• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Lionel Millard


avatarSzomb. Aug. 20, 2016 12:02 am
Vendég
VendégLionel Millard
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Lio, Milli
● születési hely, dátum: 1991. 08.12.; NYC
● kor: 25
● faj: hiéna
● nemi identitás: egyenes
● play by: Nicolas Simoes
● karakterfajta: jelen

vendög ● 20+ ● nope ● ~10év
you're still have all of me

Kinéz: Nyurga alkat, hosszú végtagokkal, és még hosszabb.. léptekkel. Khm. 188 centi körül állapodott meg, és szerencsére nem hord magas sarkú cipőt, így csak ennyit kell elviselned. Szereti, ahogy felnéznek rá. Testalkatilag szálkás, már-már mondhatni izmos alakról beszélünk, amelyhez mind a genetikája, mind kitartása ad erőt. No meg, hogy imád mozogni. Fehér bőre szereti a napbarna színt felölteni, a sápadtság még télen sem nagyon jellemzi, kellemes tónussal vészeli át a napszegényebb időszakokat. Bőrén amúgy maximum csak heget találsz, a tetoválási rohan eddig elkerülte őt, ahogy a testékszerek imádata is. Natúr szépség. Arca kellemes berendezésű, enyhén erősebb, férfiasabb vonásokkal, de összességében jellemzi az a vidámság, ami ő maga. Szereti arcát borostásan (ennek napszámai váltakoznak) hagyni, amely inkább előny számára, mintsem ápolatlanság. Orrának hálás, hisz nem egy bazilikakilincs, ajkai a vigyorra tökéletesen berendezkedtek, íriszei kék színben pompáznak alapesetben. Feje tetején kissé kócos, férfiszemmel félhosszú tincsekből álló, barna hajkorona pihen. Néha előfordul, hogy még egy, manapság divatos kis kontyocskát is alkot magának, pusztán kényelmi szempontból. Nem szándékozik feltűnősködni. Nincs kifejezetten kiemelendő rajta, ami alapján tuti beazonosíthatod hallomás után, hétköznapi figura, ki hogy lesi ugyebár. Öltözködése a mostani évtizednek megfelelő, kényelmi és önmegvalósítási egyveleget alkot. Farmert hord általános viseletként, hol rövidebb, hol teljes hosszal, lábán rendszerint tornacipők figyelnek, elvétve sportcipő, vagy bakancs.  A papucs az ősi ellensége, és nem azért, mert rondák a lábkörmei. Felül hol trikók, hol pólók váltják egymást, felirattal, mintával, művészivel, vagy csak hanyagsággal. Mikor hogy. Szereti a link stílusát belecsempészni ebbe. Elengedhetetlen kelléke talán a sokéves, de még mindig szuper egészségnek örvendő bőrkabátja, amelyre néha vissza kell nyomkodni a szegecset, de semmi extra. Nincs rajta semmi különös, semmi gyilkos, vagy félelemkeltő. Ő nem az a kategória.

Benéz: Ő egy olyan rejtvény, amelyet könnyen meg tudsz fejteni, hisz nem nehéz kiismerni. Már az egész beharapás előtt egy „teszekmindenre, csak nekem legyen jó” mentalitású alak volt, aki a mának élt. Így nem volt nagy lökés számára a jelen helyzete. Persze, nem csak ebből áll az élete, van mögötte bőven minden. Lionel egy rendszerető alak, és bár sokszor a káoszban látja a rendet, általában nem hagy maga után rumlit. Egyenes, őszinte, és szókimondó, amit nemigen értékelnek a legtöbb esetben – hisz tudjuk, a túlzott őszinteséget nem mindenki tudja kezelni. Persze, nem esik neki mindig mindenkinek, inkább a baráti körével kritikus, a többi esetben kivár, és addig szépít a dolgokon. De nem kell teljesen komolyan venned őt, maga sem teszi azt. Valahol még él benne a gyerek, és az elvarázsolt fiatal egyvelege. Szeret álmodozni, és kergetni azokat, még ha totál lehetetlenek is. Az álmok ezért is vannak. Van némi művészi vénája, amely a zenében mutatkozik, és kicsit el is hanyagolja azt, de ha rátör, akkor nehezen hagyja abba. Mióta hallása érzékenyebb, kifinomultabb, sokat fejlődött. Talán még visz ezzel valamerre. Addig is elboldogul azzal, amije van. Nem nagy igényű, takarékon is elhéderezik. És még világmegváltó tervei sincsenek.
Nehezen lehet kiszámítani, mit is fog tenni a következő lépésénél. A hiénák sunyi jelleme költözött eddigi, link vonalaihoz, és elég nagy katyvaszt alkot. Szeret újabban megbotránkoztató, nem legális dolgokat művelni, többek között rákapott a falfirkákra, és egyéb, piti dolgokra. És élvezi. Mondjuk úgy, hogy a veszélyérzete legtöbbször alszik. Aki hülye annyira, hogy ne féljen. Vagy nem akar, vagy túl merész, nem lehet behatárolni, de tény, hogy szeret határokat feszegetni, és megtenni, amire más nem is mer gondolni. Humorral itat át mindent, nehezen tudod lebeszélni róla. Makacs amúgy is, mint egy öszvér, ne is várj többet annál, mintsem a feje után megy, és dönt el mindent épp úgy, ahogy gondolja. Elhamarkodottan szokása cselekedni, nem belegondolni abba, mik is a következmények, utólag sikerül csak megfogni a fejét, és felismerni a komolyságot. Nem mintha akkor már számítana. Az élete pörgős, éjjelente imád alkotni, társaságban. Rettentően szociális alkat, és jól műveli, az egyedüllét nyomasztó számára, mindig is az volt. Könnyen ismerkedik, könnyen talál szót, még ha választ nem is kap. Dumál ő mindenkinek, mint az öregek a buszon. Kicsit talán nehezen viseled el, de hagyd kibontakozni, és marha jól fogsz mellette szórakozni.
Persze, neki is vannak rossz napjai, amikor morog, mint a bolhás kutya. Azaz hiéna. Nem sűrűn fordul elő, nem is szereti, ha megmutatkozik rajta. Nem jellemzi őt agresszió, de amikor eldurran az agya, nem kérdezget. Kezeiben van erő, amikor megmutatkozik, ahogy vulgaritás is szavaiban. Ha épp nincs ereje az emberekhez, nem vonul el, csak hallgatag, dekoncentrált, szétszórt. Persze, könnyen fel tudod vidítani, ha értesz hozzá. Káros szenvedélyei is vannak, de nem tolja a képedbe, nem is lázadásnak véli.
Összességében ő tökéletes példa annak, amit képvisel. Neki csak kényelem, amivé vált, nem ugrott nagyot. Élvezi az életet, és saját magát is. Mindent, ami vele jár. Ha nagyobb alakot, személyt vártál, nem ő lesz a te embered, de ha csak jól akarod érezni magad, keresd a vihogó bulihuligánt.when i was younger...

Tudod, vannak olyan esetek, amit képtelen vagy irányítani, és csak visz előre. Vannak pillanatok, amikor teszel valamit, de nem tudsz érte felelősséget vállalni, mert egyszerűen az nem te vagy, vagy ha mégis, akkor fogalmad sincs az egészről sem akkor, sem most. Nos, az én kis mesém is hasonlóval kezdődik.
Egy csendes estén történt minden, aznap, amikor idecsöppentem, ebbe a cuki, de roppant érdekes városkába. Azóta pedig csak halmozódnak a gyönyörök.
A talaj nedvességét érzékeltem először, de nem érdekelt túlzottan, sosem voltam egy nagy igényű ember, én szívesen eldöglöttem volna még ott, ameddig nem zavar senki. És nem is zavart. De aztán jöttek a szagok. Ó de még mik. A beton jellegzetes illata mellé érkezett a bomló ételmaradék, és szemét kellemes aromája, amely akkor szabadul fel, amikor valaki áttúrja azt, szétszaggatja a gondosan bekötött zsákokat. Emellé társult a vizelet savanykás illata, vagyis én annak tudtam be, és ezek végül elegek voltak ahhoz, hogy végre felnyissam szemeimet, és megpillantsam a csillagos égboltot.
És pánik.
Tudniillik, én egy motelben aludtam el, kényelmesen, átmulatott éjszaka után. Még mielőtt azt gondolnád, bedobom az amnézia kártyát, kiemelem, hogy nagyjából pontosan emlékszem mindenre. Van egy gimnáziumi időszak, amikor sok fekete folt volt az életemben, de nézzétek el, fiatal voltam, felfedeztem mi van a lábam között, és hogy nem csak narancslé van a világon.
No de kanyarodjunk vissza. A szokásos társaságommal, a szokásos köreinkre indultunk. Ők már azok voltak, akik bevezettek a falka, és eme csodálatos faj világába pár éve. Nem véletlen műve, én akartam, és bár akkor fogalmam sem volt, mire vállalkozom, nem bántam meg. Sosem voltam egy csoport tagja sem, se a matek-klubbé, sem a helyi hülyéké, és már kellett valami. Mondom én, hogy emlékszem mindenre. Na de, mulatoztunk, élveztük az életet, ahogy csak lehetett. Egy kis lélekvesztőben kezdtük, a billiárdasztal mellett kötöttünk fogadásokat, versenyeket, és persze nyertük is a pénzt rendesen. Mert hát dolgozni kell. Tudod, az a tipikus trükk, amit a suttyók benyelnek pár sör után, és azt hiszik, ők a világ legerősebb emberi, akik mindent megtehetnek. Nos, voltunk mi, akik épp eljátszották, hogy ittasabbak, és nem tudnak célozni, aztán végül csak nyernek, és a suttyók csak jönnek, hogy „na majd én elverem a taknyos kölyköt egy másik játszmában”, és vesztenek. Ilyesmikkel ütjük el hasznosan az időnket. Több helyen is jártunk azon az éjjelen, aztán csak jött a hajnal, és ki-ki a maga dolga fele indult, mi pedig a pihenés felé. Mivel egészen kikeveredtünk az isten háta mögé, úgy döntöttünk, jó nekünk egy közeli motel, majd nappal elhúzunk a busszal. Így esett meg, hogy ez volt az utolsó emlékem, amint ledőlök az ágyra, és lehunyom a szemeimet. Pihenni nekem is kell.
És akkor ugye a pánik.
Se a baráti köröm, se a kényelmesnek mondható, poloskás ágy nem volt velem. A hátamon feküdtem, mint holmi kilapított béka. Az agyam egyhamar kitisztul, és olyan sebesen ülök fel, hogy a hátam is beleroppan. Nem vicces eset, és a homlokom ráncolva nézek körbe, hol is feküdtem eddig. Valami mellékutca vége lehet, a közelben a kukákkal, fejem felett a tiszta égbolttal. Nagyon nem a motel környéke.
- Na ne szívassatok.. – mordulok fel, és lassan feltápászkodom. Koszos vagyok, a ruhám még nyirkos is, de épp nem nagyon érdekel. Kissé nehézkes elindulni, de sikerült, és még egyenesen is. A fejem tiszta, nincs kótyag, se semmi. Csak épp fogalmam sincs, mi az isten keresek itt.
- Hahóóó! Dugjátok elő a képeteket, idióták – szólítom meg a csendet, remélve, hogy az én drága köröm röhögve előbukkan, és egy hétig ezen rágódnak majd. Várok. És még mindig. És semmi. Nem bukkan elő egyik sem. Kezd felkúszni a gerincemen az ideg, és a hideg. Jó páros.
- Elég volt ebből mára. Ha itt akartok hagyni.. – állok meg ismét, mivel mocorgást hallok. Fülelek, koncentrálok, majd.. kiront egy macska a kukák mögül. És semmi több. Neki beszéltem eddig, és válaszul csak fújtat, felborzolja a szőrét, és lelép. Marha jó..
Órákig bóklászom a városban, mire rájövök, hogy fogalmam nincs, merre járok. Itt sosem fordultunk meg, tudomásom szerint, de még talán a közelében sem. Nem tudok dűlőre jutni abban, hogy kerültem ide. Sőt, rájövök, hogy még azt sem tudom, mennyi az idő, és milyen nap van. Erre keresek megoldást, amikor a parkban megpihenve átkutatom a zsebeimet. De abban csak a tárcám volt, a kulcsaim, cigi, és rágó. A telefonom eltűnt, és semmi jele nincs annak, hogy buszjegyet váltottam volna álmomban, vagy valami. Hosszú sóhajtással köszöntöttem az ismeretlent, amibe már belesajdult a fejem, és amire sosem számítottam volna. Lehet elraboltak az idegenek?!
Azóta telt az idő rendesen, kemény két és fél hónap, ami alatt nem jöttem rá, mi történt aznap éjjel. Persze, az kiderült, hogy az én mulatozásom, és a kevésbé kellemes ébredésem között eltelt két egész nap, vagyis csak másfél, de ez nem fontos, és, hogy hiába vettem új telefont, senkit sem érek el. Mintha mindenki felszívódott volna. Mintha hátrahagytak volna. Ez azért nem volt kellemes. A kérdés persze jogos, mi a francot keresek akkor én itt? Magam sem tudom. Leginkább várok, hátha felbukkan valami ismerős, a köröm egy tagja, vagy akárki, aki tudja, mi lehet az ok, mit rejt a sötét. Egyedül kissé csendesebben élve, munkát vállalva várakozó állásban pihenek, startra készen. Aztán ki tudja. Készülök felpakolni, és visszamenni a motelbe, a városba, és nem is. Talán lehet, életemben egyszer megszólalt a vészcsengő, és valóban tartok valamitől? Lehet nem akarom tudni a választ, és el akarom kerülni azt, ami ott vár, csak nem mondom ki. Csak, csak. Csak. Értetlen dolog, de megbirkózom vele. Addig is, én leszek az új srác a városban, a széles vigyorommal.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :Join date :
2016. Apr. 01.

Age :
24

Tartózkodási hely :
⌞hiding in the shadows⌝

Foglalkozás :
⌞bartender⌝


Szomb. Aug. 20, 2016 5:51 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Lionel *-*
Először is remélem nem várattalak meg nagyon, és ne haragudj, ha kicsit béna lesz az elfogadóm, régen írtam már ilyet. ^^
Személy szerint eddig nagyon ritkán, de lehet, hogy soha nem találkoztam még olyan külső és belső leírással, ami E/3-ban volt írva. Például én nem is tudnám így megírni ezt, mint te. Hiába mutattad be egy másik emberként, teljesen átéreztem milyen is a karakter. Ráadásul változatosan és érdekesen fogalmaztál, ami dobott is a dolgon. Szerintem remekül sikerült. :3 A történetedet pedig imádtam úúú Nagyon tetszett, ahogy leírtál, és bemutattál mindent. Már az én érdeklődésemet is felkeltetted ezzel. Az biztos, hogy mostantól engem is izgat, mi történt veled abban a majdnem 2 napban. Kíváncsi leszek milyen játékokban lesz részed, és, hogy mit fogsz még kihozni a karakterből.
Még annyit had mondjak, különösen tetszik, hogy egy művészt hoztál közénk. De befejezem a beszédet inkább 00 Foglalózz, keress játéktársat magadnak! Na meg üdv nálunk *-*the past is weighing us downwhile we are trying not to drownVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lionel Millard
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: