• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 verres sis'


 :: Egyéb
avatarHétf. Aug. 29, 2016 3:21 am
Vendég
Vendégszépneved verres
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● teljes név: ---- Verres.
● kor: 27-28
● faj: Vadász.
● play by: Priyanka Chopra (Csak egy ötlet igazából teljes mértékben meggyőzhető és lefizethető vagyok.)
● státusz szabad

i hate that i want you

Árva. Kiskirálylány. Aranygyermek. Vadász tökéletesség. Fogadott nővér.
Legalábbis én így emlékszek rá. Majdnem kilenc éve nem láttam, nem beszéltünk, igazából azt se tudom, hogy él vagy hal, mit tud rólam egyszerűen... Semmit. Nem titkolom a létezést, de nem is emlegetem, hiszen alapból hosszú elmagyarázni hogyan lehet egy kínai származású fickónak indinai nővére.
A szülei akkor haltak meg mikor alig volt pár hónapos, és mint keresztszülők az én családom fogadta be őt. Akkoriban egyszerűen nem akart összejönni nekik a gyermekvállalás mindegy mennyit próbálkoztak ezért lényegében isteni áldásnak is tekinteték őt meg minden, annyira el voltak tőle ragadtatva, hogy még a további utódok tervéről is lemondtak. persze nem mintha ez megállított volna engem a meglepetéstől egy pár évvel később.
Mivel már alapból nagy figyelmet fordítottak a nevelésére azelőtt, hogy én megérkeztem, főleg, hogy rendes utódot és kitűnő vadászt neveljenek belőle már születésemtől kezdve kevesebb figyelmet kaptam. Aztán mikor rájöttek, hogy természetemnél fogva nem köt le annyira a családi biznisz, pedig végleg megkapta a rivaldafényt.
Alapjáraton elég közel álltunk egymáshoz amennyire lehetett, hiszen lényegében szívességet tett nekem. Persze akaratlanul is eltávolodtunk mikor egyre kevesebb időt töltöttem otthon, de még így is voltak alkalmak mikor szakított rám időt és meglátogatott. Alapjáraton véve, biztos vagyok benne, ha nem történik meg a balesetem akkor az tinédzser éveim folyamán biztos sokkal közelebb nőttünk volna egymáshoz, talán elválaszthatatlanul is. De ugye ez nem történt meg, így csak az emlékét őrzöm mélyen a fejemben és azt a bőr karkötőt az éjjeliszekrényemben amit tizennegyedik születésnapomra kaptam tőle.
Arról persze fogalmam sincs, hogy ő viszont keres engem. Már évek óta. Bár a szüleim lemondtak rólam az átváltozást követően, ő még most is keresi azt, aki ezt tette velem és engem is. Emellett pedig nagy hírnevet szerzett magának a vadászok körében, főleg az állandó utazásaival már szinte szállóige lett a nő, aki bárhol felbukkanhat a földön, és ha az útjába kerülsz akkor biztos nem te sétálsz el élve.

// Nem akartam nagyon megszabni a karaktert, igazából tényleg az alkotóra bízom a jellemet és lehet változtatni is pár dolgon - bár a kapcsolat azért alapjába véve maradjon meg, azaz egyetlen amihez ragaszkodom. Az pb-t tekintve teljesen alkalmazkodom máshoz is, ha éppen az ami nem felelne meg. A lényeg csak az, hogy végre megjöjjön, és bonyolítsa egy kicsit az életemet. ^^ Vannak további ötleteim is a karakterrel, tehát nagyon várom, főleg mert azért mégis csak hiányzik a família. cute Gyere gyere gyorsan!
Vissza az elejére Go down
 
verres sis'
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: