedig egy pillantással se illet. Napbarnított bőre elárulja, hogy idén se töltött egy percet sem a szobájának magányában, de ezt abból is levehetted volna, ha kidolgozott, mégsem durva izomzatára figyelsz. Ívelt vonásai egyszerre atletikusak, mégis van bennük valami finomság, ami nem ereszti tekinteted. Ruházata egyszerre laza, sportos és elegáns. Hogy csinálja? A letisztult, hosszított irhakabát teszi, ami alatt fehér, V kivágású pólót és enyhén ülepes, fekete farmert visel, hasonló sötét színben pedig Nike Roshe Runt?
Tehát tételezzük fel... Ez mind veled történik. Mit teszel?
A.) Idiótán nevetgélsz a barátnőidnek, hogy Ericcel forr köztetek a levegő, pedig mindössze annyi történt, hogy egy házibulin keféltetek és már a nevedre se emlékszik, pedig akkor még lehozta volna neked a csillagokat. Köszönsz neki, de ő észre se vesz, csak egy újabb alkalom voltál számára, hogy szórakozhasson. Totál égés.
B.) Jópofizol vele, ő meg úgy tesz, mintha hinne neked. Tudja, hogy hamis képet mutatsz magadról, hiszen a felmenői mind lacross kapitányok és edzők voltak. ő tart külön edzéseket egyedül a városban, ezért jobb a barátjának lenni, mint az ellenségének. Igazából leszarja, azt mondja felvesz majd a csoportjába, de már három hónapja várólistán dekkolsz nála és a keresztneved se tudja.
C.) Szemet forgatsz, ahogy bevonul a haverjaival körbevéve. Tudod ki ő, ismered a módszereit, csak egy átlagos fafej. Egy szórakozott alak, aki azt hiszi a nőkről, hogy funkcionális sütők és mosógépek. A szülei pénzelik, ezért bármit megtehet és ennek megfelelően él. Jobb az Eric féléktől távol maradni, hiszen egyébként is rengeteg furcsa eset vezethető vissza hozzá Beacon Hills-ben, amit senki nem tud megmagyarázni...
Szóval mi lesz? Eltűnsz mellette és megpróbálsz nem bajba kerülni? Belekeveredni a dolgaiba? Elveszni a tekintetében? Vagy megacélozod magad és megpróbálod feltérképezni az ismeretlent? Mi lesz? A döntés a tied.


when i was younger...


2011 nyara

A 395-ös úton egy autó tűnik fel a szaharai forróság közepette. A levegő délibábként fodrozódik az út felett, ahogy a fekete honda elhalad egy tábla mellett; Köszöntjük Salt Lake City-ben!
Ez az egész egy szar. Klaus az indulás óta morcos csöndben vezet mellettem, ami röpke 12 óra szótlanságot jelent. Ideje volt valamit mondanom.
- Oké, sajnálom, rendben? - döntöttem hátra fejem és egy hihető bocsánatkéréssel erölködtem.- Sajnálom, hogy kinyírtam a volt barátnőd, meg az azelőttit, és az azelőttit... - halkultam el és kicsit elgondolkodtam.- Nézd, nem volt szándékos, elkapott a hév.
- Nem Sarah, Helen, vagy Leila miatt vagyok mérges, Eric!
Hangja a motornál is mélyebben dübörgött, mégsem kellett felemelnie a hangját. A bátyámtól jobban kellett félni, ha nyugodt volt.
- Azért vagyok mérges, mert egy kölyök fejével gondolkodsz annak ellenére is, hogy alfa vagy. Hatalmas felelősség szakad ezzel a nyakadba, amit úgy látszik, képtelen vagy kezelni. Nekem a falkámmal kéne foglalkoznom, ehelyett intézem az ügyeid. Ezért költözünk haza, anyáékhoz, hogy ők figyeljenek rád.
- Ez nem az otthonunk.
Sértetten bámulok előre, ahogy gondolatban még Beaconben járok. Három lány, ennyi a nagy bűnöm, amiért elhoznak a városból. Az első lány, Sarah halála puszta véletlen volt. Egy igazi kurva volt, nem is értem, miért kéne megbánást éreznem, egyáltalán Klaus miért szerette és miért siratta. Átakart változni, én pedig eleget tettem a kérésének, arra viszont nem számítottam, hogy a harapás, vér és a hang hatására, ahogy éles fogaim keresztülhatolnak bőrén, azt eredményezik, hogy a gyenge kis idegrendszere felmond és elájul. Bár még életben volt, gondoltam nem éli túl. Mentve a menthetőt, hogy legalább ne az én lelkemen száradjon az egész, a legközelebbi templomig vonszoltam a szőke kisasszonyt, akinek sebe még mindig nem gyógyult. Minden lépcsőfokot megmásztam, hogy a harang nyelvére felakaszthassam és mint aki jól végezte dolgát, beállítva a tökéletes öngyilkosságot, távozzon. Gyönyörű volt, be kell hogy valljam. Ahogy ott lógott több méter magasságban a késő délutáni fényben, erőtlenül és elveszetten, csodálattal töltött el. Csak álltam ott és gyönyörködtem. A harangok végül megszólaltak. Túl későn.
Helen. Szép lány volt, ragyogó, vörösesbarna hajjal és akcentussal. Cserediák volt talán vagy csak átutazóban érkezett az osztályomba? Pontosan nem emlékszem a részletekre, csak arra, hogy fülig szerelmes volt a bátyámba. Kíváncsi voltam, vajon megint megtudnám tenni vele is? És milyen lenne, ha hagynám eluralkodni az állatot bennem, hogy az végezzen vele? Brutális - most már tudom.
Az utolsó más volt, nem akartam bántani Leilát, maga volt a hibátlan ártatlanság. A törékeny virágszál. Plusz, Klaus a fejemet is letépte volna, ha vele végzek, erre pedig megesküdött. De mivel konkrét bizonyítéka nem volt rá, hogy én tüntettem el, nem bántott... Pedig tényleg nem én voltam. Nem teljesen.
Nevetséges egyébként, ahogy porondra verik a nevünket. Graham. A kivételes alfacsalád. Az első Beacon Hills-ben letelepedő farkascsaládok egyike. Alapítók. Elsők. Lacross istenek.
- Megjöttünk, öcsi. North Hillside Avenue 80.
Mindketten a sötét, már-már fekete ház fele fordultunk ültünkben. Ő viszont visszanézett rám pár perc csend után.
- Anyáék attól tartanak, hogy örököltél valamit Xavier bácsitól.
- Úgy érted, azt hiszik pszichopata génjeim vannak? Ezek totál hülyék...
Kihűltem. Teljesen. Főleg, ahogy a homlokán megjelent az a kis, rosszat sejtő ránc. Komolyan gondolta, ő is tartott tőlem, hiába tagadta volna éreztem. Megacéloztam tekintetem, és szó nélkül hagytam el a járművet.
Napjainkban.

Egy fekete Mercedes parkol le a külváros egy nyugodt, csendes utcájában. A ház, ahol utoljára az érkező nagyszülei éltek, már évek óta üresen állt várva egy Grahamra, aki falkát alapíthat.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :Join date :
2016. Apr. 01.

Age :
24

Tartózkodási hely :
⌞hiding in the shadows⌝

Foglalkozás :
⌞bartender⌝


Vas. Okt. 16, 2016 9:53 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Eric *-*
Hát, sikerült megvárakoztatnom téged, remélem ezért nem haragszol. De akkor vágjunk is bele a dologba (ami ugyan nem lesz hosszú sajnos). Már tapasztaltam, hogy te a jellem és kinézet résznek sosem az alap módon vágsz neki. Ugyan azzal a fajtával sincs gond, amit sokan választanak általában, de jó lesett ez a kis változatosság, meg a kreatív megoldás. Nem pazaroltál szavakat feleslegesen, leírtad, amit kellett, és nem táncoltad körbe a témát még hússzor más szavakkal. Szóval jó volt úgy a dolog. A történeted is szép volt, tetszett ahogy megismertetted a karaktert, és információkat is adtál róla. Hibákat, elírásokat nem találtam, szóval nincs is más dolgom, mint, hogy utadra engedjelek. A járást tudod, azt is, hogy mi a dolgod ezek után. szaladj boldogítani azt, akit kell *-*the past is weighing us downwhile we are trying not to drownVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Eric Graham
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: