• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Játszótársat keresek!


Szer. Aug. 08, 2018 10:42 pm
☇ Vance & Tamera


Szer. Aug. 08, 2018 10:33 pm
☇ Hírek


Pént. Aug. 03, 2018 11:33 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dean, my old friend and new ...?


avatar


: :

Red is the color of shame. Crimson cheeks and spilled blood. Broken hearts, open veins. A burning desire to return to white.

Join date :
2016. Mar. 26.

Age :
20

Tartózkodási hely :
beacon hills

Foglalkozás :
housekeeper


Szer. Aug. 24, 2016 9:23 pm
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet
Dean + vezetéknév
we all need some guidance in our lifes


Te is jól tudod, milyen nehéz természetfelettiként, a szüleidet, és igazból magadat sem ismerve árvaházban felnőni. Én még talán a szerencsésebbik vagyok kettőnk közül, mert egyszer rövidebb időre, most már pedig véglegesen örökbe fogadtak. De neked még egy hónap se adatott meg egy családnál, 18 éves korodig egymagad voltál.
Amikor odakerültem először, még csecsemőként, nem igazán figyeltél rám, de 6-7 éves koromban észrevetted a belőlem áradó természetfelettit, és mivel te magad egyedül derítetted ki mi is vagy (ami nem volt könnyű), úgy döntöttél felkarolsz. Mivel már akkor ismertél egy druidát, egyszer hozzá vittél el, és tőle tudtuk meg mi is vagyok. Végül barátok lettünk, mindketten egymásra támaszkodtunk, majd, ahogy az idő telt, megtetszettél nekem. Persze eleinte erről nem mondtam semmit, igyekeztem normálisan viselkedni továbbra is. Megtanítottál gördeszkázni is, sokat barangoltunk, telt az idő, majd eljött az a végzetes nap, az utolsó napod. A 18. születésnapod előtt is csak ketten lógtunk, persze nekem, a szívem is majdnem megszakadt. Úgy voltál vele, hogy akkor már nagyon semmi nem számít, így bevallottad, hogy igazából én is tetszem neked, aztán megtörtént az első csókom. Bár inkább ne tetted volna mindezt, hiszen ezek után te elmentél, és nem hallottam rólad soha többet. Nem azt mondanám, hogy elfelejtettelek, sőt, de érzelmek már nem fűznek hozzád. Aztán engem örökbe fogadtak, és még véletlenül se találhattál volna meg az árvaházban.
Alig pár hete te is ide keveredtél, csak, hogy erről én még nem tudok. Viszont, előszeretettel öldökölsz, ezért erről már hallottam, csak ugye senki se tudja, hogy azokért te vagy a felelős. Mond csak, hogyan vezetett ide az utad? Miért bántasz ennyi mindenkit? Vajon emlékszel-e még rám? És, ha igen... Engem is bántanál?

Többet nem mondanék, összehozni nem akarom őket, de mondjuk az se lenne rossz plot, ha még mindig tetszenék neki, hiszen az vicces, meg azért beteges dolog is lehet úúú Szóval csak annyit mondanák, hogy gyere hamar, és boldogítsd az életemet úúú

Angelique-hoz csak annyi köze van, hogy ismerik egymást. Tudják egymásról, hogy a másik micsoda, mivel egyszer látta a hölgyemény, ahogy Dean gyilkol. Talán barátságnak is lehetne nevezni, ami közöttük van. Annyi biztos, hogy Dean, a beteg elme, és Angelique, a volt beteg elme jót szórakoznak néha együtt.

- 20, 21 vagy 22 vérjaguár

Én és AngeliqueGarrett Hedlund (kérlek, kérlek, kérlek úúú) szabadsky above me. earth below me. fire within me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dean, my old friend and new ...?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Már megalkotott karakterek-
Ugrás: